Страница 79 от 166

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт апр 19, 2016 9:37 am
от Diel
Благодарля ви Натали,Гинче,Иле,Кате,Дидка за сърдечните пожелания!
11692677_813255818792239_3058569987641818588_n.jpg
11692677_813255818792239_3058569987641818588_n.jpg (49.48 KиБ) Видяна 1929 пъти

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт апр 19, 2016 9:39 am
от Diel
Добро утро и мен1
Прекрасен ден ви желая!
11042665_784804744931187_5944152975581765213_n.jpg
11042665_784804744931187_5944152975581765213_n.jpg (48.84 KиБ) Видяна 1927 пъти

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: вт апр 19, 2016 8:39 pm
от mami48
:giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: Лека и спокойна нощ,момичета! :hug:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср апр 20, 2016 3:54 am
от vladkavl
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ И ВЕЧНА МЛАДОСТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ! БЪДИ ОБИЧАНА И СБЪДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ! КЕЙТИ, НА ТЕБ ПОЖЕЛАВАМ ДЪЛГОЛЕТИЕ ЗА ДА СЕ РАДВАШ НА УСПЕХИТЕ НА ДЕЦАТА СИ! РАЗКОШНА ПОЧЕРПКА СТЕ ПРИГОТВИЛИ, БРАВО.

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср апр 20, 2016 4:01 am
от vladkavl
Добро утро, момичета!
Умората най-вероятно е пролетна, като се съчетае с това, че прекарваме повечко време навън на чист въздух и повечко се движим, се уморяваме и по-бързо. Днес накупихме разни билки и утре ще съм полски работник. Кате, ти като си садиш магданоз, минт и други такива, успяваш ли да ги запазиш за през зимата, чудя се дали да не ги засадя в сандъчета за да мога да ги прибера през зимата на топло или пък по-късно през есента да ги преместя, не знам как да ги разпределя, :thinking: :thinking:
Лек ден, приятелки, днес изкушението е от мен.

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср апр 20, 2016 7:51 am
от mami48
:giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: Добро утро,момичета! Хайде на :coffee: ! Влади, отглеждам подправките в сандъчета на терасата - през лятото изсушавам от тях за зимата, напролет отново засявам,няма къде да ги прибирам пред зимата, босилек имам свеж целогодишно в саксия, лятото,когато имам повече магданоз го комбинирам с босилек,кедрови ядки,зехтин и приготвям песто,издържа в бурканчета до седмица, както прецениш,според възможноста да ги прибираш зимата,така ги засади - в градината или в сандъчета,успех мила! Прекрасна сряда и много настроение на всички! :hug:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср апр 20, 2016 8:03 am
от Sirena
Добро утро :)
И аз в редичката
Изображение
Влади, моите зеленийки са на двора, имам и в парника. Които са в парника си стоят целогодишно, не замръзват. Другите ги замразявам, а джоджена и ментата суша :)
Весело да ви е днес :)

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: ср апр 20, 2016 6:59 pm
от mami48
:giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: Весела вечер, лека и спокойна нощ,момичета! :night:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: чет апр 21, 2016 1:05 am
от vladkavl
ДОбро утро!
Благодаря ви за съветите, момичета, така и ще направя, част от тях (стига да се хванат) ще изсуша, друга ще нарежа и замразя. За парник отвън няма да стане си мисля, зимата има дни температурите падатдо -20гр. но сигурно ще ги разделя и в сандъче и в градината.

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: чет апр 21, 2016 8:05 am
от Sirena
Добро утро и весел ден :)
Изображение
43054791_41236241_0_20faa_5545eb9b_XL.jpg
43054791_41236241_0_20faa_5545eb9b_XL.jpg (185.93 KиБ) Видяна 1750 пъти