Пангасиус
- melek
- магьосник в кухнята
- Мнения: 327
- Регистриран на: ср май 05, 2010 3:58 am
- :: 82 рецепти от melek
- :: 387 снимки от melek
- ninka71
- виртуоз с тиган
- Мнения: 960
- Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
- Местоположение: Sofia
Колкото и странно да ви се струва,аз едва днес приготвих пангасиус.
Наслушах се на доста странни изказвания,с отрицателно мнение за тази риба,но реших да рискувам и не сбърках с избора.
Децата също одобриха вкуса й,но незнам дали е редно да си хапват от нея,както от другите филета,като хек,например.
Вие как мислите
Наслушах се на доста странни изказвания,с отрицателно мнение за тази риба,но реших да рискувам и не сбърках с избора.
Децата също одобриха вкуса й,но незнам дали е редно да си хапват от нея,както от другите филета,като хек,например.
Вие как мислите
Животът е само един миг между две вечности
Платон
-
- ентусиаст с миксер
- Мнения: 70
- Регистриран на: пет авг 14, 2009 10:33 am
не сме очровани от тази риба що се отнася до децата ако е на пара или задушена няма проблем новсе пак е тежка риба
- STELKINA
- магьосник в кухнята
- Мнения: 348
- Регистриран на: съб авг 15, 2009 8:38 pm
- :: 45 рецепти от STELKINA
- :: 222 снимки от STELKINA
- Местоположение: милано родом от сливен
-
- ентусиаст с миксер
- Мнения: 70
- Регистриран на: пет авг 14, 2009 10:33 am
аз също си мисля че рибата пангасиус в бг.е с неясен произход и качество затова е толкова странна на вкус
- veselinka
- виртуоз с тиган
- Мнения: 34
- Регистриран на: нед окт 25, 2009 10:25 am
- :: 2 снимки от veselinka
- Местоположение: гр.Шумен
- Ari
- началник печка
- Мнения: 32
- Регистриран на: пет мар 27, 2009 1:03 pm
- :: 1 рецепти от Ari
- :: 6 снимки от Ari
-
- началник печка
- Мнения: 2
- Регистриран на: вт фев 16, 2010 8:26 pm
- :: 4 рецепти от snejana56
- :: 378 снимки от snejana56
- Местоположение: ITALIA-NAPOLI