Какво сготвих днес - [АРХИВ 3]
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
-
- началник печка
- Мнения: 30
- Регистриран на: чет окт 02, 2008 1:35 pm
- :: 4 рецепти от Peneto
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
zuzkoto написа:Да, Партньорите. Аз обикновено пазарувам от "Вашата месерница", но суровите наденици ги взимам от "Партньори". Аз също живея близо до пазара - страната на Лагера.
Благодаря за инфото! Ще пратя мъжо да купи...
За днес има още шкембе,но ше направя и кашкавалена запеканка!!!!
Весел и усмихнат ден на всички
PS: Имаме си нови емотикончета
Даже и ВЕСЕЛ ГОТВАЧ -
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- tsura_78
- магьосник в кухнята
- Мнения: 616
- Регистриран на: пет окт 24, 2008 10:59 pm
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- Местоположение: MADRID и Плевен
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
Започнах експеримент с този кекс [url=http://www.receptite.com/recepta.php?r=5558]Икономичен кекс без яйца със сладко[/ur
Сега се пече! Вместо конфитюр сложих течен шоколад.
Голямо приключение стана докато го бърках...
Имам си една кана-миксер - с капак,който си има отвор през който се мушка миксера - така не пръска,дори и когато разбивам сместа за крем карамел.Сега излизаше през дупкака и съответно цялата станах в тесто,и шкафа,и хладилника и плота!Падна голямо бърсане.Отначало тестото стана мнооооого гъсто и добавих още вода!
Може би е много брашното?После ще докладвам.Пека го в новата силиконова форма,но този път ще изчакам малко да се охлади и тогава ще го вадя
Сега се пече! Вместо конфитюр сложих течен шоколад.
Голямо приключение стана докато го бърках...
Имам си една кана-миксер - с капак,който си има отвор през който се мушка миксера - така не пръска,дори и когато разбивам сместа за крем карамел.Сега излизаше през дупкака и съответно цялата станах в тесто,и шкафа,и хладилника и плота!Падна голямо бърсане.Отначало тестото стана мнооооого гъсто и добавих още вода!
Може би е много брашното?После ще докладвам.Пека го в новата силиконова форма,но този път ще изчакам малко да се охлади и тогава ще го вадя