Регистриран на: 07 Юни 2009 Мнения: 484 Местожителство: Русе,Щръклево
Пуснато на: 10 Март 2010, Сряда, 15:16 Заглавие:
Благодаря ти,neli1100,но аз вече имам син и дъщеря!Това бебче е на наши приятели.Аз само ще вляза в ролята на баба,акушерка,помощничка или както искаш го наречи.Ще помагам с къпането и каквото друго трябва,докато майчето добие сили и смелост сама да се справя.
Здравейте, и от мене. Днес както винаги бях на работа до 12:00 и след това се метнах на колата и хайде на Габрово ходих до НОИ да си подавам дукоменти за електронна здравна карта,както винаги голямо чакане и неуредени неща.След като се прибрах се захванах с домакинската работа.Лека и спокойна вечер!!!
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 8:06 Заглавие:
Добро снежно и бяло утро!
Сънувахте ли цветни сънища, ясни летни утрини и зелени поляни - аз ДА Мечтая си за тях
А днес отново ми се очертава напрегнат ден - така е вече от доста време, но...какво да се прави - такъв е живота. По-важното е да не губим вярата си в доброто и все пак да се надяваме, че то винаги изплува отгоре, а лошото и неприятностите тежат и се утаяват на дъното.
Хубав и усмихнат ден! Да ви спори _________________ „Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.”
Елинор Рузвелт
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:19 Заглавие:
Здравейте.Сутринта ходих с моят син до поликлиниката да му вземат кръв,нали вече е голям,ще прави 1 год. След като се прибрахме закусихме и започнах да готвя.Сега тои спи и аз имам няколко свободни минути.
Пуснато на: 11 Март 2010, Четвъртък, 12:29 Заглавие:
Добър да е деня ви момичета Днес не съм на работа,и ще използвам деня за себе си мисля да си направя една голяма и спокойна разходка по магазините,която да завърша в ранния следобед на кафенце с приятелка,а и всеки момент очакваме друга наша приятелка да роди,та ако стане деня ми ще е пълен с емоций.
Желая ви прекрасен и усмихнат ден
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети