Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '12

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от rusowelka51 » ср ное 28, 2012 2:21 pm

Добре дошла Рали Да е жив и здрав брат ти Много здраве му желая и щастлив живот :gift: :gift: :wine: :wine: :wine: :music: :music: :music:
Благодаря за почерпката Страхотни вкусотии :wow22: :wow22: :clap: :clap: :clap:
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919


Потребителски аватар
Manuela85
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 75
Регистриран на: чет ное 17, 2011 2:33 pm
:: 67 рецепти от Manuela85
:: 158 снимки от Manuela85

Мнение от Manuela85 » ср ное 28, 2012 2:44 pm

Здравейте,мили момичета!Рали,добре дошла,сигурна съм,че сте си прекарали страхотно,Барселона е уникален град
Кате,лек път и приятно изкарване ти желая
:whistle: :whistle: Аз за днес приключвам с работата,след малко отивам на пазар,после като се прибера вкъщи ще разходя Франко и после ще си почивам.Приятен,весел и изпълнен с много любов ден желая на всички :love: :love: :love: :love:
Los tres mejores doctores del mundo son:Dr.Dieta,Dr.Tranquilidad y Dr.Alegria

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » ср ное 28, 2012 2:52 pm

Танче, мила, благодаря ти :love: Ти оздравя ли, мило?

Аз се опитвам да наваксам пропуснатите събития тук във форума, но нещо ми убягват нещата... :thinking:

Вярче, щерката ти е имала рожден ден - честито със закъснение, да е жива и здрава!

Бони, извини ме, но не разбрах какво са ти честитили... :ooppss: Не искам да повтарям като папагалче, кажи ми моля те, какво хубаво събитие има покрай теб :love:

На всички, които сте решили да се срещнете: не се колебайте! Това са нещата, които никой не може да ни отнеме! Спомените, хубавите преживявания! Решете се и го направете! А после чакам тук да сложите снимките и естествено да разказвате, разказвате, разказвате..... :love:

Моята среща с приятелката ми беше доста.... странна. :confused: Аз много се зарадвах. Носех и няколко дреболии, които тя започна веднага да отказва, да бута торбичките далеч от себе си... :thinking: Един щолен бях купила готов, 3 х 50 г типично германски коледни бадеми с различни покрития, едно тефтерче, завързващо се с кордела (имам същото за себе си и е много сладурско) и една кутия с 6 пробички козметика, опаковани като подарък. Всичко това беше замислено за нея, майка й и брат й, който ми е съученик. Нищо голямо, нищо скъпо, нищо задължаващо! Стигна се до там обаче, че още в първите минути вече трябваше да си премерим силите. Накрая я помолих да ги вземе, а ако иска после да ги остави пред хотела...Тя беше разтреперана от неудобство, на мен ми беше застанала буца в гърлото. Обаче се взехме в ръце и успяхме да преодолеем момента.
Денят прекарахме заедно, настроението беше добро, но от нейна страна имаше някаква бариера :thinking: . Когато влязохме в парк Гюел, тя съвсем внезапно ми каза, че иска да се разходи сама, без нас, че сме я натоварили и мисли, че съдбата й е да види този парк без мен. Аз малко се сепнах, но хора всякакви има, тя по пътя вече беше казала някои нещо, които ме бяха светнали относно нейните убеждения за съдбата, кармата, неслучайните неща и т.н. Т.е. не я мислих много, обърнах нещата на шега, казвайки й, че ако се срещнем случайно в парка, да се прави, че не ни познава... :wink: На питащите погледи на Патрик и на Филип отговорих само със свиване на раменете. Уговорихме се с нея за след час. Срещнахме се съвсем нормално, снимахме се. После доста време търсехме как да се върнем до пристанището, където бяхме паркирали. Отидохме с такси до там, защото вече бяхме скапани от ходене. Нея я оставихме до хотела, нямахме много време да се сбогуваме, трафикът беше енормен. Тя тръгна усмихната, махахме си весело. И повече не се чухме или видяхме. Това е то.... Тя не се обади, а тъй като тя беше тази, която беше сигнализирала, че иска да е сама, аз също не я потърсих.
Беше добре, че се видяхме. Радвам се, че прекарах деня с нея. Всяка среща в живота ни обагатява. Но мисля, че с нея повече неща ни разделят, отколкото ни свързват...
www.facebook.com/artandhobby

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » ср ное 28, 2012 3:10 pm

Рали може да се каже че съм оздравяла но съм още в болнични
Съжалявам че срещата не е била според очакванията ти / а и според моите/
Очаквах прегръдки целувки и т. н.
но вие не сте се виждали отдавна , а хората се променят
От разказа не можах да разбера дали е била сама, защото и при мен понякога се е случвало
да искам да бъда сама Може би тя е искала да отиде там да се отдели от нещо или някого за размисли
Абе какво ли не ми мина през главата
Съжалявам само че тръгна с такъв ентусиазъм но пък видя сигурно много красоти за които ти завиждам
Ах как обичам да пътувам Ако ми каже внякой в този момент -тръгваме знаеш ли колко бързо ще оздравея :D :D
Ама няма кой :thinking: :thinking:
Оправяй се и чакаме репортажи
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919


Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » ср ное 28, 2012 3:55 pm

Радвам се, че си пооздравяла, мила!

А относно срещата: аз не страдам от това :) Ние сме си различни хора и всеки има право на собствените си малки (и по-големи) "мурафети" :tongue:

Тя не беше сама в Барселона, беше с 3 познати, с които не се познават дори толкова добре, просто е било по-удачно за пътуването да сформират групичка. Това са неща, които мен не ме касаят, аз си знам добрите намерения, знам положените усилия всичко да е протече добре, знам и намерението на Филип да ми осъществи това виждане... Човек прави, каквото трябва да се направи, за да си свърши човешкия дълг, а от там нататък всичко е в Божиите ръце :) Моята приятелка още е в Барселона, мисля, че днес лети. Надявам се прекараните там дни да са й доставили истинско удоволствие, както беше и за мен! Барселона е град, който не те оставя безучастен, не търпи лошо настроение и те възнаграждава за всички усилия :)

Пожелавам на всеки, който обича да пътува, да успее да го посети!
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
www.facebook.com/artandhobby

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » ср ное 28, 2012 4:00 pm

Благодаря Дано Едва ли А може би :D :D :D :D
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » ср ное 28, 2012 4:34 pm

Здравейте!
Рали, добре дошла! Радвам се, че въпреки неоправданите очаквания за срещата с приятелката ти, си си изкарала страхотно в Барселона. Макар и леко разочарована усещам, че си изпълнена с много нови впечатления, които ще споделиш с нас като си ги подредиш в главата. С нетърпение ще чакам разказа ти и снимки.
Да е жив и здрав брат ти, нека животът му поднася само щастливи моменти!
Кате, сигурно вече сте пристигнали, да си изкарате много хубаво и да се върнеш заредена с много положителни емоции!
Бони, много съм щастлива, че както се очертава ще можеш да присъстваш на срещата ни :) . Сега остава само да се уговорим по-конкретно в колко часа и къде ще бъде.
Нинка, не се притеснявай, ти като не можеш ние ще дойдем. Ето - Дидка планира пътуване до София през март, а аз за Нова година - кръстниците ни ни поканиха да празнуваме заедно и както се очертава "ако не ни мине котка път" ще бъдем там. Иве, покрай сина ти често ще ти се налага да идваш, така че времето е пред нас.
Изображение
Предлагам ви да изпием по едно късно следобедно кафе и ви пожелавам лека и спокойна вечер!

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср ное 28, 2012 9:00 pm

Рали,според мен приятелката ти май я е хванала женска завист,заради личните ти и служебни постижения.Мила,ти просто сияеш,работиш това ,което ти носи удоволствие,имаш мъж ,който те обича и уважава,как да не провокираш завист.А за подаръците ,те се дават и приемат с радост,от сърце ,радост от това ,че някой те е уважил,и нищо че днес ти не носиш нищо,не е нужен повод да зарадваш някого,другия път ти ще го направиш.Учудва ме реакцията й-аз бих се обидила да искам да зарадвам някой ,а той даже от възпитание да приеме,ако не друго.Извинявам се и на теб ,и на приятелката ти ,че коментирам случая,просто ми е странно :thinking: :thinking: :thinking: :thinking: .Ако приемем ,че живота е виенско колело и ние сме ту горе,ту долу,може би няма да завиждаме толкова.Всички си имаме своите възходи и падения,но важното е да сме хора,да оценим приятелите,ИСТИНСКИТЕ,да оценим ВСЯКА МИНУТКА от живота си,защото не знаем колко минути са ни дадени.Казвам го от съвсем личен опит ,тъй като бяха ми определили колко ми остава.И тогава правиш голямо сторно на живота си ,и тогава някои нещица ,за които си се дразнил ,ти се струват незначителни.Но от това дори не ме боли ,защото видях ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ,другите избледняха и отлетяха.Но тези,които остават за мен са много специални.Че....нека си ценим живота и не го помрачаваме с лоши чувства.Нека обичаме,уважаваме,и ,,трудим,, за нашето и на нашите близки щастие.Лека нощ,слънчица.Не знам дали сте ме дочели докрай или ви приспах с проповеди.Целувам ви.чао

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » ср ное 28, 2012 9:42 pm

Рали, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БРАТЧЕТО ТИ - НЕКА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ОБИЧА ЖИВОТА И БЛИЗКИТЕ СИ И ВИНАГИ ДА Е НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ ОТ ТЕБ ИЛИ НА ЕДИН ТЕЛЕФОНЕН ЗВЪН. ОБИЧАЙТЕ СЕ И СИ ПОМАГАЙТЕ :love:

Изображение

Дидка, НЕКА И ТВОЯТ ТАТКО Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА ВИ СЕ РАДВА И ДА ВИ БЪДЕ ОПОРА ДЪЛГИ И ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ

Изображение

Рали, не винаги сбъдването на мечтите става по най-желания начин. Думата ми е за срещата ти с приятелката ти и общите ви мечти. Но ти сама стигаш до извода, че времето променя хората и мирогледа им. Но ... всяко зло за добро :roll: Тази разходка ви даде толкова много - Филип ти показа огромното си сърце, Патрик беше с вас, видяхте един невероятен град и пътешествието ви беше чудесно, макар и с дълъг път. Много се радвам за вас и за всичко, което ви се случва :hug: :hug: :hug:

Миленка, много ще бъда щастлива ако срещата се осъществи на 16.12. - ще направя всичко възможно да остана. Имам телефона ти и ще се чуем, пък и ще си пишем тук - има толкова време до тогава :roll:

Надявам се Катето да са пристигнали и всичко да е ОК :)

Топла и спокойна вечер на всички и сладки сънища :heart: :heart: :night:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » ср ное 28, 2012 10:59 pm

Ето ме и мене момичета ,
след дългият работен ден
релаксирам с вас.
Рали,много хубаво си си изкарала въпреки
реакцията на Велина,
моята най-добра приятелка живее в Австралия
чуваме се постоянно,но се виждаме много рядко
(мисля,че ти бях споменала),та тя когато си дойде тук преди 2год.
очакваше едва ли не да се види със всички и те да са с нея
да ама не,остана милата много разочарована,но такъв е живота
"разни хора разни идеали"
Нека е честит рожденият ден на Явор,
да е жив и здав,много да се обичате и помагате!!!! :celebrate: :happybd: :celebrate:
Дидка,миличка нека и твоят татко е здрав и много-много щастлив
покрай вас! :celebrate: :baloons:
Миленче,права си има много време ще се видим,но аз съм нетарпилива :)
Стига съм се отплесквала,
желая ви лека нощ!!!! :D


Заключена