Страница 1 от 1

Какво хапва светът днес и колко струва

Публикувано: съб юли 18, 2009 11:30 am
от daksi
Ровичках се из интернет и намерих тези снмки.Показват семейната трапеза на семейства от 15 страни, с приблизителна цена на храната за една седмица.

http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 64,00.html

http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 03,00.html

http://www.time.com/time/photogallery/0 ... 94,00.html

Извинявам се за линковете.Сега са активни

Публикувано: съб юли 18, 2009 1:41 pm
от Pavel
Много интересно - прочетох ги всичките на един дъх, благодаря :)

Най-много ме впечатли семейството от Чад - седмично за храна дават $1.23 т.е. лев и седемдесет стотинки.. :shock:

Поздравления за линковете - който иска може да надникне в кухните на няколко десетки семейства по цял свят. :thumup:

Публикувано: нед юли 19, 2009 12:11 pm
от eledra
Ле-ле,човек знае две и двеста.Благодаря за линковете.Видях,прочетох и научих много неща.

Публикувано: нед юли 19, 2009 3:03 pm
от BABY
Добре,че не живеем в Африка :( Ако можеше да си сменят местата семейството от ЧАД и немското :) ,с тия големи рулади...Сигурно това ще им е месечната храна на африканците :(
Наистина е много интересно.Мерси за линковете мила. :)

Публикувано: пон юли 20, 2009 9:22 am
от samira
Да наистина интересно. Хм, мисля си , за човека на първо място стои храната и водата естествено.А представете си всички тези усмихнати хора от снимките , с такива съблазнителни работи до тях, се сетят да споделят част,съвсем малко, с бедните африканци, колко щастливи би били и те :? :roll: ....

Публикувано: чет юли 23, 2009 3:38 pm
от vile11
Като гледам направи ми впечатление, че колкото е многобройно семейството, сякаш храната е по- малко.

Публикувано: ср юли 29, 2009 8:35 pm
от donita
Момичета и аз да споделя моето виждане от 4 годишният ми живот в Либия.Там имахме много хлебарки,филипинците ги събираха,но само тези които лазеха по стените и след това си ги пържеха или панираха.Останах отвратена още от първиятпът когато разбрах за това.Когато приготвяха риба тя беше почти сурова,полусварена и огромни количества сварен ориз.Но имаше и такива които не се занимаваха с това и предлагаха интересна кухня.Отатм се научих да правя пържено пиле.Спагети с най различни плънки и доста интересни сладкиши но вече съм ги позабравила.