Пангасиус

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
melek
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 327
Регистриран на: ср май 05, 2010 3:58 am
:: 82 рецепти от melek
:: 387 снимки от melek

Мнение от melek » чет май 20, 2010 1:57 am

Аз я приготвям с Маggi фикс за печена бяла риба,малко копър и става невероятно вкусно. :thumup:


Потребителски аватар
ninka71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 960
Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
Местоположение: Sofia

Мнение от ninka71 » вт юни 08, 2010 2:48 pm

Колкото и странно да ви се струва,аз едва днес приготвих пангасиус.
Наслушах се на доста странни изказвания,с отрицателно мнение за тази риба,но реших да рискувам и не сбърках с избора.
:hungry: Децата също одобриха вкуса й,но незнам дали е редно да си хапват от нея,както от другите филета,като хек,например.
Вие как мислите :? :)
Изображение

Животът е само един миг между две вечности
Платон

mandragoraa
ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Мнения: 70
Регистриран на: пет авг 14, 2009 10:33 am

Мнение от mandragoraa » чет юни 10, 2010 12:13 am

не сме очровани от тази риба :hungry: що се отнася до децата ако е на пара или задушена няма проблем новсе пак е тежка риба :eek:

Потребителски аватар
tet
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 4
Регистриран на: чет окт 23, 2008 9:05 pm

Мнение от tet » чет юни 10, 2010 1:12 pm

И аз за първи път я пробвам. Панирана само с царевично брашно. Стана невероятно ароматна и вкусна. Предварително я мариновах в оцет и черен пипер. Т.е. стандартно приготовление.


Потребителски аватар
STELKINA
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 348
Регистриран на: съб авг 15, 2009 8:38 pm
:: 45 рецепти от STELKINA
:: 222 снимки от STELKINA
Местоположение: милано родом от сливен

Мнение от STELKINA » съб юни 12, 2010 10:34 am

Аз вчера приготвих такава риба и понеже гостите ми са от бг. казаха , че няма нищо общо с тази която продават там. Според мен проблема е в това,че в бг. рибата която се купува по рядко много пъти се размразява на щанда и се замразява пак. От това става стричкава и безвкусна.

mandragoraa
ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Мнения: 70
Регистриран на: пет авг 14, 2009 10:33 am

Мнение от mandragoraa » съб юни 12, 2010 2:33 pm

аз също си мисля че рибата пангасиус в бг.е с неясен произход и качество затова е толкова странна на вкус :chef:

Потребителски аватар
veselinka
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 34
Регистриран на: нед окт 25, 2009 10:25 am
:: 2 снимки от veselinka
Местоположение: гр.Шумен

Мнение от veselinka » съб юни 12, 2010 7:27 pm

Също не я харесахме...миришеше на тиня,нещо като нашия ШАРАН :(

Потребителски аватар
Ari
началник печка
началник печка
Мнения: 32
Регистриран на: пет мар 27, 2009 1:03 pm
:: 1 рецепти от Ari
:: 6 снимки от Ari

Мнение от Ari » нед юни 13, 2010 12:34 am


snejana56
началник печка
началник печка
Мнения: 2
Регистриран на: вт фев 16, 2010 8:26 pm
:: 4 рецепти от snejana56
:: 378 снимки от snejana56
Местоположение: ITALIA-NAPOLI

Мнение от snejana56 » нед юни 13, 2010 11:09 am

Живея в Италия и много често си купувам пангасиус.Приготвям я задушена с доматен сос,зехтин, босилек,чесън и магданоз.Става много вкусна.


Отговори