Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » съб яну 05, 2013 1:44 pm

:clap: Дидка, най - после си при нас,радвам се,че лошото е минало,сега е ред само на положителните,много целувки и прегръдки за малкото сладурче Зарко. Петинка, дано успееш да тушираш евентуално боледуване,направи всичко възможно - предстои ти изложение,трябва да си ОК :thumbsup:, няма да закъснеят радостните и щастливи мигове в живота ти - непременно ще се случат. :thumup: Момичета, толкова ми е хубаво,като чета,колко се радвате за Рали, така трябва да е - това си е наше семейно събитие, обичам ви милички. :winkiss: :heart: :winkiss: :heart: :winkiss: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » съб яну 05, 2013 2:13 pm

Здравейте!
Наталка, Танче, виждам, че сте тук :) . И аз сега си пия кафето, а в хубава компания то винаги има различен вкус!
Рали, вярвах, че при теб всичко ще се подреди, не може в живота на човек да му се случват само лоши неща. Ето, ти го потвърждаваш - колкото по-лошо преди, толкова по-хубаво сега! Ти до онзи ден мислеше за раздяла, а сега вече сте обвързани по-силно от всякога. Много добре ти тръгва новата година, дано да ти е все такава влюбена и положителна! Бъдете много щастливи и сигурни един в друг! Обичайте се и забравете за всички, които са против вас! Много се радвам за теб! Сега ще стягаме сватбата :wink: :D ! Нямам търпение да разкажеш подробности! Вярвам, че всяка една от нас мислено ще е с теб в този празничен ден!
Дидка, радвам се, че най-после се появи! Пожелавам ти и на теб такова щастие! Дано таткото на Зарко да се вразуми и да осъзнае кои са най-важните му същества на този свят! А за детето не се притеснявай - ще се оправи, много са му дошли вълненията и събиранията с различни хора, недоспиването също си е оказало влияние и най-вероятно му е паднал имунитетът! Весито също ми е вдигала много висока температура(най-често това става в петък срещу събота, когато не мога да я заведа на лекар), но с времето се научих да реагирам бързо и да се справям сама с положението. Ще свикнеш и ти и няма да се плашиш толкова.
Пети, Дианка, дано да ви е успешна и много доходоносна и на вас годината и да оставите всички болести зад себе си!
Ние снощи бяхме на гости. Направихме си един "мишин ден" - всеки обра от хладилника това, което беше останало от празниците и си спретнахме отново една богата трапеза. За днес вече предвиждаме почивка, че много станаха празничните маси напоследък.
Лек и спокоен ден на всички!

Потребителски аватар
gigi.2000
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 840
Регистриран на: нед юни 07, 2009 11:54 pm
:: 15 рецепти от gigi.2000
:: 39 снимки от gigi.2000
Местоположение: Русе,Щръклево

Мнение от gigi.2000 » съб яну 05, 2013 4:14 pm

Здравейте, весели момичета! Дидка, добре завърнала се, целувки на двама в със Зарко, здраве, топлина и слънце през новата година!

Рали, много се радвам за теб, за вас! Направо имам чувството, че съм била свидетел на събитието-така колоритно и емоционално си го описала, че сякаш наистина видях трепкащата светлина на свещите и в романтичния сумрак един смутен мъж моли любимата жена да му стане съпруга! Честито, мила! Мисля, че сте си заслужили щастието и двамата! Мисля също, че любовта ви ще бъде обгрижвана и от двама ви като крехко цвете, защото освен нежния трепет, всеки от двама ви дълбоко цени и уважава другия! Убедена съм във вашето безгранично щастие-то не е мечта, а бъдеще! Какво мога да ви пожелая, освен да се обичате все така, и да озарявате света около вас с тази любов! Прегръщам ви!!!

Потребителски аватар
ninka71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 960
Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
Местоположение: Sofia

Мнение от ninka71 » съб яну 05, 2013 10:48 pm

Здравейте милички!

Рали,четях и препрочитах,няколко пъти написаното от теб.Не съм си представяла някога,че съфорумци и съвсем непознати,могат да имат толкова силна връзка помежду си.Толкова близки,въпреки разстоянията,които ни делят...
Много сълзи,много усмивки и тръпки ме побиваха,от твоята вълшебна приказка.
Аз,от цялото си сърце,ти/ви,пожелавам,тази приказка,никога,наистина никога да не свършва.Нека,по пътя ви,има само светлина,много,много щастие,любов и късмет!

Изображение
Изображение
Бъдете винаги заедно!
Изображение
"Щастливите бракове започват,
когато се оженим за този,
който обичаме
и те разцъфтяват
когато обичаме този,
за който сме се оженили."


Дидка,миличка,радвам се и за вас,че неприятното вирусче е преминало.Дано,повече никога не се връща.Много целувки на малкото слънчице.
Дано,да са ни живи и здрави дечицата!
Господ,да ни ги пази!


Спокойна нощ,на всички!

Изображение
Изображение

Животът е само един миг между две вечности
Платон


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » съб яну 05, 2013 11:16 pm

Добър вечер,и от мен!!!Мен ме няма днес и толкова ,толкова радостни новини!!!РАЛИ,ПОНЕЖЕ СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ ВСИЧКО,КОЕТО ЩЕ ТИ ПОЖЕЛАЯ Е МНОГО НИЩОЖНО В СРАВНЕНИЕ С ТОВА ,КОЕТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ТИ ЖЕЛАЯ - С ДВЕ ДУМИ БЪДИ ЩАСТЛИВА И ЗАПАЗИ ЗАВИНАГИ ПЛАМЪКА НА ЛЮБОВТА ,УВАЖЕНИЕТО,ОБИЧТА И ДОВЕРИЕТО МЕЖДУ ВАС. :love: :love: :love: ЖЕЛАЯ ТИ ГО ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ,ИСТОРИЯТА МИ Е ПОДОБНА НА ТВОЯТА И .......ТЕ ЧУВСТВАМ ,ВСЕ ЕДНО ,ЧЕ СЪМ АЗ ....ЧУВСТВОТО Е НАИСТИНА НЕОПИСУЕМО ,РАДВАМ СЕ ОТ СЪРЦЕ ЗА ТЕБ .ВЕДНЪЖ МИ БЕ ПИСАЛА "СРОДНА ДУШИЧКА " И СИ ИМАЛА ПЪЛНО ПРАВО...ПО СЪДБА СИГУРНО !
wedding1.jpg
ПРЕДИ МЕСЕЦ ,ИЗЖИВЯХ ПОДОБНО ВЪЛНЕНИЕ ,БУЦАТА НА ГЪРЛОТО И ПРЕСЪХНАЛАТА МИ УСТА ,МЕ КАРАХА ДА МИСЛЯ,ЧЕ ДЪХА МИ ЩЕ СПРЕ....КРАСИВО ,НЕПОВТОРИМО И СИЛНО ЧУВСТВО ,ДАНО САМО ТАКИВА МОМЕНТИ ,ИЗПЪЛНЕНИ С РАДОСТ И ЩАСТИЕ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЪДИ ЩАСТЛИВА!!! :heart: :heart: :heart: ПЕТИ,МИЛЕНКА ,БОНИ,МАМИ ,БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :) :) :) ДИДКА,добре дошла и Честита Нова Година ,нека и за теб е изпълнена с радост и щастливи мигове ,нека и на твоята улица изгрее слънцето ,липсваше ни .Целувки на ЗАРКО :love: :love: :love:

Потребителски аватар
i4eto3421
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 892
Регистриран на: пон ное 16, 2009 3:10 pm
:: 89 рецепти от i4eto3421
:: 507 снимки от i4eto3421

Мнение от i4eto3421 » съб яну 05, 2013 11:32 pm

Aliana,Рали,много се радвам за теб.Всеки човек заслужава това щастие.Честито.

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » нед яну 06, 2013 8:29 am

Добро утро :zwyncheta: :zwyncheta: :zwyncheta:

ЧЕСТИТО БОГОЯВЛЕНИЕ!!! ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН !!!

Изображение
Богоявление – Йордановден – е третият по значимост християнски празник през годината. Според библейската легенда на този ден Исус Христос е покръстен във водите на река Йордан от Йоан Кръстител. В момента на кръщението небето се отваря и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се разнася глас: “Този е моят възлюбен син, в когото е моето благоволение!” Оттук и названието на празника – Богоявление.

Празникът има различни имена в страната – Кръстовден, Водици, Водокръщи и други.
Според народното поверие през нощта срещу Богоявление в глуха доба небето се отваря и всеки, който го види, ще получи от Бог това, което си пожелае. Вярва се още, че тогава спира водата, пречиства се, след което придобива голяма сила. Затова денят е известен още като Водици и Водокръщи. За здраве всички участват в освещаването на водата, когато след празнична черковна служба, свещеникът хвърля Светия кръст във водата. Млади мъже се хвърлят въпреки студа и ниската температура и изваждат кръста от водата. Който го извади бива честит и здрав през цялата година. Болни се къпят във водата, където е хвърлен кръстът. Ако хвърленият във водата кръст замръзне, предвещава здраве и голям берекет. Ако пък времето е студено и сухо, се приема като знак за плодородна и добра година. Накрая – с китка босилек свещеникът напръсква хората за здраве.

НЕКА БОГ ДА ДАРЯВА ВСИЧКИ НАС И СЕМЕЙСТВАТА НИ С МНОГО ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ :heart: :heart: :heart:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед яну 06, 2013 8:35 am

Добро утро!Днес за втори път ви пиша,първия тъкмо качвах ,,кафето,,и прекъсна интернета.Благодаря за топлото посрещане.Чувствам се така все едно съм била някъде и се завръщам у дома.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !
По повод пожеланията ви мисля че като отминат болката и разочарованието и на двама ни,можем да бъдем приятели с таткото на Зарко.Дори прекарахме по празниците доста време заедно,за радост на малкия.Той няма да промени някои,,уредици,,в техния дом ,аз няма да живея по начина ,по който я карахме досега.
Да пием по кафе в нашата страхотна приятелска атмосфера.Както каза Нинка,хора непознати ,а толкова близки....хм...То си е до човека ,нали!?

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед яну 06, 2013 8:47 am

Добро утро момичета
честит празник на всички именници

Аз вече съм на второто кафе заповядайте с мен
Изображение
Приятен ден милички
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » нед яну 06, 2013 8:55 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/-MnMOCHOV6w[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=-MnMOCHOV6w

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ - БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСПЯВАЩИ
:flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1:

Да почерпя и аз днес - ЗА ЗДРАВЕ :serve:

Изображение
Изображение
Изображение

Хубав празничен ден на всички Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Заключена