Как тече денят на Веселите готвачи? - Декември '12

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Aliana » нед дек 16, 2012 11:45 am

Добро утро!

Преди малко отворих очи и главата ми веднага щъкна мисълта: днес е срещата! :D

Представям си ги в момента нашите кукли, как седят и си хортуват :roll: Ох, и аз искам да ги видя, всички!
Дано да си прекарат чудесно (не се и съмнявам де, ама нали трябва да напиша нещо :wink: :tongue: ) !!!!

Момичета, вчера беше един ужасен ден!!! Толкова народ по улиците, не е истина! Започнаха да ме обхващат паники по едно време...
Както и да е, почти всички подаръци са набавени, още някои дреболии само останаха.

Пети, това, което разказваш за шофорите е ужасно, аз сигурно щях експлоадирам от гняв! Как не ги е срам бе, хем виждат за какви ужасни трагедии по улиците става въпрос в БГ, и пак не проумяват, че трябва да си променят безотговорното държание!
Нацелувай Мери! И качи тук онази снимка, дето е "ошетала" гардероба, безценна е! Ако искаш - аз ще я кача! На всички вече съм я показала, голям смях сме се смели! :heart:

Ивка, къде си, смехоранче :tongue: Ще ти покажа подаръците, нека само си поема въздух :)

Кате мила, една голяма прегръдка за твоите похвали! Като прочета твоето мнение за мен, и ми вдъхва увереност, че може пък и наистина да съм такава, каквато ме виждаш :) :love:

Йоанка, много се радвам, че всичко е минало успешно! А за синът ти - подкрепяй го в неговото желание за изява! Това много често са фази, не означава, че той точно ентъртейнър ще стане, но пък знаеш ли? Може би точно това му е предначертано и ти трябва да го поддържаш! :thumup: :love:

Ани, мисля, че си абсолютно права, мила! Любовта към кулинарията (или нуждата от настойник по кулинарните въпроси;) ) събра много хора тук. Но доразвиването на контакта и прерастването му в приятелство, се дължи на съвсем други фактори! И те са много силни, трайни и благородни! :giflo2:

Приятен ден, ще надникна после да ви видя!
www.facebook.com/artandhobby


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед дек 16, 2012 12:52 pm

Мила АНИ,абсолютно си права на какъв етап са се изградили приятелските чувства тук в нашият любим сайт - началото е стремежа да допълниш нещо полезно към ежедневното меню,после заживяваш с радостните и тъжни моменти на всяка една от нас,а тук има толкова топлина,обич,състрадание - какво му е нужно на човек,точно всичко това и затова сега сме едно голямо,сплотено семейство,готово винаги да предложи рамо за утеха, сърце - лишено от завист,злоба, сърце - разпръскващо съпричастност и добронамереност.РАЛИ, да,точно такава си,не се съмнявай в това - само като погледне човек дневната ти програма, в частност и вечерната с просто око се вижда,какъв издържлив човек трябва да си, за да се справиш с целият обем на работа,от мен :clap: :thumbsup:.Прекрасен ден, мили приятелки. :winkiss: :giflo1: :winkiss: :flow1: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow1: :eleni: :eleni: :zwyncheta: :eleni: :eleni:

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » нед дек 16, 2012 1:03 pm

Добро утро, всички които не присъстваме на срещата .......благородно завиждаме ..... , :) :) :)Радостно е ,че сложихте началото ....надявам се и ние при първа възможност да се включим ....Със сигурност ще е вълнуващо ,приятели :love: ,които всеки ден са заедно ,а всъщност днес ще се запознаят и официално :clap: Нямам търпение да споделят мнения,впечатления а също и да качат снимки .Това ,което описва ПЕТИ снощи и на мен ми направи лошо впечатление ,лятото ....представи си каква отговорност е да караш автобус и да има толкова народ зад теб и да си отговорен за тях и същевременно с каква лекота и безразсъдност говориш по телефона.Ако щете ми вярвайте ,когато пътувам от София към Шумен ,пристигайки в БГ. трепери ми душичката и се моля само да стигнем живи и здрави .....такава безотговорност при изпреварването ,и такъв егоизъм с тия скъпи возила ,даже застрашаващи човешки животи ,не могат да го превъзмогнат....Ужас....колкото до телефона ....и тук има глоби ,но безсъвестни хора навсякъде....Преди 8 години ,прибирайки се пак към Шумен и след толкова път от Атина ,умората ме бе налегнала и явно съм заспала .Събуждайки се от спирачки ,някъде около Търговище ....голям студ ,смъкнаха ни от автобуса и полицаи и спешна помощ екипи търсеха в отсрещната горичка пострадалите....И днес само като се сетя настръхвам....Виждам след толкова пътни произшествия ,за съжаление не се вразумяват :whistle: и за жалост плащат ,тия които не са виновни за нищо....Мила МАМИ,много ,много си добричка и истинска мами :love: ЙОАНКА,много ти са хубави тортите ,колкото до артистичните изяви и аз,като теб се вълнувах когато бях малка ,винаги казвайки стихтворението около прътчето си навъртах поличката и не усещах ,че е отишла много нагоре и смутена ,гледайки майка ми в публиката не разбирах гримасите и :ooppss: :innocent: Виж децата ,и двамата са родени артисти ,но до една възраст ....после започна поне дъщеря ми да се срамува ,малкия все още и пее ,и танцува ,както твоето сладурче ....дано все така да ви радва ....пък откъде да знаеш ,може един ден да го гледаш защо не и по телевизията и с умиление да си спомняш първите му арт.стъпки .Да ти е здрав и усмихнат ,Америка предлага възможности :) РАЛИ,ти почти си приключила ,а ние с тия проблеми ,почти не сме почвали ....Снощи видях ,че е дошъл и Луна парк ,за радост на децата ,видях и оживление по центалната търговска улица ....и аз се замислих какво ще става по магазините тая седмица .....но пред Коледа нормално е и мен също многото народ ме :huh: пообърква ,но ....ще изляза в по-спокойни часове и надявам се да не си опъна нервната система :innocent: Колкото до Коледа ще имаме и гости ,така че ще е нужна и подготовка.....Спокоен,неделен ден и ви очаквам с нетърпение да се включите :) :) :) :zwyncheta: :zwyncheta: :zwyncheta: :candle: :zwyncheta: :zwyncheta: :elha: :elha: :eleni: :elha: :elha: :emotshapka: :emotshapka: :emotshapka:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед дек 16, 2012 1:26 pm

:clap: АНИ,ДИАНКА - много ми е приятно,когато ви видя тук,благодаря ви,че отделяте време за нас :winkiss: :heart: :winkiss:.


rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед дек 16, 2012 2:17 pm

Здравейте момичета
Срещата беше супер Щракахме доста снимки но с моето телефонче никак не са..
Правя един сладкиш и не мога да пиша повече ,нямам и време да прочета по горе ,но довечера пак ще вляза
Лек ден момичета :hug: :hug: :hug:
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
ma_rri_na
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 220
Регистриран на: ср окт 15, 2008 9:55 pm
:: 106 рецепти от ma_rri_na
:: 653 снимки от ma_rri_na
Местоположение: Варна

Мнение от ma_rri_na » нед дек 16, 2012 2:59 pm

Интересна среща ! :coffee: Радвам се, че има хора, независимо от това с какво се занимават , кулинарията им е по - сърце и сътворяват, а най- вече и пишат свои изпитани рецепти. Надявам се да се продължи.Доволна съм,че се запознахме. Наистина мисля, че си допаднахме.Чакам останалите да качат снимки от фотоапаратите, че и аз снимах само с GSM -а. Мен естествено ме няма. :) Май - това сме най - сериозните. Моите снимки не са чак-кой знай какво , за което моля да ме извинят останалите.Предполагам, че другите от форума чакат с интерес, така че :
Изображение0914.jpg
Изображение0911.jpg
Изображение0913.jpg
:love: :clap:
Благодарности на Sirena , че организира тази среща, а на останалите че присъстваха.

Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Мнение от MANI » нед дек 16, 2012 3:03 pm

Привет и от мен!И аз от сутринта съм на вълна срещата във Варна :love: Дано да са направили снимки нашите девойки.Днес си изпълних по-рано всичко ,което бях запланувала за домашна работа и сега скука :thinking:
Относно говоренето по телефона и шофирането,ако трябва да съм честна и аз по някога го правя :ooppss: ,но винаги се съобразявам с пътната обстановка,което пак не е извинително.Когато попадна в такава ситуация ,винаги се ядосвам и казвам ,че повече никога няма да го правя!
Рали качвай каквото искаш,имаш достъп до всичките ми снимки :D нали знаеш ,че не съм мн по качването на снимки.Определено ще развеселиш хората :tongue:
Йоанка ,отново красота..наистина е много нежна :clap:
Слагам си кафенце и смятам да направя менюто за бъдни вечер и коледа. На 23 се прибирам във Варна - там ще празнуваме.Дано и милата ми баба да дойде така ще се съберем 4 поколения от нашето женско царство :D
Приятен ден на всички :hug:
http://www.radikal.ru]Изображение

Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Мнение от MANI » нед дек 16, 2012 3:07 pm

:clap: Бравоо,наистина чакахме с нетърпение момичета!Предполагам ,че сте си изкарали перфектно...няма нищо по-хубаво от приятелството :love:
http://www.radikal.ru]Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед дек 16, 2012 3:16 pm

:clap: Момичета,много сте сладки,но кой,кой е,може ли все пак да напишете имената, радвам се,че срещата е минала отлично,ще отнесете прекрасни спомени за това :thumbsup:.

Потребителски аватар
lady_LANA
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 555
Регистриран на: ср окт 20, 2010 4:37 pm
:: 98 рецепти от lady_LANA
:: 177 снимки от lady_LANA
Местоположение: Гърция

Мнение от lady_LANA » нед дек 16, 2012 4:14 pm

Как сте, милички?
Наталка, Миленка, Бони, Маринка, Танче, мислено бях с вас :hug: :eleni:
Дидка е изпуснала срещата :winkiss:
Сега пийте по кафенце :coffee: с мен, и да ви почерпя с галактобуреко :wink:
Изображение
"Когато не ти остане нищо друго ,освен любовта,само тогава разбираш ,че любовта е достатъчна!"


Заключена