Как тече денят на Веселите готвачи? - Януари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
MANI
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
:: 170 рецепти от MANI
:: 436 снимки от MANI

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от MANI » чет яну 17, 2013 7:36 am

ஐ.♥.ஐ~Добро Празнично утро,Приятели!Вълшебството по устните ми тича,в усмивката ми пристан то намира,с пъстри, многоцветни ленти в мен наднича!Душата ми букет красив рисува!Тази Януарска утрин с усмивка нежна ме събужда!!Нека и днешния ден да топли сърцата и душите ни!Честит Антоновден!Живи и Здрави да са Именниците!Благословен Празничен ден! Нека Свети Антоний да поръси с Благослов всеки от нас!~
Мами да са ти живи и здрави именниците и много да те слушат и уважават :hug: :giflo1:
Дидка мила ,дано малкото слънце да започне по-леко да ги вади ,че е мъчение за него и за теб :( Аз с Мери имах късмет-нито зъбки ,нито колики.Само кучешките мн бавно и излязоха и се мъчи с тях.
Момичета ,на всички отново искам да благодаря за тези думи ,които прочетох за себе си :love: Тежка корона ми слагате.Когато разбереш ,че някой те вижда и чувства по този начин ,по който сте ме описали нямаш право на грешки.Можеш само да се стараеш да запазиш това ниво или да вървиш още по-нагоре :roll: Благодаря ви още веднъж,защото за мен вашето мнение може да се опише с една дума ' стимулиращо'.Точно стимулът е една от съставките в рецептата за успеха :hug:
Рали стискам палци.Нали знаеш ,че и това ще мине :wink: Както Диди каза Трудностите наистина идват за да се види кой колко е силен и каква вяра има.
Нинка ,ти как си мила :hug:
Моята малка принцеса освен ,че иска да си готви сама :D вече и доста добре се храни сама.Не иска да сяда на нейният стол,иска нормален.Държи ,когато някой пие питие на масата да и казва наздраве :D Сега заради нея във Варна вечерят по-рано иначе не иска да се храни - трябва всички да са седнали :love:
след малко ставам да се оправя за работа .Дано да не вали :thinking: Хубав ден милички и весело изкарване на всички ,които ще празнуват !
http://www.radikal.ru]Изображение


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » чет яну 17, 2013 8:10 am

Добро утро :D
Кате, честити именици, да са живи и здрави, да им се радвате години напред, малкия Антон да расте щастлив и обграден с обич и да ви радва с много бели
Изображение
Изображение
Момичета, на нас ни се полага по кафе
Изображение
Хубав и щастлив, спокоен ден
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » чет яну 17, 2013 8:37 am

Добро утро :chef:
Кате, честити именници! Да са ти живи и здрави! Малкия Антон да расте здрав и щастлив!
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

Изображение
Хайде на :coffee:
Изображение
Хубав и спорен ден :love: :love: :love:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » чет яну 17, 2013 9:11 am

kafe romanti`no.jpg
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!! МИЛА МАМИ ,СЪС ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ ИМЕННИЦИТЕ ,ДА ТЕ РАДВАТ ,ДА ТЕ ОБИЧАТ И НАЙ-ВЕчЕ ДА ТС СЛУШАТ! :love:
κu4e nce kato podaryk.jpeg
НА МАЛКИЯ СЛАДУР ЗДРАВЕ ,РАДОСТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ,А НА ТАТКОТО ДА Е ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ДОБЪР ЗЕТ КАТО МЕД И ДА ПРАВИ ДЪЩЕРЯ ТИ ОЩЕ ПО-ЩАСТЛИВА !!!
wallpaper_1900-1.jpg
ПЕТИ,за всеки е стимул да чуе такива думи за себе си ,короната ти прилича .....а безгрешни хора ,няма .Затова прави това,което знаеш да правиш добре , а ДИДКА колкото до теб с всеки изминал ден се убеждавам ,че взе правилно решение ,това последното ,което писа ме изправи на нокти ......умна жена ,дете и въобще живота му има смисъл .......а на него нищо хубаво не му се било случило!? Aми какъв е смисъла на живота .....точно това ,но щом си роден песимист ....на какво да се радваш ,и явно е усещал ,че си по-силната и това му нежелание да те вижда радостна е знак ,че се е състезавал с теб ....Боже ,колко пъти съм срещала подобни случаи не сне заедно като семейство ,а съм срещу теб ......и после очаквай сплотеност .Моя приятелка имаше подобен случай ,съпруга и лекар ,но тя започна един бизнес ,провървя и и господиндоктора вместо да се радва на успеха на жена си започна отвсякъде тормоз и ....се разделиха накрая ,ах,тоя егоизъм . :ooppss: На всички лек и спорен ден ,АНИ е добре снощи говорихме по телефона ,сякаш се познаваме от години :) и изпраща поздрави на всички Весели готвачи !!! :love: :love: :love:


Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » чет яну 17, 2013 9:47 am

Диди,абсолютно точно е това ,което описа.Явно добре се ориентираш в ,,психиката,,на хората.Но просто понякога не може да се опише ,а и не съм целяла това в случая.Но наистина един срещу друг -семейството е губещо.То това е комплексарщина от негова страна.Жалко че нямам дом телефон,бихме се казали много неща по принцип.Да оставим миналото.Ставам,мила,приятен ден.Миленка между другото липсва :thinking: .

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет яну 17, 2013 10:27 am

Момичета почерпете се за здравето на моя внук и зет :D

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » чет яну 17, 2013 11:33 am

Здравейте!
В последните дни липсвах, защото не ми оставаше време да пиша. В момента имам часове със задочници и докато си подготвя лекциите денят отлита. Утре приключвам и ще имам около дест дни за почивка и подготовка на следващите часове.
Рали, стискай зъби, още малко остава, а после голям банкет ще вдигате :clap: :music: :wine: :music: .
Нинка, всеки минава през такива тежки моменти, в които си мисли, че не е нормално да му се случват само лоши неща, но аз винаги съм казвала - след лошото винаги идва хубаво и обратно. Не, че не трябва да се предпазва човек от лоши влияния. Аз например познавам "хора-вампири", които само със присъствието си ти изпиват цялата енергия и след среща с тях се чувстваш като парцал. Убедила съм се, че най-сигурната средство срещу тях е да да си поставиш вътрешна преграда и да не ги допускаш до съзнанието си. Стискам палци всичко да се нареди скоро и да се успокоиш!
Петина, чудесно е това, с което се занимаваш! Какво по-хубаво от това да помагаш на влюбените да организират най-щастливия ден в живота си!
КАТЕ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МАЛКИЯ И ГОЛЕМИЯ АНТОН! МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ!
Изображение
Изображение
Изображение
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

Потребителски аватар
Aliana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1613
Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
:: 625 рецепти от Aliana
:: 2132 снимки от Aliana
Местоположение: Cologne
Контакти:

Мнение от Aliana » чет яну 17, 2013 12:08 pm

Добър ден и от мен, мили момичета :)



Кате, честити ти именници, живи и здрави да са с повод и без повод! :giflo1: :heart: :wine:

Пете, златна, знам точно какво имаш пред вид с короната, но щом един път си успяла да я заслужиш, повярвай ми, ще я носиш без да ти тежи особено :) :love: Ще кача няколко снимки на Мери, да видят всички каква е сладурана :heart:

Дидка, дано скоро да се уравновесят нещата при теб, мила, пожелавам ви го и на двамата :) А що се отнася до твоя мъж - той явно така ще си премине през живота... дори и някога да създаде нова връзка, дори да успее за известно време да е на ниво и околните да мислят, че е щастлив, той винаги дълбоко в себе ще усеща добрите неща като като случайност, а лошите като закономерност... жалко, но ти абсолютно правилно си се откачила от тази верига, то е непосилна борба да се опитваш да вадиш някого от самоизбраната му тъмнина. Относно въпроса ти за майката на Филип, да бях писала. Тя има 3-ма сина. Единият безгрешния светец, а другите двама- да беряла срамове заради тях. И братът на Филип е позор, и неговата жена е неподходяща, защото довела тя чужди две деца във връзката, защото след 15 години връзка роди третото, общото дете без брак и защото не е гъркиня, а германка, завалийката тя :wink: . Съответно старата не признава и внучето. Тя е всеки ден в православната църква тук в Кьолн и се среща там с някакви други фанатички, и не можела да се похвали със синовете си, щото били избрали такива жени, а пък другия й син и дете без брак направил, а становището на библията относно незаконородените деца било ясно - да бъдат прокълнати и наказани за прелюбодейството на родителите си. Тя това го спазва стриктно и не пропуска случай да кълне и обижда детенцето :cry: Синът й й беше изпратил снимки на малката Джорджия, надяваше се да я трогне, а тя му ги изпрати обратно, всички с избодени очи :o :cry: Мен това ме боли дори повече от отношението й към мен :( :thumdown: :thumdown: :thumdown:

Дианка, миличка, много вярно си написала за съревнованието в една връзка :love: Щом хората не могат да се итъждествят един с друг за хубавите постижения, те не могат да се отъждествят един с друг и за трудностите, и съответно цари хлад, където би трябвало да цари топлинка... За радост времената, в които една жена е била обречена цял живот да се примирява със съдбата си и съпруга си, са отминали и всяка жена може да вземе решение да се оттърве от подобна ситуация :thumup: Както казват немците - по-добре един ужасен край, отколкото един ужас без край :thumup:

Ивка, слънце, може да си писала, а аз да съм пропуснала - какво стана с разговора със сина ти? Надявам се сте взели мъдро решение в полза на по-доброто бъдеще :thumup:

Бони, Наталка, благодаря ви за пожеланията, на вас, а и на всички останали също пожелавам ведър, спокоен, усмихнат ден :)




Изображение
www.facebook.com/artandhobby

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет яну 17, 2013 1:26 pm

Прекрасни, мои момичета - ИВКА,ДИДКА,БОНИ,ПЕТИНКА,НАТАЛИ,ВЕРЧЕ,ДИАНКА,МИЛЕНЧЕ,РАЛИ - БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ - за прекрасните пожелания към моите две момчета носещи името АНТОН - нека тая съвкупност от сърдечност,внимание и мило поведение ви съпътстват винаги и във всичко,обичам ви.Петинка, браво на теб, добре си изтълкувала думите отправени към теб,точно така, това е стимул за покоряване на върхове,никога не унивай,не навеждай глава - само напред и нагоре.Дидка, когато остана сама ми беше много тъжно и все си мислех,как ще преживееш всичко случващо се,но днес прочитайки какво си написала - изпитвам радост и много оптимизъм за това,как ще продължиш живота си със Зарко,само така миличка :thumbsup: ,много си позитивна и жизнена,открита и прекрасна,обичам ви много,теб и сладкия Зарко, дано му олекне на детенцето,че се измъчи много.Прекрасен ден,мили момичета. :winkiss: :sun: :winkiss: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug: :flow2: :hug:

Потребителски аватар
ninka71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 960
Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
Местоположение: Sofia

Мнение от ninka71 » чет яну 17, 2013 3:51 pm

Катенце,да са ви живи и здрави Антончетата!
Честит Имен Ден!
На порастналото момче,дълъг и много,много щастлив семеен живот,с прекрасна любов,а на мъничкото човече,щастливо детство и много късмет в живота му!

Изображение

Изображение

Честито на всички празнуващи!

И Наздраве!
Изображение
Изображение

Животът е само един миг между две вечности
Платон


Заключена