Аз мисля, че плънката ти не трябва да е прекалено много. И е много важно и печенето при бутертестото. Изделията от него трябва да се пекат в предварително добре загрята фурна на 220 градуса, или аз ги пека на вентилатор на 190 градуса. Щом плънката ти не е много водниста трябва да стане. Готовото тесто предполагам като се размрази не го точиш и омесваш, а направо го режеш с остър нож, за да не се смачкват ръбчетата.
Пробвай още и да сложиш по - малко яйца в сиренето, ако ги правиш с яйце и сирене, или пък аз някога слагам и само извара без яйце и винаги се получават добре.
Дано съм била полезна-. Ако има още нещо съм насреща.
Бутер тесто - какво правите с него?
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 49
- Регистриран на: пет сеп 14, 2007 4:51 pm
- :: 134 рецепти от pepolina
- :: 104 снимки от pepolina
- neli.mag
- магьосник в кухнята
- Мнения: 138
- Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
- :: 33 рецепти от neli.mag
- :: 136 снимки от neli.mag
- Местоположение: Кърджали