как се прави хайвер от риба
-
- любител с ренде
- Мнения: 3
- Регистриран на: съб юли 04, 2009 10:05 pm
- Местоположение: варна
как се прави хайвер от риба
след като извадя хайвера от рибата ,какво да го правя.моля ако някой е правил да ми помогне.
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Мариела, аз приех въпроса ти в буквалния смисъл. Когато извадиш хайвера от рибата първо се изчиства от ципата, в която е обвит; след това се измива - може през много ситна цедка; после се засипва със сол и се оставя в буркан на тъмно и хладно известно време. През това време хайвера "узрява" - зрънцата му набъбват и е готов за разбиване. За приготвянето Рали е посочила доста рецепти
Надявам се да съм разбрала правилно въпроса ти
Надявам се да съм разбрала правилно въпроса ти
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.