Пуснато на: 7 Февруари 2010, Неделя, 13:53 Заглавие:
Здравейте и от мен.Казвам се Биляна и съм на 34г. зодия -Дева.Омъжена със син на 5 мес. и 30 дни.Живея във гр.Варна.
На 14.02 имаме год. от сватбата и рожд. ден на съпругът ми!
С удоволствие се ровя в сайта и експериментирам въпреки, че от бебчо не ми остава много време.Благодарение на веселият готвач открих толкова лесни и вкусни за приготвяне неща...
На MUNA пожелавам в най-скоро време едно малко съкровище, което да изпълни домът Ви със смях!
Пуснато на: 7 Февруари 2010, Неделя, 16:19 Заглавие:
lqna много благодаря дано твоето пожелание да се сбъдне скоро или както казваше баба ми от твойте уста в божийте уши.Предполагам че с този юнак не скучаеш и деня ти минава като приказка.
Пуснато на: 7 Февруари 2010, Неделя, 21:25 Заглавие:
Добре дошли на новите домакини!Този сайт наистина е с най-яките рецепти.Забавлението е 6!!! _________________ Пиенето за здравето на този и онзи-вреди на вашето!!!
Пуснато на: 8 Февруари 2010, Понеделник, 15:15 Заглавие:
Здравейте!
Казвам се Таня. Пенсионерка съм. Имам син и дъщеря. Не съм голяма кулинарка. Реших да огледам по-обстойно какво толкова намира моята дъщеря тук, защото прекарва всяка свободна минута, ако не в кухнята, то във 'Веселия Готвач'. Ама то наистина има толкова интересни неща тук ! Поздрави на всички!
Пуснато на: 8 Февруари 2010, Понеделник, 20:08 Заглавие:
Здравейте ,и аз съм от скоро почитател на Веселиат Готвач,казвам се Нели,почти на 33г. и живея във гр.София.Чувствам се щастливо омъжена,обичам да готвя и благодарение на всички вас успявам да изненадам семейството си с интересни ястия. Всяка свободна минута използвом да преглеждам форумите и рецептите,с голямо удоволствие.
Пуснато на: 10 Февруари 2010, Сряда, 11:01 Заглавие:
Здравейте и от мен! Казвам се Бонка и съм на 48 години. Тук аудиторията е доста по-млада и аз се чувствам прекрасно! Имам две вече големи дъщери и син, от тийнейджърските си години обичам да готвя и да знаете, че страстта към кулинарията не преминава с годините! Честичко надничам в сайта, много идеи и рецепти вече съм претворила във вкусотии, тук е наистина невероятно място! Бъдете живи и здрави! Чакам новите ви рецепти!
Пуснато на: 10 Февруари 2010, Сряда, 19:11 Заглавие:
Добре дошли на всички нови Весели готвачи
Ще видите, че тук е вкусно и весело
Ще се радваме да готвим заедно и да споделяме вкусните ястия bonbonka, с теб сме адашки, землячки /от един и същ град/ и освен всичко това връстници По-голямо съвпадение от това - здраве му кажи _________________ „Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.”
Елинор Рузвелт
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети