Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Публикувано: съб май 25, 2013 5:28 pm
Не знам как тече денят на Веселия готвач, ама такива вече май няма в България. Може би, трябва да си направим тема:
Как тече деня на готвача без пари?
Повода да пусна това мое мнение е, че си харесах едно малко прасенце замразено в "Метро". 5кила - 21лв. Според мен съвсем нормална цена за нещо, дето в него няма нищо. Всички знаят, че месо няма.
Ама не било така!
21лв било килото???
Та сиреч, за нещо дето няма нищо в него, да платя 130лв. Пък и замразен продукт!!!
Моментално се намери изход от положението.
Братята Сърби, които не са в европейския съюз, и не могат да си позволят да ядат малки прасенца на цена от 10евро за килограм, се организираха и ми пратиха 20кг. готово изпечено прасе пълнено с телешко месо за не европейската цена от 80 евро с доставката.
Снимката съм направил на плота с котлони, който е 60cm, за да се добие представа за това дето ми пратиха.
Утре ще го хапнем, и ще пиша допълнително за вкусовите качества. Но не се съмнявам в качеството на Сръбската кухня!
Как тече деня на готвача без пари?
Повода да пусна това мое мнение е, че си харесах едно малко прасенце замразено в "Метро". 5кила - 21лв. Според мен съвсем нормална цена за нещо, дето в него няма нищо. Всички знаят, че месо няма.
Ама не било така!
21лв било килото???
Та сиреч, за нещо дето няма нищо в него, да платя 130лв. Пък и замразен продукт!!!
Моментално се намери изход от положението.
Братята Сърби, които не са в европейския съюз, и не могат да си позволят да ядат малки прасенца на цена от 10евро за килограм, се организираха и ми пратиха 20кг. готово изпечено прасе пълнено с телешко месо за не европейската цена от 80 евро с доставката.
Снимката съм направил на плота с котлони, който е 60cm, за да се добие представа за това дето ми пратиха.
Утре ще го хапнем, и ще пиша допълнително за вкусовите качества. Но не се съмнявам в качеството на Сръбската кухня!