ПОМОЩ!!!
МОЛЯ ВИ АКО НЯКОЙ ЗНАЕ КАКСЕ ПРАВИ ДОМАТ БЮРЕК ДА СПОДЕЛИ.вЧЕРА ОПИТАХ И СТРАШНО МИ ХАРЕСА.
Домат бюрек
- MUNA
- магьосник в кухнята
- Мнения: 394
- Регистриран на: нед ное 29, 2009 12:45 pm
- :: 63 рецепти от MUNA
- donnatela
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: вт юни 01, 2010 2:56 pm
Аз не съм кулинар и много рядко готвя,в къщи мъжа ми или свекървата се занимават с това.Но домата наистина много ми хареса.Забелязах че беше нарязан на филийки между тях имаше сирене и малко чесън,отвън панировката мисля че беше същата като на чушките бюрек.Но нали ви казах че не готвя само консумирам :oops: и може да съм пропуснала нещо,затова питам за рецепта ако некой е правил да сподели.
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Мммм, много вкусно ми звучи Предполагам, че между две колелца от домат са сложили овкусено сирене крема с чесън, копър или други подправки, после вероятно са го панирали в брашно, галета, яйца и още веднъж от същото. Но не съм опитвала, само предполагам, затова не гарантирам че се получва по този начин
Панирала съм само доматени колеца, и наистина е вкусно .....
Панирала съм само доматени колеца, и наистина е вкусно .....
- i4eto3421
- магьосник в кухнята
- Мнения: 892
- Регистриран на: пон ное 16, 2009 3:10 pm
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
- Elti
- магьосник в кухнята
- Мнения: 678
- Регистриран на: чет окт 08, 2009 10:07 pm
- :: 31 рецепти от Elti
- :: 1236 снимки от Elti
- Местоположение: Перник
- Контакти:
Здравейте,
наскоро четох тази темичка и ми стана интересно. Днес бях решила да направя чушки бюрек и се сетих, че може да пробвам да направя и домат бюрек. И аз, като magi71 и i4eto3421, смятам, че технологията е като при другите зеленчуци бюрек. Само, че вместо чесън (както пише magi71 сложих сос песто).
И ето го резултата:
На мен лично много ми хареса. Но това все пак е моя импровизация - оригиналната рецепта може да е по-добра.
наскоро четох тази темичка и ми стана интересно. Днес бях решила да направя чушки бюрек и се сетих, че може да пробвам да направя и домат бюрек. И аз, като magi71 и i4eto3421, смятам, че технологията е като при другите зеленчуци бюрек. Само, че вместо чесън (както пише magi71 сложих сос песто).
И ето го резултата:
На мен лично много ми хареса. Но това все пак е моя импровизация - оригиналната рецепта може да е по-добра.
- i4eto3421
- магьосник в кухнята
- Мнения: 892
- Регистриран на: пон ное 16, 2009 3:10 pm
- :: 89 рецепти от i4eto3421
- :: 507 снимки от i4eto3421
- MUNA
- магьосник в кухнята
- Мнения: 394
- Регистриран на: нед ное 29, 2009 12:45 pm
- :: 63 рецепти от MUNA
- Elti
- магьосник в кухнята
- Мнения: 678
- Регистриран на: чет окт 08, 2009 10:07 pm
- :: 31 рецепти от Elti
- :: 1236 снимки от Elti
- Местоположение: Перник
- Контакти: