Добър вечер весели готвачи нашата вечеря е(обяда го пропускаме защото в повечето случаи съм сама и хапвам нещо малко,а готвя за вечеря)мусака в тенджера,пилешка супа от снощи,салатата е домати от консерва с червен лук и сирене,а десерта е шок.вафли от магазина.Спокойна вечер на всички.
Здравейте,
За вечеря приготвих Салата домати с маслини и лук, Ярешко месо с ориз и джоджен на фурна, а десерта е плодове.
Ива, аз също преди време имах подобни заядливи писма на "лични". Сигнализирах администратора и той отправи забележка. А някъде в правилата пишеше, че може да забрани на некоректен потребител да пише във форума.
Лично аз и друг път съм писала, че форума не е място за избиване на комплекси и за некоректни писания - всъщност тук обменяме мисли, рецепти, съвети и би следвало тонът да е добронамерен. Но.....разни хора, разни идеали.............................
Спокойна и топла нощ на всички _________________ „Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.”
Елинор Рузвелт
Регистриран на: 07 Юни 2009 Мнения: 480 Местожителство: Русе,Щръклево
Пуснато на: 10 Март 2010, Сряда, 23:44 Заглавие:
Благодаря,Бони!И аз не бих искала добрия тон да се нарушава,но в случаи като този не мога и не искам да отминавам с мълчание.Още повече,че по принцип съм добронамерен човек,никога не съм била провокатор.Благодаря ти отново за подкрепата !
Ей това се казва сладък сън!Пожелавам го и на вас!
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:14 Заглавие:
Привет
Днес мисля да си дам почивка от кухнята имаме за дояждане от вчерашната мусака,ще направя само една зелена салатка,и сега ще разровя в рецептите да взема някаква идея за десерта и това е.
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:47 Заглавие:
Добър ден мили дами.Днес ще готвя само за вечеря,че през деня съм сама вкъщи.За довечера ще изпека свинско с картофи и има още пилешка супа от снощи.Салатката ще бъде зелена с яйца.Получих закъснял подарък за 8ми март-силиконови форми за печене и смятам да ги пробвам.Тъй като никога не съм ползвала може ли да ми кажете дали предварително се намасляват и набрашняват.Благодаря.Желая ви спорен ден.
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 14:38 Заглавие:
Днес и аз съм сама у дома та ще се готви само за вечеря-Банбал фасул с ,за десерт ще отскоча в магазина до свекито ,че се обади -били докарали някакви страшни кексове ,топли,меки.......
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 15:11 Заглавие:
Привет момичета.Закуската ни беше банички и боза от магазина,за обяд доядохме снощната вечеря.За вечеря,ще направя спагети със сос болонезе и разбира се чаша червено винце А десерта още не съм го измислила...От мен успешен ден и много много сполуки в кухнята !!
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 16:17 Заглавие:
didkata написа:
.....силиконови форми за печене и смятам да ги пробвам.Тъй като никога не съм ползвала може ли да ми кажете дали предварително се намасляват и набрашняват
Аз винаги ги намаслявам и печивото(кекс,мъфини)има невероятна лъскавина.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети