Супер!
Тук струва говеждото 5 Евро на кг, а от сукалчето около 12 евро на кг, но пак зависи къде и какво купуваш.
Това че го намираш евтино е супер! За мен това е наравно с агнешкото най-доброто месо.
Телешко и телешко
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 225
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 1:20 pm
- :: 138 рецепти от zuzkoto
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 22
- Регистриран на: пон яну 12, 2009 9:13 am
- :: 17 рецепти от bebcheto_81
- magi71
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1507
- Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
- :: 537 рецепти от magi71
- :: 950 снимки от magi71
- Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Аз никога не шпиковам със сланина, само със зеленчуци и подправки.
За да не става сухо телешкото (младото) първо се пуска за малко в много гореща мазнина, да се запечатат порите. После вече се дообработват според рецептата. И никога не се бучат с вилица по време на пържене или печене, защото сока му изтича. Аз обръщам с две лъжици, или щипка за грил.
Бебче: телешкото е готово на бързо, а и колкото повече го вариш, толкова повече изсъхва. А говеждото е обратно, трябва му много време да се свари, затова пък става чудно, особено ако е леко шарено. Та мъжа ти го разбирам, и аз обичам говеждо варено!
А печено говеждо, което с часове си къкри на котлона само с подправки...мечта!
За да не става сухо телешкото (младото) първо се пуска за малко в много гореща мазнина, да се запечатат порите. После вече се дообработват според рецептата. И никога не се бучат с вилица по време на пържене или печене, защото сока му изтича. Аз обръщам с две лъжици, или щипка за грил.
Бебче: телешкото е готово на бързо, а и колкото повече го вариш, толкова повече изсъхва. А говеждото е обратно, трябва му много време да се свари, затова пък става чудно, особено ако е леко шарено. Та мъжа ти го разбирам, и аз обичам говеждо варено!
А печено говеждо, което с часове си къкри на котлона само с подправки...мечта!
www.facebook.com/artandhobby