Зузко,
аз ползвам от три год. силиконова тава на квалитетна фирма,но е много скъпа,а сега нямам такава финансова възможност и затова реших да си купя евтина.Тази скъпата тава не я намазнявам и съм много доволна! Но ще пробвам да вадя кекса като се охлади.
Зузко,твоята тъмносиня ли е ? Произведена в Китай,но пише на гръцки ли е ?
Ох, уморих се - до сега съм чистила орехи.....но после е много лесно като имаш готови ядки!!!!!
Какво сготвих днес - [АРХИВ 3]
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
Да, китайска е, а пише на гръцки, тъй като магазинът е на гръцката верига от магазини "Джъмбо". Моя приятелка има също такива съдове които са фирмени и не ги маже с мазнина, но аз реших да не рискувам, защото все пак произведението е китайско. Но въпреки всичко съм много доволна. Ако там пуснат и други силиконови съдове бих си ги купила-все пак цената е доста приемлива.
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
Здравейте!!!!
Днешното меню е от рецептите тук:
- за закуска Баница с кайма
- мусака с охлюви
Благодаря на Vg за чудната рецепта - стана ни любима!!!
Усмихнат ден на всияки!
Днешното меню е от рецептите тук:
- за закуска Баница с кайма
- мусака с охлюви
Благодаря на Vg за чудната рецепта - стана ни любима!!!
Усмихнат ден на всияки!
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Добър ден! В момента съм сложила да се пече Цветен кекс. Рени, може ли да се пече на по-малка температура? Фурната ми е силна и съм го сложила на 160 градуса.
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
Здравейте, преди две седмици, въпреки нежеланието ми, домашните ме убедиха да купим тенджера в която се готви под налягане. Сега съм в период на експериментиране. Та, вчера реших да сготвя зеле, като първо го посваря в тенджерата, а след това да го подпека. Но не би. На петата минута от завирането го махнах от котлона и отворих капака, разбрах, че ще ядем зелева каша.
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти: