Какво сготвих днес - [АРХИВ 3]
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
- Vania2006
- майстор с шприц
- Мнения: 77
- Регистриран на: чет сеп 18, 2008 10:37 am
- :: 5 рецепти от Vania2006
- :: 2 снимки от Vania2006
Момичета, аз си правя и през лятото такова зеле.Кисело...втасало....каква е разликата???
Нарязвам го да е готово за готвене,а и става по-бързо.Слагам сол на вкус и го наливам с вода да го покрие.Обикновенно слагам топла вода и лятото за 2-3 дни е готово.Правя го в една голяма тенджера и половината го готвя,а другата половина го пребирам във фризера.
Нарязвам го да е готово за готвене,а и става по-бързо.Слагам сол на вкус и го наливам с вода да го покрие.Обикновенно слагам топла вода и лятото за 2-3 дни е готово.Правя го в една голяма тенджера и половината го готвя,а другата половина го пребирам във фризера.
-
- началник печка
- Мнения: 30
- Регистриран на: чет окт 02, 2008 1:35 pm
- :: 4 рецепти от Peneto
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
Здравейте момичета, и аз през лятото си правя такова зеле. Нарязвам го, осолявам го, но малко повече, намачквам го хубаво и в съд с капак, изчаквам няколко часа, за да видя колко вода ще си пусне-в зависимост от сорта на зелето някой път пуска малко вода, друг път повече, ако е необходимо доливам с малко вода за да се покрие. Не трябва съда да е пълен до горе и да е плътно затворен, защото ако е при втасване на зелето то ще изкипи. Всеки ден се претаква-чорбата се изсипва в друг съд и после се връща обратно. Дано да съм ви била полезна!
- tsura_78
- магьосник в кухнята
- Мнения: 616
- Регистриран на: пет окт 24, 2008 10:59 pm
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- Местоположение: MADRID и Плевен
Здравйте и от мен.За днес сина ми си е поръчал пиле с ориз,а за мъжа ми/тъй като не е привърженик много и на това ястие/още незнам какво.Той направи 1 бидонче с кисело зеле,и само си готви зеле с боб/любимото му ястие :lol: Може и да го оставя да си го готви днес...За десерт още незнам какво,но имам цял ден за размисъл и изпълнение...
Исках да попитам знае ли някой как се прави домашна баница,но корите искам да се точат.
Лек и слънчев ден на всички от мен
Исках да попитам знае ли някой как се прави домашна баница,но корите искам да се точат.
Лек и слънчев ден на всички от мен