ползвате ли съдове Тапервер?
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Разходи? Какви разходи за какви продукти? Тук консултантката си носи продуктите, предварително се уговаря с домакинята, какво ще се прави и си ги донася. Единствено, ако ще е нещо във фурната или в МВ, тогава имаш разходи за ток. Но ако ще се демонстрира шефът например, какъв разход има? Да, политиката на фирмата е такава, че не прави реклами по телевизия, радио, вестници и т.н. И всички пари, които спестява от това, ги дава на консултантите си и на купувачите - под формата на премии и подаръци. Защото те й правят рекламата. Покани приятелките си, кажи им открито, че ти се иска да получиш подаръка Продуктите са наистина с върховно качество, така че можеш с чиста съвест да ги агитираш. А и както разбрах, в БГ цените са даже малко по-високи, отколкото тук. Така че 200 лв оборот става бързо. Хайде успех! И да се похвалиш с нещата, задължително! Иска ми се да видя този нож-вилица , не се сещам за какво става въпрос
www.facebook.com/artandhobby
- akva7
- магьосник в кухнята
- Мнения: 403
- Регистриран на: нед фев 21, 2010 10:14 pm
- :: 15 рецепти от akva7
- :: 107 снимки от akva7
- Местоположение: София
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
- dessi_avon
- майстор с шприц
- Мнения: 7
- Регистриран на: нед яну 23, 2011 4:34 pm
- :: 4 рецепти от dessi_avon
- :: 14 снимки от dessi_avon
- Местоположение: Самоков
- Контакти:
- dessi_avon
- майстор с шприц
- Мнения: 7
- Регистриран на: нед яну 23, 2011 4:34 pm
- :: 4 рецепти от dessi_avon
- :: 14 снимки от dessi_avon
- Местоположение: Самоков
- Контакти:
- dessi_avon
- майстор с шприц
- Мнения: 7
- Регистриран на: нед яну 23, 2011 4:34 pm
- :: 4 рецепти от dessi_avon
- :: 14 снимки от dessi_avon
- Местоположение: Самоков
- Контакти:
Aliana написа:Здравейте отново в тази позабравена тема
Купата, за която говорите, се нарича тук Peng-Schüssel, като ПЕНГ е звукът, който капакът издава, когато тестото е готово. На български капакът би направил ПУК предполагам
Каталогът е в ръцете ми в момента, но го има и в интернет.
Както и да е. Предвидената от фирмата купа за тесто с мая е тази тук
Toва, че Бони прави тестото в една от купите за салати, и че й се получава, говори за това, че всички купи на фирмата затварят идеално и плътно, точно както и Рени е писала по-напред в темата.
Аз завчера си доставих удовоствието и си поръчах някои дреболии...е, не чак дреболии, но нищо огромно де.
Този съд за съхранение на картофи ми беше грабнал вниманието и сега си го купих. В него картофите остават свежи 4 седмици. Побира 5 кг.
Тези кутии за съхранение на плодове и зеленчуци в хладилник са гениални, моя приятелка ги има, а сега и аз си ги подарих - Казват се прима-клима, т.е. Най-добрият климат. Имат две клапички и указание на самите кутии, кой плод или зеленчук при какво положение на клапичките се съхранява. (преди тази схема се даваше като лепенка и се лепеше вътре в хладилника) Тапъруейър дава по принцип двойна гаранция, т.е. ако в хладилник ягодите издържат 2 дни, в тази купа - 4 дни. Но ягодите (био, непръскани) издържат 7 дни в купата. И всичко останало също надвишава неколкократно дадената гаранция. Освен това могат да се слагат плодове и зеленчуци ЗАЕДНО, трябва само да са от една и съща категория за съхраняване. Голямата е 3,6 л, по-малката 2 л. Има една още по-малка, но на мен тя не ми върши работа
И свястна белачка си купих, вижда се при купите.
Освен това си подарих и три купи по 400 мл с капак. Идеални са за пикник, или за съхраняване на останала една порция манджа или салата, за мариноване на малки порции, а понеже са плоски пасват идеално и в дамската ми чанта. Директно в тях може и да се топли и сервира.
Купа за бъркане на тесто от 3,6 л, с два капака – затварящ плътно и капак с дупка - като се бърка с миксера, да не пръска наоколо. Освен това едната „дръжка” е наклонена нагоре, за да се излива по-лесно тестото и да не капе.
Свястна отварачка за консерви също си взех.
Огребка за тесто или за намазване на тави с масло – оранжевата част е от силикон и много мека.
Турбо-шефът на тапъруейър е идеален за хора кото мен, дето им сълзят очите от лука Всъщност с него може да се смели всичко, което пасва вътре – лук, чесън, зелени подправки, пармезан, ядки, риба, сварени яйца.... става за салати-пюрета, за бебешки храни, за правене на млечна пяна (с друга представка). Аз имам и куик-шефа, но той се върти на ръка, а и е голям и не винаги ми се вади от шкафа, а този тук е малък , с едно дърпане прави мноооого обороти и е подходящ за работа „набързо”.
Купих си и още няколко сегмента на системата за съхраняване на нарязани колбаси и сирена.
И кана за микровълнова – 1 л. В нея се вари мляко, мляко с ориз, картофи, пудинг, манджи...абе каквото му мине на човек през ума. А капакът се отваря удобно с един пръст, за да може да се отливат течности. Каната е градуирана, което е удобно при приготвянето на различни неща.
Поръчах си и три други купи, най-голямата от които е като тази зелената на Бони (сега обаче са в нови цветове, ярки). Те ще пристигнат другата седмица, тогава ще ги снимам и ще ги покажа да се хваля
Лек ден на всички
БРАВО!Имаш супер неща - дано да си ги ползваш често. Аз също имам почти целия каталог вече...
Най си обичам продуктите за хладилника, за микровълновата и за транспортиране на храна...
- https://www.facebook.com/pg/newboutique ... 1633888705 - свежов хладилника с Таперуеър.
- https://www.facebook.com/pg/newboutique ... 1553442380 - тестени вкусотийки с Таперуеър.
Който се интересува от тези съдове и се намира близо до Самоков може да ми пише за подробности на мейл: dessimetodieva[at]yahoo[dot]com.
- dessi_avon
- майстор с шприц
- Мнения: 7
- Регистриран на: нед яну 23, 2011 4:34 pm
- :: 4 рецепти от dessi_avon
- :: 14 снимки от dessi_avon
- Местоположение: Самоков
- Контакти: