Двойно убийство в Карнобат

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Отговори
Потребителски аватар
kqmrosen
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 133
Регистриран на: съб ное 15, 2008 5:22 pm
:: 73 рецепти от kqmrosen
:: 54 снимки от kqmrosen
Местоположение: Карнобат
Контакти:

Двойно убийство в Карнобат

Мнение от kqmrosen » пет окт 16, 2009 10:01 am

:agr: Жестоко убийство потресе Карнобат. Жертвите са майка и нейното дете. Братът на убитата Гергана е намерил жилището заключено. Той се опитал да влезе в къщата и след като не успял разбил вратата и видял кървавата гледка. По време на инцидента съпругът на Гергана бил на работа.
15 октомври е обявен за Ден на траур в Карнобат. Заповедта беше издадена от кмета Георги Димитров. Националният флаг върху сградата на общината ще бъде свален наполовина. Предвидено е да бъдат спуснати и черни траурни флагове.
Касапницата в Карнобат заради несподелена любов
Убийство от любов е основната версия за касапницата в Карнобат.Двете жертви - 30-годишната Гергана Иванова и 9-годишната Даяна Великова, са заклани.В дома на Гергана са открити три окървавени ножа - по един за всяка от жертвите, а последният убиецът забол в себе си.

17-годишният Таньо Великов е братовчед на бащата на убитото момиченце Николай Великов, който от десет години живеел на семейни начала с приятелката си Гергана. През последната година обаче в двора на къщата им се заселил Таньо, който паднал малко преди това от строеж. В училището го знаят като много свястно момче. Кротък и добър - никога с никого не се карал или пък бил. След инцидента на строежа обаче започнал да се променя. Според някои започнал да полудява и се държал на моменти неадекватно. Въпреки това не показвал агресия и никой не се притеснявал от присъствието му. Някои от съседите твърдят, че започнал да взема наркотици. Други пък са категорични, че такова нещо е нямало.

Факт обаче е, че Гергана е била изнасилена от Таньо, преди да я умъртви. Експертизата е доказала деянието, но все още от полицията не разкриват детайли около бруталната смърт.
„Явно Таньо е бил влюбен в жената на братовчед си. Никой от нас не е предполагал, защото Гергана и Николай живееха много кротко. Никога не сме чували да се карат, да има скандали. Отнасяха се много добре с Таньо. Сигурно любовта му е била несподелена, защото Гергана обичаше бащата на Даяна", разказва ужасена съседка.

Разследващи довериха, че след като заклал леля си Гергана и братовчедка си Даяна, младежът изпил огромно количество концентрат. Той погълнал алкохола най-вероятно за да успокои нервите си и да притъпи болката от планираното самонараняване. Експертизите обаче още не са готови, поради което не е изключена вероятността убиецът да е бил пиян, когато вече е пристигнал в дома на жертвите.
В дома на Гергана са открити три окървавени ножа - по един за всяка от жертвите.
Разследващи са категорични, че извършител на престъплението е Таньо, най-вероятно тайно влюбен в Гергана. Тялото й е открито в кухнята, била по гръб, чисто гола. Детето било в трапезарията, обърнато странично, леко усукано. То било голо от кръста надолу. Въпреки ужасната гледка, която говори за сексуална гавра с труповете, от Съдебна медицина отричат да е имало изнасилване.Жестокото двойно убийство за пореден път потресе Карнобат. За последните 2 г. то е 5-ото в града, казват полицаи. Те припомниха, че през 2007 г. друг на 17 г. уби и запали тялото на приятелката си от ревност.
Вчера в Карнобат бе ден за траур. Стотици местни погребаха Гергана и малката Даяна, чиито тела бяха изложени за поклонение в читалището на града. Хората бяха мълчаливи, все още ужасени от кървавата драма.
За погребението на Таньо няма информация.
Изображение
Това е убитото детенце Даяна на 9 годинки.
Бащата носи за последно ковчега на малката Даяна.Мъжът в ляво.
Изображение
Последна промяна от kqmrosen на пет окт 16, 2009 11:49 pm, променено общо 1 път.
Изображение


Потребителски аватар
BABY
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 494
Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
:: 457 рецепти от BABY
:: 1598 снимки от BABY
Местоположение: ХАСКОВО
Контакти:

Мнение от BABY » пет окт 16, 2009 7:05 pm

:( Голяма трагедия!!!Жалко за убитите.А детенцето е толкова хубавко :(...Нямам думи!! Каквато и да е причината,убийството не е начин да се разрешават проблемите!Бог да ги прости!!
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!

zagi
аматьор с виличка
аматьор с виличка
Мнения: 16
Регистриран на: ср авг 26, 2009 12:34 am

Мнение от zagi » пон окт 19, 2009 8:06 pm

Това е ужасно!

Потребителски аватар
edat
ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Мнения: 27
Регистриран на: съб сеп 20, 2008 1:38 pm
Местоположение: Варна

Мнение от edat » пон окт 19, 2009 8:56 pm

Ужас потресена съм.


Отговори