Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от dianakatou » пет яну 04, 2013 11:50 am

capuccino-wallpaper-1280x800.jpg
Добро утро ......и почти добър ден,сладуранки !!!Кураж на всички ,които са на работа петък е ....идват празници отново ,така че спокойствие.БОНИ,не ми излизат в твоя пост ,а и при другите момичета хубавите музикални моменти :? и като свикнеш с нещо .....после започва да ти липсва.Скоро не съм се включвала ,но шефката ни от Атина пристигна още на 2 януари и както се подразбира ....трябваше да съм на линия.Годината започва добре ,първите продажби са по-вече от очакваното :yee: ....втори сме в Гърция ,разликата в евро с първите е малка 1500,но така е трябва да има конкуренция ,за да има стимул и разбира се добри резултати ...Втори сме за 2012 ,но .....за 2013 ?! Ще покаже накрая....на годината ,срязахме питата подариха се големи подаръци ,шефката не се скъпи ,Тапъруер по-точно , естествено искат и продажби :wink: Днес ми е малко по-спокойно ,връщах се вечер уморена и нямах не желание ,а физическа възможност да отворя компютъра ,защото клепачите ми тежаха от недоспиване ,отделно гости на 1ви и разбирате за какво става въпрос.Получих един подарък тенджера от серията "Мастър шеф',която още не се продавала ,готви без олио и вода ...... :eek: има да мирише на загоряло ,се смя мъжа ми .... :eeek: ще покаже ,препоръчват я за здравословно готвене и зехтина да се полива отгоре ,необработен термично.Ще споделя след първото готвене .Виждам ,че всички сте добре ,вече поотпочинали и динамично навлезли в новата година :love: МИЛЕНКА,видях ,че и ти си имала именничка . :) От цялото си сърце желая на малката кукличка Веси ,да расте здраво ,радостно и безгрижно дете ,късмета да е винаги с нея!!! :love: това е за теб и за нея със закъснение ,но от сърце
4ERV.ROZI +ME4E BIALO.jpg
МАМИ,как си след маратона от празници ,РАЛИ одисеята "спалня" ще свърши ......ще стане чудна и после няма да ти се излиза оттам ,прегърнала поредната книжка ....Здрави да сте и да не забравяте да се усмихвате ,АНИ :love: шоколада е афиероси за теб :wink: Лек и спокоен ден на всички!!! :sun: :heart: :hug: :flow2: :flow1: :flow2:


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет яну 04, 2013 12:16 pm

:clap: Дианка,напрегнато започва годината при теб,но миличка,вярвай - ще бъде много успешна за теб,годината вещае успехи на добрите,смирените,упоритите - ти си всичко това,така че.... :thumbsup: миличка ти пожелавам,но не забравяй да си почиваш,това е много важно.Маратона премина Дианка,сега чак ми е трудно да се адаптирам към по -спокойното ежедневие.Хубав ден,мило момиче. :winkiss: :sun: :winkiss: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
lady_LANA
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 555
Регистриран на: ср окт 20, 2010 4:37 pm
:: 98 рецепти от lady_LANA
:: 177 снимки от lady_LANA
Местоположение: Гърция

Мнение от lady_LANA » пет яну 04, 2013 9:37 pm

Изображение
Изображение
"Когато не ти остане нищо друго ,освен любовта,само тогава разбираш ,че любовта е достатъчна!"

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет яну 04, 2013 9:58 pm

:winkiss: :night: :winkiss: Ани,лека и спокойна нощ - на твоите сладки ангелчета вълшебни сънища. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Рали, къде си миличка,сигурно си затрупана с ангажименти,но отдели малко време и за нас,моля те. :winkiss: :winkiss: :winkiss: :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » пет яну 04, 2013 11:54 pm

Мили момичета! :) :love:

Имам да ви казвам нещо:
Днес, преди около 2 часа, Филип съвсем официално ме помоли, да стана негова съпруга... Със свещи, тиха музика и един чудно красив годежен пръстен...
Аз се съгласих без никакво колебание :love: :ooppss: Доста плаках, вкопчена в него, а и той плака с мен! Бях абсолютно неподготвена, цял ден чистих, а тъкмо като мислех да влизам да се окъпя, ми се обадиха от ресторанта, пак да съм помогнела. Слязох в доста лошо настроение, защото не бях планувала да работя и там. Но котетата в двора ми вдигнаха настроението с боричкането си и красивите си муцки. А като се върнах - намирам хола огрян от свещи, облян от тиха, красива музика и един голям пакет върху масата. Филип ме гледа и аз него - той често ми прави подаръци и това не е необичайно. Като разопаковах подаръка, се оказа една много красива дамска чанта. Благодарих му от все сърце, наистина много ми хареса и много се зарадвах. Но той ми подсказа да погледна в нея. И там - едно малко пакетче. Веднага разбрах, че е пръстен, но и това не е необичайно, и пръстени ми е подарявал често. Едва когато махнах хартията и видях супер елегантната кутийка, ме обхвана някакво предчувствие и се разтреперах. А Филип ме гледаше пребледнял и сериозен... При вида на блестящите диаманти направо щях да припадна, а той непохватно ме помоли, да му стана съпруга.... Мили момичета, нямам думи да опиша чувствата си... Вие може би сте имали същите изживявания, но за мен е толкова важен момент!
Една бучка ми е саседнала в гърлото и сега пак ми потичат сълзите от умиление и обич! Казали сме засега само на Патрик, утре ще кажем на семействата си.
Сега съм сгодена... странно, но много приятно чувство! Сякаш лабиринта на живота ми стига да някаква съвсем логическа развръзка... не съм мислела, че е такова чувството, когато съвсем доброволно и просто от любов се свържеш с един човек!
Много исках да споделя с вас... Едва устоявам на желанието да викам силно така, че да ме чуе целия свят :love: :clap:

Желая ви приятна вечер! :love:
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » съб яну 05, 2013 2:53 am

Мила Рали, разплака ме, ако знаеш само колко много се радвам за теб, за вас! :love: :hug: Като гледам снимките, на които сте заедно с Филип, мога да почувствам вашата Любов! Поздравления! Бъдете все така влюбени и сплотени! :hug: :love:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб яну 05, 2013 7:55 am

:heart: :heart: :heart: РАЛИ, миличка, поплаках от радост за теб,щастлива съм от това, което се случва - ЧЕСТИТО РАЛИ -дано само радост,любов и щастие ви водят в живота,бъдете много щастливи,сплотени.Бог да ви благослови,бъдете живи и здрави. :winkiss: :giflo1: :winkiss: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб яну 05, 2013 8:10 am

Добро утро, мили момичета, каня ви на :coffee: и заедно да споделим голямата радост на Рали - дано при всички вас се случват само щастливи моменти, много обич,любов и разбирателство да цари в семействата ви.Бони, виждам,че си тук - почина ли си миличка,рано си станала.Прекрасен,успешен ден на всички вас момичета прекрасни,обичам ви. :winkiss: :heart: :winkiss: :sun: :hug: :hug: :hug:

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » съб яну 05, 2013 8:16 am

Добро утро
Кате присъединявам се към теб с кафето :coffee:
Рали така се радвам за теб Пожелавам ти да си все така щастлива както си сега
Приятен ден момичета
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » съб яну 05, 2013 8:17 am

Рали, мило всеотдайно, прекрасно момиче - ТИ ЗАСЛУЖАВАШ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА И АЗ ОТ СЪРЦЕ СЕ РАДВАМ ЗА ВАС. БЪДЕТЕ СИ ОПОРА И СЕ ОБИЧАЙТЕ И НЕКА БОГ ДА Е С ВАС :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Сякаш и аз се върнах и си спомних как се случиха нещата при нас и ми стана едно разнежващо и мило - поплаках си от радост за вас :love: ОБИЧАМ ВИ :hug: :hug: :hug:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Заключена