Страница 37 от 52

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 5:28 pm
от mitachi
Не знам как тече денят на Веселия готвач, ама такива вече май няма в България. Може би, трябва да си направим тема:
Как тече деня на готвача без пари? :D
Повода да пусна това мое мнение е, че си харесах едно малко прасенце замразено в "Метро". 5кила - 21лв. Според мен съвсем нормална цена за нещо, дето в него няма нищо. Всички знаят, че месо няма.
Ама не било така!
21лв било килото???
Та сиреч, за нещо дето няма нищо в него, да платя 130лв. Пък и замразен продукт!!!
Моментално се намери изход от положението.
Братята Сърби, които не са в европейския съюз, и не могат да си позволят да ядат малки прасенца на цена от 10евро за килограм, се организираха и ми пратиха 20кг. готово изпечено прасе пълнено с телешко месо за не европейската цена от 80 евро с доставката.
Снимката съм направил на плота с котлони, който е 60cm, за да се добие представа за това дето ми пратиха.
Утре ще го хапнем, и ще пиша допълнително за вкусовите качества. Но не се съмнявам в качеството на Сръбската кухня!

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 7:19 pm
от Makaweli
Привет :)

mitachi, да ви е сладко прасенцето - имали сте парички, купили сте си :hungry:

Не винаги обилното ядене е признак на благополучие - лично мое мнение :thinking:

Такава стихия като следобедния дъжд отдавна не сме виждали - силен вятър и пороен дъжд около час :rain: :rain: :rain: Сега все още приръмява, студено е като в късна есен, но ... какво да се прави, природа ...
А през деня беше толкова топло ...

Хубава и спокойна вечер на всички :heart: :heart: :heart: :night: :night: :night:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 7:21 pm
от mami48
Привет mitachi, напълно те разбирам,какво искаш да ни кажеш,но бих искала да ти кажа,че аз лично не посещавам сайта за да демонстрирам финансова или нефинансова възможност - човек трябва да има местенце, където да се разтовари от проблемите,битовизмите и всичко негативно около него, така че, нека темата си отане - Как тече денят на Веселият готвач. Искам само да ти кажа,че не бих си позволила да платя 80 евро за едно печено прасенце - иначе, изглежда много добре,може би е вкусно,но е излишен лукс,не искам да те обидя, все пак не знам повода за покупката, да сте живи и здрави,това е ваше решение.Пожелавам ти всичко добро и ти препоръчвам - сложи поне за ден розовите очила, ще се почувстваш много добре. :thumbsup:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 7:28 pm
от mami48
:giflo2: :giflo2: :music: :giflo2: :giflo2: Добър вечер, прекрасни дами - днес го ударих на почивка, а сега съм пред телевизора - важни мачове се играят, а аз съм луд фен на футбола. Пожелавам на всички - прекрасна,спокойна и много хубава вечер! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 8:45 pm
от mami48
:giflo2: :giflo2: :night: :giflo2: :giflo2: Дидка, надявам се, че сте добре - пожелавам ви спокойна вечер - това е за сладурчето ЗАРИ. :hug: :hug: :hug:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 9:52 pm
от mitachi
Вие май не разбрахте какво исках да кажа? Това е двайсет килограма прасе напълненно с месо и пристигнало от чужбина за 160лв. И едно малко мижаво замразено прасенце от 5кила в магазин "Метро" струва точно на тази цена. Абе в кой свят живеете?

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 10:16 pm
от Sirena
Добра вечер, веселушки :D
И тук порои, вятър и застудяване, а през деня спокойно и тихо беше. Ама пролет е и такъв и е нравът.
Миленче, пооправи ли се вече.
Дидка как е юнака и Нунурко, май вече си е избрал професия на дегустатор :wink: Дано скоро не ти се изправя косата.
Кате и аз съм с мача, като бивш спортист почти нищо не изпускам, но по-късно ще има филм по Даниел Стил и футбола ще ме извини :wink:
А сега ще ви пожелая лека нощ, че после не знам дали ще имам време :)
Изображение

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 10:21 pm
от mami48
Натали на кой канал е филма

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 10:44 pm
от Manuela85
mitachi,прасенцето си го купил на добра цена,спор няма :clap: Обаче ако си ИЗЧИСТИШ плота,котлоните и кухнята от цялата мизерия която се вижда на снимките,прасенцето ще изглежда по-вкусно.....

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб май 25, 2013 11:43 pm
от mitachi
Как пък на тая снимка от телефон видя колко е мизерно всичко? Ако е много лъскаво - значи не се ползва!!! Аз пък видях твоите рецепти. Мисля, че никога нито ще ги пробвам, нито ще се опитам да направя нещо такова. Пълни боклуци, даже не знам дали и си ги опитвала сама! :(