Страница 120 от 166

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт юли 12, 2016 6:36 am
от didurana
Добро утро!
Ани,добре си дошла! Поздравления за успехите ти в училище!
Влади,вярно,че често имам край кафето бисквитки,така че....и днес така :wink:
Приятен ден и много,много усмивки!

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт юли 12, 2016 7:16 am
от Diel
Добро утро!
Надявам се все още да има компания за първото кафе :)
Хубав,спокоен и интересен де е денят на всяка от вас!
Ани,добре направи ,че се завърна сред нас.Желая ти пълноценна заслужена почивка!

13428010_1182653861785840_7653257436120627361_n.jpg
13428010_1182653861785840_7653257436120627361_n.jpg (51.3 KиБ) Видяна 1864 пъти

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт юли 12, 2016 8:10 am
от Sirena
Добро утро :)
Ани, радвам се, че пак си тук. Поздравления за успеха, но то от трудолюбив човек друго не се очаква :clap:
И понеже вече има кафе, както Влади каза трябва си и разхладително :)
Изображение
Весело и късметлийско да ви е днес :)

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт юли 12, 2016 10:33 am
от janova.m
:) Здравейте,момичета! :) :giflo1:
Не успях за :coffee: ,но ето разхладително и от мен! :)
n9562.gif
n9562.gif (312.02 KиБ) Видяна 1832 пъти
Ани,хубаво е ,че отново си сред нас!
Поздравления за успешната учебна година.При твоето старание и
постоянство ,не би било друго!Още веднъж поздравления и приятна почивка :giflo1: .
Влади,виждала съм ориз басмати,но не съм купувала.
Сподели,как го приготвяш! :giflo1:
:flow2: ХУБАВ ДЕН,МОМИЧЕТА,ДА ВИ Е ЛЕКО И СПОКОЙНО! :flow2: [/color]

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт юли 12, 2016 7:39 pm
от janova.m
ПРИЯТНА ВЕЧЕР!

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср юли 13, 2016 2:22 am
от vladkavl
Привет, момичета!
Страхотни разхладителни напитки сте поднесли. Благодаря!
Миле, както си е само го изплаквам, слагам го в тавичката, и добавям пилешки бульон, ако няма упътване, пропорциите са както на другия, малко сол и малко масло, получава се обикновен бял ориз, всички зрънца се отделят едно от друго и това ми харесва, той самия си има един специфичен аромат, който много ми допада. Имах от предната вечер 4-5 останали пилешки пържоли, наместих две от тях между ориза и станаха много крехки а бях малко скептично настроена- бяло сухо месо........но се получи страхотно. Опитайте, надявам се да ви хареса.
Лек ден весели момичета :coffee: :coffee:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср юли 13, 2016 8:02 am
от Sirena
Добро утро :)
Изображение
Да ви е радостно и щастливо :)

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср юли 13, 2016 8:51 pm
от AnnaJames
Здравейте, мили момичета!

Благодаря на всички за милите думи!

Влади, къщата я напълнихме вече, сега гледам нищо да не купувам за да не я претрупам. Сложихме една масичка и чадър на верандата, и там сутрин си пия леблебията :) Обаче градинка още нямам, само бръшлян, розовите храсти и два корена цветя от предишните стопани. Гари коси тревата, и това е засега. Взех няколко саксийки с босилек, джоджен, магданоз и градински чай, и ще спретна един ароматен ъгъл, но няма да се разпростирам, основната ми градина е на вилата.

Догодина ще съм в същото училище, за което много се радвам. Уредих с директорката да ни премести с колежката в по-голямо помещение, че догодина ще имам повече деца - засега 40, а не знам и колко нови ще дойдат - а досега бяхме в един бивш склад, 2/6 метра и се прескачахме. Аз имам всяка седмица по нещо свързано с работата - срещи, учения, интервюта, и прочие. Имам и един летен проект дето шефката ни даде, една грамадна книга за учебни стратегии която трябва да прочетем и обсъждаме на срещите. Освен това замествам и в колежа, но гледам да не е повече от един ден седмично, че нали съм във ваканция....мъжът ми не искаше да замествам изобщо през лятото, обаче ми е трудно да откажа 30 долара на час :)

И аз много обичам басмати ориз, понякога сготвям 2-3 чаши на пара и си го ползвам вместо хляб с каквото ястие със сос имам, отива с всичко. Не му слагам никакви подправки, той си има естествен аромат, много нежен. Миналата година купих едно чувалче, на едро е по-евтин.

Ние вчера се върнахме от вилата - насъбрах си бъзов цвят, направих 15 литра сироп и насуших за чай. Нещо обаче ми се е случило с джоджена тази година, като отидохме миналия месец повече от половината джоджен и менти не са се върнали тази година. Не знам дали нещо е изяло корените ли, що ли...

Пожелавам прекрасен ден на всички, и много радост!
Изображение

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср юли 13, 2016 11:24 pm
от miteva71
Малко късничко се включвам ,но за теб Влади винаги . Черпя те с торта с крем Фереро Роше .Малко украсата ми не е на ниво ,но какво да се прави - толкова мога . Важното е да ни е вкусно )))

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср юли 13, 2016 11:33 pm
от miteva71
уфф ,явно вече ми се спи ,забравих тортата