Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
Кулинарен Форум Веселият Готвач
Какво сготвих днес - Март '10
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 37, 38, 39  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Веселият Готвач Форуми -> Общи кулинарни дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
monito
готвач с точилка
готвач с точилка

МнениеПуснато на: 10 Март 2010, Сряда, 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Добър вечер весели готвачи нашата вечеря е(обяда го пропускаме защото в повечето случаи съм сама и хапвам нещо малко,а готвя за вечеря)мусака в тенджера,пилешка супа от снощи,салатата е домати от консерва с червен лук и сирене,а десерта е шок.вафли от магазина.Спокойна вечер на всички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята

Местожителство: РУСЕ

МнениеПуснато на: 10 Март 2010, Сряда, 23:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
За вечеря приготвих Салата домати с маслини и лук, Ярешко месо с ориз и джоджен на фурна, а десерта е плодове.

Ива, аз също преди време имах подобни заядливи писма на "лични". Сигнализирах администратора и той отправи забележка. А някъде в правилата пишеше, че може да забрани на некоректен потребител да пише във форума.
Лично аз и друг път съм писала, че форума не е място за избиване на комплекси и за некоректни писания - всъщност тук обменяме мисли, рецепти, съвети и би следвало тонът да е добронамерен. Но.....разни хора, разни идеали.............................

Спокойна и топла нощ на всички Smile
gigi.2000
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган

Местожителство: Русе,Щръклево

МнениеПуснато на: 10 Март 2010, Сряда, 23:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря,Бони!И аз не бих искала добрия тон да се нарушава,но в случаи като този не мога и не искам да отминавам с мълчание.Още повече,че по принцип съм добронамерен човек,никога не съм била провокатор.Благодаря ти отново за подкрепата гуш !

Ей това се казва сладък сън!Пожелавам го и на вас!
Върнете се в началото
Vani32
ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 11:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте весели момичета! Днес съм намислила да правя козунак с орехи пък ще видя какво ще стане. Smile Весел ден!
Върнете се в началото
i4eto3421
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте и от мен.Днес менюто е :пълнени чушки с кайма и ориз и супа топчета,а за десерт бързата бисквитена торта.Спорен четвъртък.
Върнете се в началото
Ralkata
готвач с точилка
готвач с точилка

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет
Днес мисля да си дам почивка от кухнята Very Happy имаме за дояждане от вчерашната мусака,ще направя само една зелена салатка,и сега ще разровя в рецептите да взема някаква идея за десерта и това е. цвете
Върнете се в началото
didkata
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Добър ден мили дами.Днес ще готвя само за вечеря,че през деня съм сама вкъщи.За довечера ще изпека свинско с картофи и има още пилешка супа от снощи.Салатката ще бъде зелена с яйца.Получих закъснял подарък за 8ми март-силиконови форми за печене и смятам да ги пробвам.Тъй като никога не съм ползвала може ли да ми кажете дали предварително се намасляват и набрашняват.Благодаря.Желая ви спорен ден.
Върнете се в началото
maggie07
готвач с точилка
готвач с точилка

Местожителство: Пирдоп

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес и аз съм сама у дома та ще се готви само за вечеря-Банбал фасул с ,за десерт ще отскоча в магазина до свекито ,че се обади -били докарали някакви страшни кексове ,топли,меки....... Уау!
Върнете се в началото
Ina24
аматьор с виличка
аматьор с виличка

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 15:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет момичета.Закуската ни беше банички и боза от магазина,за обяд доядохме снощната вечеря.За вечеря,ще направя спагети със сос болонезе и разбира се чаша червено винце Smile А десерта още не съм го измислила...От мен успешен ден и много много сполуки в кухнята !! Smile Smile Smile Smile
Върнете се в началото
mimsi
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган

МнениеПуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 16:17    Заглавие: Отговорете с цитат

didkata написа:
.....силиконови форми за печене и смятам да ги пробвам.Тъй като никога не съм ползвала може ли да ми кажете дали предварително се намасляват и набрашняват

Аз винаги ги намаслявам и печивото(кекс,мъфини)има невероятна лъскавина.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Веселият Готвач Форуми -> Общи кулинарни дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 37, 38, 39  Следваща
Страница 15 от 39

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети