Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '12

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » вт ное 20, 2012 8:37 am

Добро утро,мили,прекрасни момичета,днес при нас ще вали,но това ни най -малко може да промени прекрасното настроение,което създавате -ДИДКА,ИВКА,БОНИ,РАЛИ - благодаря ви от сърце,невероятно е чувството сутрин да прочетеш толкова позитивни и добронамерени пожелания,ето и от мен чаша ароматно :coffee:.РАЛИ,радвам се че ти е било приятно на представлението,човек има нужда от културни развлечения и духовна храна :clap:, относно косата - важно е ти как се харесваш,малка промяна, никога не е излишна.ДИДКА,напредвате добре със зъбчетата :thumbsup: - всичко ще се подреди, имай търпение.БОНИ и ИВКА - за вас,каквото и да кажа, все ще малко,нямам думи - винаги отделяте от времето си, за да дадете импулс за всеки нов ден - с прекрасна музика и много топли и сърдечни пожелания, какъв трябва да е човек,за да не види и почувства всичко това - БЛАГОДАРЯ. :winkiss: :giflo1: :winkiss: :music: :sun: :music: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2:НАТАЛИ, сега те видях,толкова е красиво - стихчето и невероятните багри на есента, прекрасен и успешен ден, мило момиче. :hug: :heart: :hug:


Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » вт ное 20, 2012 8:39 am

Добро утро и от мен!
Много ранобудни Веселушки, благодаря за кафенцата, хубавите думи, прекрасните стихове, релаксираща мелодия :) :music:
Рали, сигурно нямаш търпение, желая ти много приятни емоции и ще чакаме снимки :hug:
Поднасям и аз по едно :coffee:
Изображение
Хубав ден и много усмивки :giflo1: :giflo1: :giflo1:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » вт ное 20, 2012 12:29 pm

dobro utro more.jpeg
Добър ден и от мен със сутрешното ми кафе.Да ви се оплача сутринта ,написвайки поста си ,реших да го прегледам и ......дим да го няма.Понеже трябваше да изляза сутринта ,нямах възможност да пиша отново и ето ме и мен сега вече с обедно кафе.Момичета,радвам се ,че сте добре ,Дидка всички сме прекарали много ,безсънни нощи и много тревоги около дечицата ни , и наче как ще побелеят косите ни ......?!Между другото спили юнака ,лягай малко и ти ,когато е изтощен организма ,остави ,че винаги се чувстваш уморена ,но и вирусите само това чакат.Колкото до зъбките .....за Коледа пържолката на Зарко ,моля да е крехка и сочна !Какъв мъж е с толкова зъбки и само каши и бебешки храни да яде :hungry: НАТАЛКА , красиво и в думи ,и в стихове.РАЛИ,на теб първо да ти припомня,че хубавите неща бавно стават ,радвам се ,че си прекарала снощи чудесно .И аз винаги ,посещавайки някое културно :love: мероприятие на другия ден се чувствам друг човек и по -пълна и по-обогатена .В сряда и ние сме на театър ,все още не зная какво ще видим.Пожелавам ти да се отпуснеш и да прекараш чудесно ,колкото до косата ти ,първо се впечатлих как поддържаш такава дължина .Мила ,толкова голяма душа и сърце имаш,че както и да си за мен винаги ще излъчваш нещо рядко ,нещо топло и човешко! :love: В момента правя твоя чизкейк браунис ,какво ми трябваше .....още преди да го сложа във фурната 1/4 .....замина ,за жалост :ooppss: :eek: МАМИ ,БОНИ,ИВЕ,ВЯРА :hug: :flow2: :flow1: :flow2: Лек и спокоен ден ,и при нас вали ,но ....така и трябва да е!

Потребителски аватар
luda_jaba
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 18
Регистриран на: ср сеп 29, 2010 7:26 pm

Мнение от luda_jaba » вт ное 20, 2012 1:17 pm

Добро утро, добър ден вече момичета!
При мен денят започна с чудесна мотивация и хубава музика, но после всичко се скапа....Сега вече съм уморена и подтисната. Отгоре на всичко една колежка припадна до бюрото ми, и трябваше и нея да спасявам,...Милата, добре, че е по-добре


Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » вт ное 20, 2012 3:05 pm

Здравейте отново!

Дианка, благодаря ти мила, за симпатията, повярвай ми, тя е взаимна. А за косата - точно това е проблема, че аз не я поддържам. Тя си расте на самотек :ooppss: Моята коса расте страшно бързо, около 3 пръста на месец, затова къси прически много бързо си губят формата. Като е дълга, поне я вдигна и не личи, че не е правена :ooppss: :roll:

Мили момичета, аз реших да легна и да ударя един здрав сън... Много ми се събра нещо... Сега ще ви разгледам тук и после превключвам в състояние на покой/щадене на батерията.

Снощи се прибрахме към 2.00 часа, а съм станала в 6.00, и не мога да мисля трезво от умора. Днес водих Яви на детската градина - а той първо не искаше да става, после не искаше да пишка, после не искаше да се мие, после не искаше да се облича, не искаше да закусва, да върви и т.н. и т.н. Накрая успях вир-вода изпотена да го доставя в градината, но се оказа, че съм забравила Шаро и Ивайло (съответно плюшено куче и плюшен хамстер) и се връщах да ги взимам, голям маратон падна, беше много студено, че чак бодежи в белия дроб получих дето с изплезен език подтичвах! След това отидох да купя подарък за моята приятелка, която ще срещна в Барселона, но като се отплеснах - близо 2 часа съм прекала в търговския център... :ooppss: А мен това много ме уморява - гласовете, шумът на тълпите, на колите, целия този градски стрес... е не мога повече :eeek: Зарязвам всичко и първо ще си поспя :roll:

Желая на всички ви приятен следобед!

Изображение
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
luda_jaba
мераклия с бъркалка
мераклия с бъркалка
Мнения: 18
Регистриран на: ср сеп 29, 2010 7:26 pm

Мнение от luda_jaba » вт ное 20, 2012 3:43 pm

Рали, дано си се наспинкала, времето е много предразполащо!
Аз се чудя в тази мъгла как ще шофирам после!??
http://abinitio-miray.blogspot.de/

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » ср ное 21, 2012 4:34 am

Добро утро приятели :)
кафето пристига,нека го споделим заедно
527562_483393291705239_1891824982_n.jpg
Честит празник!
579079_424704864261918_1242974996_n.png
Честит и Прекрасен да е Празника на Въведение Богородично!
Здраве,късмет и Любов да изпълва семействата Ви!Бъдете Благословени с всички добрини!Нека Вашите радости бъдат много и така неизброими,колкото са звездите в нощта!Нека победите Ви бъдат повече от всички песъчинки по всички плажове на всички океани в целия свят!Нека недоимъкът и страданието никога не присъстват в живота Ви,а красотата,редът и изобилието,да бъдат Ваши постоянни спътници!Нека всеки път,по който изберете да тръгнете,Ви заведе до нещо чисто,добро и красиво!Нека всяко съмнение и страх бъдат заменени от дълбока вяра и надежда!Когато има само мрак и бурите на живота те притиснат,нека светлината на Вашата същност да озари целия свят!Винаги знайте,че сте обичани безгранично и Вие винаги бъдете готови да обичате безусловно!Когато сте изкушени да съдите,не забравяйте,че всички ние сме едно цяло и всяка Ваша мисъл отеква във вселената,докосвайки всеки и всичко!А когато сте изкушени да задържите някого,си спомнете,че любовта тече най-добре, когато тече свободно,че в даряването е най големият подарък,който получаваме!Нека в живота Ви винаги да има музика и смях и след всяка буря да изгрява дъга!Нека веселие да отмива всяко разочарование и в радост да се разтваря всяка скръб!Нека любовта облекчи всяка болка!Нека всяка рана да носи мъдрост и всяко изпитание да носи успех!Всеки следващ ден да живеете в по-голямо изобилие от предишния!Бъдете Благословени!Това Ви пожелавам от цялото си сърце!Прекрасен да е този красив Христянски празник за всяко семейство!Бъдете Щастливи!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » ср ное 21, 2012 7:21 am

ЧЕСТИТ ДЕН НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО - Бъдете водени в живота от обич,търпение милосърдие.Бъдете радостни и щастливи, в трудни моменти се опирайте на Божията милост,бъдете сплотени и единни.Да пийнем по чаша ароматно :coffee: ,мили момичета и да си пожелаем днешният ден да е най-успешният,най -прекрасният. :winkiss: :heart: :winkiss: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :music: :sun: :music:

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » ср ное 21, 2012 7:25 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/emHfEsUjNfg[/youtube]

Добро утро :chef:

Ивка, Кате, благодаря за кафето и прекрасните пожелания :coffee: На линия съм :wink:

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО - НЕКА ОБИЧТА И ТЪРПЕНИЕТО ДА НИ БЪДАТ ВЕРЕН СПЪТНИК, НЕКА ИМА МИР И ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ И СМИРЕНИЕ В ДУШИТЕ НИ, НЕКА ДЕЦАТА НИ СА ПО-СВОБОДНИ И ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ НАС :heart: :heart: :heart:

Хубав и усмихнат ден на всички Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср ное 21, 2012 7:41 am

Добро утро,момичета!Честит празник на християнското семейство!Нека се обичаме и уважаваме!
Лек и приятен работен ден!
Ивка ,лека,спорна,мила!Бони,привет!
Кате,днес ще идва ли малчо отново?
Вчера се запознах с Миленка.Прекрасен човек,като всички вас тук във форума.Тя пък се срещна със Зарко :wink: :D .Лека работа,Миленка!
Аз пека баница за моя малчуган ,но тъй като не е готова още, ще ви поднеса друга закуска и още нещичкооооооооо :hungry: Кафето :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: -то се знае,моето е днес мляко с нес! :D
Ани,приятен ден,слънце!Нинка,къде си?
Някой ме пита за резултатите в София-всичко вече е наред,но за всеки случай ще си пия лекарствата до края на годината.


Заключена