Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Sirena » чет яну 10, 2013 10:16 pm

Лека вечер :)
Дано утре сме по-добри :)
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."


Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » чет яну 10, 2013 10:34 pm

Днес на прегледа откриха на Зарито ушно възпаление,съответно оттам вдига температура,не е било нужно да ми изписват други лекарства и антибиотици.Два пъти го водих- в спешното както ви бях казала и вчера при педиатъра и....Хммммм...Абе реших да направим частни изследвания и ето.......Няма да коментирам ,сигурна съм ,че ме разбрахте.Поне за децата да беше друго отношението и по внимателно преглеждане.
Понякога си мисля,че трябва да завърша всичко,да имам познания навсякъде,че да мога да помагам на себе си и семейството си.Не си знаем правата,нито задълженията,но пък знаем кой на кого изневерил от известните личности и ,кой се развел и т.н. и т.н.Малко черен хумор,имам го в излишък/не го пускам тук,защото не ме познавате и понякога може да ме разберете погрешно/
Ивка,утре може да ти звънна ,мила,защото наистина ни липсваш.Всички мислим за теб,както и ти за нас.
ЛЕКА НОЩ!МНОГО СТЕ МИ МИЛИ,МНОГО СТЕ МИ СКЪПИ!ПОНЯКОГА ПРЕЗ ДЕНЯ НЕ ВИ ПИША ОБАЧЕ ЧЕТА КОЙ КАКВО Е ПИСАЛ.РАДВАМ СЕ С ВАС.ИЗЖИВЯВАХ С РАЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ,КОЕТО Й ОТПРАВИ ФИЛИП.ТЪГУВАЛА СЪМ С ВАС.И ВИЕ СТЕ БИЛИ С МЕН В ЕДНИ ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ МИ МОМЕНТИ.ДО УТРЕ :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :night:

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » пет яну 11, 2013 7:11 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/iGkwmQCnikQ[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=iGkwmQCnikQ

Добро утро :)

Зимата си е зима отвсякъде - стуууд, тук няма сняг, но лед и хлад отвсякъде :roll:
Слагам кафето и нямам много време, че тази сутрин нещо се омотах :coffee:

Ивка, къде се изгуби момиче - покажи се, липсваш на всички и с кафенцата, и с позитивните послания :) С каквото можем, ще помагаме - повече с мисли и съвети, но ето Пети ти продава и съвсем реално ръка.

Пети, БРАВО НА ТЕБ, мило момиче - успяваш да се бориш сама и да постигаш мечтите си. Радвам се на вас - Рали, Малина, Дианка и всички, които не свеждат глава пред трудностите и смело гледат напред. Както има една поговорка -"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!". Много неща са минали и през моята глава и твърдо вярвам в това :thumup:

Дидка, за съжаление с пълна сила важат думите - "Като се знам какъв инженер съм, че ме е страх да отида на доктор". Намери си един лекар от който си доволна и ходи само при него. Ние така сме с личния ни лекар - познаваме се от години, пое децата от бебета, а и нас вече. Освен това разчитам на кардиолог и гинеколог, които си ни знаят състоянието и така ... не мога да се оплача.

Хайде, наистина зачезвам вече, че закъснявааам :tongue:

Хубав петъчен ден и ГОРЕ ГЛАВИТЕ Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » пет яну 11, 2013 7:17 am

Изображение

Без да се преувеличава 11 януари може да се нарече "най-учтивата" дата в годината - днес е Световен Ден на думата "Благодаря" (International Thank You Day).

Всички от нас са добре запознати със стойността на добрият тон и маниерите, нуждата от тях в ежедневието. Повечето благодарности, които изразяваме към някого ги отправяме сякаш случайно, без да мислим за тяхното значение. Въпреки това, думите на благодарност имат магически свойства - с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, изразяват тяхното внимание и разменят положителни емоции - нещо, без което живота ни би бил скучен и мрачен.

Скрит мотив в много туристически гидове и ръководства е че на туристите често се посочва, думата "благодаря", изречена дори с акцент наблягащ на езика на приемащата страна, увеличава скоростта, качеството на услугата и помога за изграждането на спокойна и приятна почивка.

Известно е, че консерваторите не използват думата "благодаря", те я избягват в речта си, защото смятат, че тази дума е родена от фразата "спаси Бай". Бай - името на един от езическите богове.

Психолозите смятат, че думите на благодарност - това са "словесни ласки", които могат душевно да стоплят и успокояват хората. Основното нещо е, че думите на благодарност трябва да се говорат от сърце!

БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ЧЕ СЕ СРЕЩАМЕ И СПОДЕЛЯМЕ, БЛАГОДАРЯ НА АДМИНИТЕ ЗА ПРЕКРАСНИЯ САЙТ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет яну 11, 2013 8:05 am

Добро утро, мили момичета.Бони, благодаря ти за прекрасните кафета,хубавата музика,красивите слънчогледи внасящи много топлина - напук на студа.Ивка,моля те, пиши мила,искрено ти казвам - липсваш ми много - толкова си позитивна,сърдечна,не унивай мило момиче,когато човек е жив и здрав винаги намира разрешение на даден проблем,макар и с доста усилия,дано с Божията помощ успеете. :winkiss: :hug: :hug: :hug: :winkiss:.Бони, думата БЛАГОДАРЯ означава много за мен,чрез нея всеки показва уважение за дадено нещо,оценка за направено добро и аз искам да БЛАГОДАРЯ на всички за всичко,нека не спираме да си благодарим за това,че сме заедно,че си даваме много една на друга - БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ.Прекрасен ден,момичета. :winkiss: :sun: :winkiss: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » пет яну 11, 2013 8:15 am

Добро утро :D
Денят започна и поднасям по кафе
Изображение
Днес тук е мрачно и тихо, вчерашното ми настроение някъде се изпари, днес съм настроена войствено, дано не ми се налага да яхвам метлата :wink:
Ивка, къде си мила?
Бони, много си права. Наистина трябва по-често да си благодарим, за всичко.
Благодаря ви, че сте тук и ви има, че мога всичко да ви споделя, даже и да си поплача с вас. Радвам се, че сме си подкрепа в хубави и по-малко хубави моменти. Обичам ви :hug: :hug: :hug:
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » пет яну 11, 2013 11:06 am

Добро утро, мили момичета :)

И тук настъпателно застудява, май наистина може и да почне да вали сняг, поне така изглежда!
Аз съм се сгушила на дивана, пия кафе и ви се радвам :)

Хубаво е да сме учтиви и любезни, хубаво е да сме сърдечни и открити :)
Добре са го измислили този ден :thumup:

Ивето я дебна от вчера да се появи във фейсбук, но я няма. Завчера се чухме с видео по фейса, звучеше и изглеждаше по-оптимистично, надявам се отсъствието й да се дължи на друго, а не на унилост :confused:

Йоанка, благодаря, че те познавам! Благодаря за топлината, която цари в твоя близост, за естетиката, на която ми даваш възможност да се насладя и за абсолютно чистите човешки отношения!

Бони, благодаря за това, че винаги и за всеки отделяш внимание и доброта! Благодаря ти и за чудесните вафли, ако знаеш колко благословии получи, дано да са те достигнали! Благодаря, че поддържаш този форум жив, вече толкова много време!

Кате, благодаря, че се раздаваш, че си толкова добра, грижовна и себеотрицателна! За огромното ти сърце и топлата ти душа! За това, че си толкова неподправена и истинска!

Наталка, благодаря, че с редовните си включвания ми помагаш да се справям с ежедневието, виждайки как ти (може би привидно) лесно се справяш с всичко! Благодаря за добротата ти и милите ти жестове!

Миленка, благодаря, за доброто настроение и чувството за динамичност, което внасяш в деня ми. Излъчването ти е толкова положително и съпричастността ти също!

Дидка, благодаря, че ни допускаш в живота си, благодаря, че споделяш с нас и по този начин ни караш да се чувстваме важни и полезни! И благодаря, че ни показваш, какво значи да си "силно момиче"! Благодаря ти за подадената ръка и искам да знаеш, че за моята също можеш да се хванеш!

Пети, благодаря, че си толкова човечна, открита, че ми служиш за пример за дисциплина и че мога винаги да разчитам на теб! Благодаря ти за близо 3 години приятелство и за чудесното момиченце, което дари в живота ни!

Дианка, благодаря, че внасяш толкова надежда и тиха вяра в деня ми! Приобщавайки ме към живота си разширяваш мирогледа ми и потвърждаваш вярата ми в човека!

Ивка, благодаря, че с усмивката си изтриваш всяко лошо настроение и помиташ всяко съмнение! 10 минути разговор с теб са като 10 дни почивка от сивотата на ежедневието!

Танче, благодаря за постоянството, че не се отказваш от нас, въпреки умората, въпреки натовареното ти ежедневие! Истинска лоялност!

Марина, благодаря ти, мила, за винаги протегнатата ръка - готова да отделиш от времето, труда и знанията си!

Нинка, благодаря за близостта, за откровеността, за човешката топлина! И за нагледния пример, как се остава човек в това лицемерно време! Благодаря за доверието, с което ни правиш съпричастни!

Ани, благодаря за отношението ти към моя живот, за добротата и топлотата, за протегнатата за приятелство ръка! Благодаря за слънчевото ти излъчване!

Забравих ли някого? Да ми прости! Ценя абсолютно всички тук!

На всички БЛАГОДАРЯ за този прекрасен форум, който се е превърнал в едно уютно и защитено пространство, в което можем да бъдем това, което сме, без да се нуждаем от душевните си ризници и шлемове! Сигурна съм, че атмосферата успява да извади на повърхността всички наши таланти и добри черти, които понякога дори сме забравили, че притежаваме!

За това хубаво пространство, за тази уютна виртуална момичешка стая, БЛАГОДАРЯ на Неви и Павел! С много труд, време, знания и чувство за такт, те поддържат този сайт и ни предоставят възможността да се вихрим - както кулинарно, така и в толкова други области!



Изображение
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
borissova
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 79
Регистриран на: вт авг 07, 2012 10:13 am
:: 10 рецепти от borissova
:: 34 снимки от borissova

Мнение от borissova » пет яну 11, 2013 11:26 am

как сте.мили дами? Пиша ви от телефона само да видя как сте ми. Надявам се да сте здрави,усмихнати и много добронамерени. Ние с моята половинка отиваме до рилския манастир до неделя. Целувки
"То целият свят е болен, синко. Едни от това, Други от онова. Няма здрав човек на света. Гледаш, тялото желязно, а душата — гнила." /Елин Пелин/

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » пет яну 11, 2013 11:54 am

2042_515516645136595_2144020667_n.jpg
Ето ме ,ето ме :)
здравейте мили приятелки,
още нищо не се случило,караме по старому,
ще изчакаме да минат изпитите и ще решим какво ще правим,но вие ми вдъхвате страшен оптимизъм
БЛАГОДАРЯ ВИ
искам да ви разкажа две случки който ме потресоха от университета,
студентите имат контролно на вчерашната дата и определен час,
явява се групата,а преподавателката я няма ,тя милата нямало да дойде
била на банкет,(някой студенти са пътували от единият край на града да се явят,на време ) представете си ужас,те,че децата и те не са от най-добрите,
ама това е човек който трябва да дава пример,да ги учи насърчава-нямам думи,
така за другият случай,групата не на синът ми,но целият университет говори за този случай,
имат физкултура,преподавателят ги задържа малко по-вече от обичайното,отиват при следващият преподавател за подпис,
а тя отказва да им даде защото трябвало в толкова часа да се явят там,студентите отиват в най-горната инстанция да се оплачат,а там и отговарят,"ние нищо не можем да и направим,тя е шеф на някоя си катедра,ако искате пуснете молба,евентуално след месец ще бъде разгледана"
Просто нямам думи.
И синът ми казва това е единствен университет в България и там правят каквото си искат.
Днес той се прибира ще говорим и ще видим какво ще стане.
Вие сте прекрасни,най-добрите и
424007_379815485369016_1610398638_n.jpg

Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Мнение от MANI » пет яну 11, 2013 12:59 pm

Здравейте момичета :hug: Седнах да изпия едно кафе на бързо с вас и да ви видя как сте.
Бони благодаря за милите думи.Радвам се ,че ме усещаш по този начин.За мен е чест да чуя такива слова за себе си от човек като теб :giflo1:
Рали благодаря ,че като ми беше най-трудно преди години беше безрезервно(дори и виртуално )с мен.Изслушваше ме,успокояваше ме ,напътстваше ме.Благодарение на мн наши разговори взех кардинални решения ,резултатът от които е Мери :love:
Благодаря на всички момичета ,на Павел и Неви ,че през тези близо 6 години във този сайт са ми създавали много положителни емоции,научавала съм от всяка една от вас по нещо,което ме е изграждало като личност,като домакиня,като майка.
Искам да благодаря на още един човек ,който не се е появявал скоро BABY( Веси).Щастлива съм ,че я познавам,че е винаги до мен,че няма празник който да е пропуснала да уважи мен и семейството ми,за сладките изненади ,които ми е устройвала чрез куриерските фирми :tongue:

МАМИ и ти да си ни жива и здрава и винаги така позитивна :giflo1:
Аз днес отивам да си аранжирам щанда на изложението.Утре започва.Ще е парад на любовта и усмивките .Като гледах програмата на организаторите,бъдещите младоженци от Бургас и близките градове ще бъдат мн улеснени и наистина ще имат на какво да се насладят :thumup: Като мине всичко ще ви пусна снимки.
Аз ставам ,че трябва да мина през рекламната къща да си взема фона за щанда :thumbsup: в еуфория съм :roll: Хубав ден и много целувки
http://www.radikal.ru]Изображение


Заключена