Как тече денят на Веселите готвачи? - Декември '12

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от sladki64e » пет дек 14, 2012 8:04 pm

Здравейте, мили приятели!
Пиша на бързо, че мъжете ме чакат да им помагам - ще слагаме улуци и без мен не могат да се справят. Благодаря ви за хубавите думи! Прегръщам всяка една от вас и ви желая усмихната вечер! :hug: :) По-късно ще намина пак :).


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » пет дек 14, 2012 9:50 pm

Мили момичета,днес след много напрежение и агония сме всички в къщи! :) :) :) Уморени сме ,но радостни от резултатите ......много добри и за да не го заразят с някакъв друг вирус ,ще си взима лекарствата в къщи и след едноседмично гладуване ......започнахме с една лека ,много лека пилешка супа.... :wink: Чак докторите го поздравиха приятелски за резултатите .....като си представя с какво се сблъскват всеки ден ,не крия ,че и моята уплаха бе огромна .Но всичко е добре ,ще излезе и биопсията ,99% ни гарантират ,че е по тяхна вина от тръбите ,които бяха поставили първите дни ,така че мислим положително и надявам се,че и резултатите ще са о.к.БЛАГОДАРЯ ви ,само две думи БОГ да ви пази ,мили момичета!!! :love: Колко е хубаво ,когато всички сме в къщи ! :) Снощи си мислех за Коледа и се молех дано всичко е наред и се приберем в къщи ,да замиреше на празник ,и да сме усмихнати ,а не елхата да стои сама в тъмнината.....На всички ,без да изреждам за да не пропусна някого БЛАГОДАРЯ за съпричастността ,за топлите думи и вниманието ,макар и от далеч положителната ви енергия наистина стигна до нас ,предадох и поздравите ви и на всички пожелания за весели празници от съпруга ми .....И една изненада от негова страна ....Понеже сме сключили само граждански брак.....след 14 години получих днес в болницата предложение за църковен брак :love: :) :love: в един момент ми пресъхна устата ,тъкмо му беше преминала болката от това толкова досадно и болезнено изследване ....и реши ,че при първа възможност трябва да стане и това ....хората в стаята се просълзиха ,а аз .....и аз не зная къде се намирах от вълнение .Децата все още не знаят ,дъщеря ми много настояваше ,че един ден трябва да приемем божията благословия и ето желанието и ще се осъществи .И на свекърва ми ,и на много близки ,но ще е изненада за всички ..... :) За сега го знаем само ние и .....всички веселушки ,които ще прочетат поста ми :) Оставям ви с пожелание за лека и безгрижна нощ ,здрави да сте и щастливи ,и къщите ви пълни с радост и усмивки !!!
samp. godis. ot svatba.jpg

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » пет дек 14, 2012 10:13 pm

Здравейте момичета
Днес сина ми и снахата ми бяха на гости и преди малко си тръгнаха та сядам да ви видя
Виждам че сте добре кафенца, банкетче, правене на бисквити (много са хубави)
Радвам се за вас ,и аз очаквам с нетърпение неделята
А пък аз да се похваля снощи спах 6 часа непробудно От много време това е рекорд
Желая ви лека нощ
И аз ще лягам че утре съм пак първа смяна
:hug: :hug: :hug:
Дианка пишем заедно
Как се радвам че вече сте си у дома, а за църковния брак просто нямам думи много се радвам
Бъдете все така щастливи
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет дек 14, 2012 10:16 pm

:clap: :clap: :clap: :thumbsup: ДИАНКА,много,много съм щастлива от положителната развръзка със съпруга ти,а за предложението за църковен брак - моите поздравления съм двама ви - пожелавам ви дълги години щастлив живот,да сте живи и здрави и само радостни събития от сега и до век и веков, радвам се от сърце за вас - НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО,ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗКРАЙНА РАДОСТ.Сега, легнете и си починете спокойно,лошото ще остане само блед спомен,занапред само доброто ще ви съпровожда. :winkiss: :night: :winkiss: :hug: :zwyncheta: :hug: :eleni: :elha: :eleni: :emotshejna: :snejenchovek: :emotshejna: :santa: :candle: :santa:


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » пет дек 14, 2012 11:32 pm

Дианка, новините около теб са повече от чудесни! Много се радвам за теб и за съпруга ти! Пожелавам ви дълги години да бъдете щастливи, да се обичате и да се цените!
Благодаря ви, приятелки, че ви има и във весели, и в тъжни моменти! Преди малко седнах на компютъра много огрочена, но като прочетох за положителното развитие на нещата при Дианка, ми стана по-леко! Почувствах нейната радост и се казах, че животът не винаги е толкова безнадежден, че в него се случват и добри неща, че в отношенията между хората има не само безразличие, обиди и злоба, а и много любов. Трябва да вярваме в това, защото иначе отчаянието ще ни завладее!
Желая ви спокойна нощ!
Изображение

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » съб дек 15, 2012 6:01 am

Добро утро милички :chef:
Тази сутрин съм настроена толкова песимистично, но като прочетох поста на Дианка, малко ми се подобри настроението. Дианка, много се радвам за вас! Специални поздрави на съпруга ти, желая му бързо възстановяване, да изкарате едни чудесни новогодишни празници, много любов! Направо ме разплакахте след като прочетох за предложението! Много се радвам за вас! :hug: :hug: :hug:
Сега тръгвам за работа, желая на всички прекрасна събота :love:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб дек 15, 2012 8:11 am

Добро утро,прекрасни момичета,да пийнем по :coffee: за добър старт на деня.ВЕРЧЕ, за какъв песимизъм говориш мила, настъпвват вълшебни празници,хайде всички да отворим сърцата си, за позитивни и успешни събития в живота ни,да посрещнем Коледа -Рождеството на Спасителя с много обич и радост,да изпратим старата 2012г. с уважение - имаше от всичко и добро и лошо,но нали така сме устроени,да посрещаме достойно и трудности и подеми,да устремим поглед към приближаващата 2013г. с надеждата за много успехи,мир и добър живот, забравете песимизма мили приятелки, дайте път на оптимизма и ново,прекрасно начало за всичко положително.Днес е студено,но ще има слънчице - нека ви е топло,красиво и успешно. :winkiss: :sun: :winkiss: :eleni: :emotshejna: :eleni: :emotshapka: :elha: :emotshapka: :zwyncheta: :candle: :zwyncheta: :candle: :zwyncheta: :santa: :santa: :santa:

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » съб дек 15, 2012 8:17 am

Добро утро :)
Дианка, честита радост :clap: :clap: С твоето търпение и всеотдайност си помогнала за възстановяването на съпруга си и ето, че нищо не е било напразно, той е по-добре, а предложението му за църковен брак е израз на обич и доказателство за любовта му. Бъдете много щастливи :heart: :heart: :heart:
Миленка, не се огорчавай, винаги има нещо, което ни изкарва извън релси, ама понякога е добре да кажеш м....та му, извинявам се за израза, но действа разтоварващо :wink:
Ето го и сутрешното кафе
Изображение
Утрешния ден наближава, ще ви чакам в 10,00ч. в сладкарница "Неделя" с коледна играчка в ръка за разпознаване като конспиратори :yee: :yee:
Хубав ден, веселушки :hug: :hug: :hug:
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » съб дек 15, 2012 9:48 am

Добро утро, милички!


Дианка, мило, много ме трогна! След всяко зло неизбежно идва добро, това е кръговрата на живота. Радвам се неимоверно, че съпругът ти е добре! А че е решил да се свърже с теб и според вярата - доказва още веднъж, че Бог изпраща изпитания на тези, които обича, и че всяко изпитание, ако си разберем урока, ни кара все повече да се стремим към съвършенство! Дано душите ви винаги се докосват с тази обич и доверие, както сега! :love:

Вярче, не унивай, мила! Радвам се, че си успяла да се разведриш поне малко, дано денят ти е ведър и усмихнат :giflo1:

Кате, ако трябва да те нарисувам, без да съм те виждала, ще нарисувам едно ГОЛЯМО :heart:. Мисля, че това е огледалния ти образ!

Наталка, мила, чак аз тук усещам, колко си развълнувана от утрешната среща! Сигурна съм, че заедно ще прекарате чудесни моменти! Някой от вас трябва и елха да помъкне, те тези изграчки какво, няма да си ги връщате в къщи :wink: :tongue: Шегувам се! Толкова ми е хубаво за вас, които ще се срещнете! Чак аз броя дните и то наистина не остана! Утре да направите една обща снимка и директно с телефона да я качите тук! Аз ще седя да чакам да ви видя!

Миленка, какво те огорчи, мила? То наистина животът ни предлага какво ли не, но все пак ако искаш сподели :love:

Момичета мили, аз трябва да ви оставя, че днес денят ще е неимоверно натоварен! Сега отивам да доставя две торти, а после да купувам подаръци. Представям си, какъв ад ще е по магазините! Направо ако имах избор щях да се откажа.

На вас желая денят ви да е пълен с оптимизъм, да се чувствате добре и леко, да ви светло на душите и топло във сърцата!

Целувки!
Изображение
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » съб дек 15, 2012 9:58 am

koleda.jpg
Добро утро,искам усмивки и за песимизъм да не се мисли ......Настроение ,само при мисълта ,че сме здрави и идват едни от най-хубавите празници! :) Иначе и аз ,трябваше да съм клюмнала и всеки ден да плача .....но бях ви писала ,че винаги мисля позитивно и нещата се нареждат....Вчера ,в болничната стая (бяха 3 легла ,при единия болен беше сина му и приятелката му ,които явно се готвят за годеж )Мъжът ми сподели,че преди 14 години и той не е знаел що за характер и въобще подробности ,просто едно хубаво момиче ....Стана ми интересно ,какво ли ще чуя :thinking: и сподели,че с годините ми показа какво представлява в действителност ,защото сме всекидневно заедно .....и излезе ,че е много по-вече от това ,което очаквах......и с чиста съвест днес , съм решил,че трябва да приемем Божията благословия....Не знам как бихте реагирали ,след 14 години брак и големи деца ....БОНИ,наистина по Коледа стават чудеса! Нужно е само да вярваме и да сме добри хора ....За утрешната среща ,и аз макар ,че съм далеч се вълнувам ..../да не кажа ,че ще държа и аз коледно украшение :) От все сърце ,БЛАГОДАРЯ за пожеланията ви ,желая утре една чудесна среща ,мислено да знаете ,че и аз ще съм с вас ,а вечерта с нетърпение ще очакваме снимки :) :) :) Да прекарате чудесно и да сте здрави ,мили приятелки....Това ще ви остане ,тия моменти са незабравими и още по-вече ,че лично не се познаваме ,но не ни пречи да се чувстваме като сестри :heart: :heart: :heart: За сега ще ви оставя ,защото имам супер маркет ,временно ще готвя и диетично ,перални ,не зная дали ще успея да гладя ,но каквото успея .....и утре е ден ....слънце в сърцата и усмивки на лицата ,лек и спокоен ден!!! :eleni: :eleni: :zwyncheta: :eleni: :eleni: :elha: :emotshapka: :elha: :emotshejna: :candle: :emotshejna:


Заключена