Как тече денят на Веселите готвачи? - Октомври '12

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Aliana » вт окт 30, 2012 4:01 pm

Здравейте отново!

Ще се възползвам от следобедната почерпка :coffee:
Верче, мила, благодаря за разбирането и подкрепата :love:
Нинче, сладкишите само по малко за наслада, не за нахранване :wink: Не че не може човек да се нахрани с едно голямо парче, ама после не остава място за други вкусотии :D :D

Аз да се похваля, че най-после сложих едно перде... Пробих дупки с дрелката, сложих релсата, отрязах пердето колкото е нужно, подгънах го и го залепих с ютията, изгладих го (най-неприятната част) и седнах сега да ви видя. Пека едни блатове, а после трябва да готвя и да очистя дето пада прахоляка от пробиването. Сега ми остават само още едно такова перде да сложа и 3 на прозорците на покрива. Но тях ще ги дам да ги ушият, аз не съм по тази част, нямам шевна машина. До коледните празници се надявам да свърша :D

Чао засега :)
www.facebook.com/artandhobby


rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » вт окт 30, 2012 5:42 pm

Здравейте момичета Днес след работа минах да видя майка ми (която живее в съседния вход) прибрах се кафето до мен дигнах краката на дивана лаптопа на колене и съм с вас :thumbsup: :thumbsup:
Четох доста че не съм влизала отдавна но..ще ме извините но с имената още не мога да се справя първо че съм русовелка (само да не обидя някого) а пък и ЕГН ми е объркано и ме прави цели 61 год Май само аз съм най големичката :wink:
Пенсионерка съм но съм казала на колегите че ще съм там докато сложа бастуна
Шегата настрана но там се чувствам чудесно Всичките ми колеги са големи колкото децата ми
Много работа и много смях Не знам какво ще правя ако съм в къщи Не мога да си го представя Ден година Ще откача :nono:
Вие сте млади ,децата са при вас и имате повече ангажименти и повече нервички не че аз ги нямам
За сега не пия нито едно хапче има време Така.. пак прекалих , не могат да ми затворят устата
С удоволствие ви чета особено писанията на Ивка изпълнени с поезия
Желая ви приятна вечер ,а сега да видя какво става по света :flow2: :flow2: :hug: :hug: :hug:
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

tanima
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 3
Регистриран на: чет окт 25, 2012 10:29 am

Мнение от tanima » вт окт 30, 2012 6:05 pm

Привет, момичета! :flow2: Ех, наистина е уютно при вас, а и вкусноооо :cake: Може и да сте прави, че този фоум пристрастява :)
Бавничко, на малки глътки, започвам да влизам в темите ви :D
Вяра, хубаво е, че в същност напразно си се разтревожила - то кръвното ти е като на момиченце :)
Рали, разгледах тортите ти / и другите вкусотийки/ във FB - уникални са!И вече ги харесах там ;)Не съм първата, от която го чуваш, но просто няма как да не споделя искреното си възхищение! А с проблемите на твоя син със сигурност , с общи усилия, доверие и приятелски разговори, ще се справите! :music:
На вас двечките,на Ивката и Макавели , на всички - всички - топлина в сърчицата и хубава вечер :wine:
А аз за днес бях планирала поне 3 неща да свърша, но така и си останаха за утре...Най-напред дойде съседката отдолу на :coffee: , и то се попроточи до обяд :roll: Облякох си отново домашните дрешки и направих домашен санитарен полуден :cry: За утре остана ходенето но НЗОК, да подавам заявления за нови здравни книжки, понеже, нали съм много прибрана :( , старите - моята и на щерката, не мога да ги открия :?
Сега ще спретна бърза есенна салатка от ситно нарязани белени домати,печени червини чушки-също нарязани-на лентички, печен патладжан, настърган морков, настърган чесън, магданоз, зехтин и лимонов сок - вкусно е, а и така върви с чашка ямболска гроздова! :beer:

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » вт окт 30, 2012 6:36 pm

Привет девойки мили :)

Ето така ми харесва форума - с много участници, цветен и пъстър :tongue: Всеки като сподели по нещичко и става интересно. Иначе понякога сами си "говорим" :thinking:

Верче, това със сърцебиенето ми е до болка познато - при мен се случи на по-раншна възраст /иначе сигурно помниш, че сме наборчета :wink: /. Аз си пия хапченца доста отдавна - малки дози, но редовно. Така поддържам перфектно кръвно налягане. Освен това от няколко години нося магнитна гривна. Може да опиташ с глог, валериян и мента или с Шведска горчивка - при мен действат много добре. Истината е, че в преходните сезони - пролет и есен, организма реагира докато се настрои. Щом кръвното ти е добре, трябва да наблегнеш повече на спокойствието :thumup:

Рали, аз май нещо съм пропуснала с новата къща :? Сещам се за снимките на барбекюто, но не си споделяла че се местите :roll:

tanima, благодаря :hug:

rusowelka51, не се притеснявай - във форума възраст няма. Катето е около теб, а Ина /Tilia/ ни е доайен, но доста отдавна не се е обаждала. Инушка, как си мила - аз много си те обичам и ти се възхищавам :giflo2: :giflo2: :giflo2:

На всички неспоменати момичета - много целувки :hug: :hug: :hug:

Хубава и топла вечер ви желая :heart: :wine: :night:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » вт окт 30, 2012 7:12 pm

Здравейте и от мен!!!След една проточена криза от мигрена ,посетих болницата и отново съм "пушка",нямах възможност мнопго да чета ,поразгледах отгоре ,отгоре ,но утре ще ви пиша по-вечко ,защото при мен да пиша толкова малко ,някак не се връзва :) Сега желая лека и спокойна вечер на всички ,отивам за релакс. :) SORRY,но се чувствам някак уморена ,цял ден съм като атлетка ,"бързо ходене ",по задачи разбира се....но и спортувам.Понеже в неделя ,имахме национален празник и исках да ви разходя из Гърция ,състоянието ми не ми позволи ,но бях го замислила,затова http://www.youtube.com/watch?v=M84us5Wv ... re=related ,заповядайте.БОНИ,миличка много си права ,току-що те видях,много е хубаво,когато всички участват ,пъстро и красиво ,наистина много мнения и "не си говорим сами" :love: Виртуалната разходка е малко по-голяма ,дано не ви отегчи. :)

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » вт окт 30, 2012 8:18 pm

Здравейте!
Добре дошли на новите попълнения! Надявам се да ви е приятно с нас и да ни направите още по-пъстри и весели страничките!
Рали, мисля, че твоето момче е вече голямо и само ще си вземе решението, за което ще му помогне и новото училище. Ще видиш, че като се увлече с новите преживявания сам ще си направи равносметката и ще оцени какво бъдеще му предстои ако избере да продължи да учи или да се посвети на момичето. На нас майките понякога ни е много трудно да реагираме по най-адекватния начин. Скоро и ние имахме подобен проблем - дъщеря ми, макар и много по-малка, дружеше с едно дете, което определено й влияеше зле - държеше се много лигаво. Нямаше как да ги отдалечим една от друга, защото с родителите й сме близки и често се събираме, по почивки и празници сме все заедно. Но проблемът се разреши сам - Весито като видя нашето неодобрение след всяко събиране с въпросното дете сама почна да страни от него. В същото време се случи така, че започнахме да се събираме и с други семейства с малки деца и на нея й допадна повече тяхното поведение. Сега вече и в новото училище си намери още приятели и даже не се сеща за онова дете. Може би и с Патрик ще се случи нещо такова - ще срещне нови съученички или ще се запознае с друго момиче, което ще му покаже, че животът може да бъде и хубав, без да се правят драми от най-малкото нещо. Стискам палци да вземе правилното решение!
Вяра, напоследък все повече хора се оплакват от главоболие, сърцебиене и кръвно. Днес мъжът ми беше на лекар и на него му откриха високо кръвно, но го отдадоха на нервите. Ти напоследък също се беше притеснила за нещо и може би и на теб ти се е отразило. Гледай да си по-спокойна и се пази!
Дианка, внимавай неразположението ти да не се дължи на някой вирус, при нас с мъжа ми така започна. Съветвам те да вземеш и нещо, което да го пресече в началото, че после става страшно!
Въпреки ниските температури ви желая една топла и прекрасна вечер!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт окт 30, 2012 8:21 pm

:winkiss: :night: :winkiss: :hug: :hug: :hug: Мили момичета - Вяра, Русовелка, за каква възраст говорите,я се вземете в ръце, засмейте се, дайте воля на щастието и радоста,живейте тоя прекрасен живот и не мислете за годините, те просто са подробност.Русовелка, ако е възможно напиши малкото си име, Верче,стегни се миличка, аз те мисля за силна жена и да знаеш,много те обичам, изгони това хапещо куче,нека пак си спокойна и щастлива - ти можеш,помни.ДИАНКА, радвам се, че си добре, мило момиче, когато те чета винаги ми става едно топло, мило и приятно, ти си слънчице миличка, дано да си добре и скоро да нямаш криза.РАЛИ, браво на теб, доста работа си свършила с това темпо скоро ще си оправила всичко,успех.БОНИ,аз също се радвам,че се събрахме толкова много в сайта, става интересно и много, много приятно.ДИДКА -ДИДУРАНКА,къде си мила, как е ЗАРКО,дано да сте добре сладурчета.Хайде, мили приятелки, прекрасна и лека вечер.

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » вт окт 30, 2012 8:36 pm

Реших да мина да ви проверя Май аз започнах да говоря за годините но не с лошо чувство колкото толкова
Има една народна песен -в която се казва <Години години ако сте редом дошли добре сте ми дошли ако са сал до мене пусти опустели > горе долу
Пак се овлякох Мами името ми е Таня :hug:
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт окт 30, 2012 8:57 pm

:winkiss: :giflo1: :winkiss: :hug: :hug: :hug: Мила Таня,аз съм Катя, почти на една възраст сме, но съм толкова вдетинена,че почти никой не ми дава тия години, пък и за мен не са проблем, приемам ги , не си мисли, че с лошо чувство съм ти писала относно годините, напротив,зряло и благородно приемам това - да си жива и здрава и много щастлива.

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » вт окт 30, 2012 9:11 pm

Благодаря ти Кате-Луд умора няма :giflo2: :giflo2: :hug: :hug:
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919


Заключена