Как тече денят на Веселите готвачи? - Февруари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от didurana » нед фев 17, 2013 8:00 am

Добро утро!
Още един почивен ден-насладете му се,починете си!Все си мисля като сам сама ще си полежа ,ще си почина, а накрая върша много повече работа и като ми го доведе вечерта ,съм три пъти по-уморена от друг ден :) .Характер....Сега ми е обещал да го вземе петък и събота другата седмица, с приспиване...живот и здраве,тогава ще имам повечко време.
Имаме си 8 зъба,и ,,хиляда подутинки :wink: ,,.На 1г 7м е,досега нямаше ,сега хукнаха-спи,пробужда се,пак заспива..Забелязала съм,че пред баща си не смее да се тръшка ,само му се пъчи напред със свъсени вежди :D :D .При мен с това започва.Може би трябва да ,,изкарам,, по-строг тон,но ми става смешно,как се опитва да се налага.Е на улицата не е весело :D .Май го разглезих :ooppss: .Решила съм да си купя подходяща литература.Искам детето ми да е добре възпитано,а ме е страх,че не знам как .В бебешките списания има много съвети,но все пак не е достатъчно.От там примерно ,,почерпих,, опит как детето да не е злоядо и засега не е.
Ох,мен ме чака прането....... :eeek: :eeek: ставам,но кафето ми е голямо и ще дочакаме някоя от вас.Сега ще си го пием с Танчето :giflo1:


Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » нед фев 17, 2013 9:20 am

Изображение

[youtube]http://youtu.be/BtyeL-lkaVY[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=BtyeL-lkaVY

Добро утро :)

Танче, Миле, Дидка, благодаря ви момичета :hug: :hug: :hug: И аз съм на линия с кафето :coffee: В това студено и мрачно време какво му остава друго на човек освен кафепиене :wink:

Миле, много вкусни питки си ни сервирала рано сутринта - чак тук ухае на прясно изпечен хляб :bliz: Май-май да взема днес да замеся едно тесто :wink:

Дидка, все се чудя на твоя мъж - взема детето, грижи се за него, а как не го човърка да поиска да сте заедно :thinking: Може ли да е такъв "темерут" :roll:

Наталка, всичко ще бъде наред миличка :hug: Лека-полека нещата ще се подредят и мъжа ти ще се възстанови :thumup: Чудесно е че медицината напредна толкова много и лечението на очните болести е на такова ниво - знаем какво беше преди години :thumup:

На всички ви желая топъл и усмихнат неделен ден Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » нед фев 17, 2013 9:48 am

482550_537586086285959_361806260_n.jpg
Добро утро момичета :)
ето ме и мене пристигам с моето първо кафенце,поднесено със бонбонки да си подсладим животица :D
докато стана изпратя синът ми на борби(този път като зрител) във Пловдив и то станало пладне :)
но с удоволствие си споделям :coffee: с Танчето,Милето,Дидка и Бони :love:
и винаги не забравям ,да се усмихвам дори и във най-трудните моменти,
защото Една усмивка отключва любовта ти.
Една усмивка рисува твоята душа.
Една усмивка не струва нищо,но много дава!
Една усмивка трае миг,но се помни вечно.
Една усмивка не се купува,тя просто се подарява.
Една усмивка понякога е в цял един живот!

Прекрасна неделя, спокойна и усмихната за всички!

Наталка, всичко ще се оправи,имай търпение мила :thumup:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед фев 17, 2013 10:44 am

Привет,милички,докато се оправя изпуснах сутрешното :coffee: ,благодаря ви Танче,Миле,Дидка,Бони,Ивка за сърдечните думи и прекрасно поднесени :coffee: .При нас напече кипро :sun: и е много приятно,но е хладничко.Натали, кураж и търпение мила :thumbsup: всичко ще е добре.Дидка, сега ти е много трудно със зъбките на Зари, неспокойни,раздразнителни,съня е неспокоен,но миличка, всеки ден има своите трудности - ще ги преодоляваме,ние майките сме силни.Сега ви пожелавам много,много приятен и весел ден,а аз се отправям към малкото юначе. :heart: :heart: :heart: :winkiss: :heart: :heart: :heart: :music: :sun: :music: :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » нед фев 17, 2013 11:29 am

Добро утро и красив ,неделен ден! :)
zakuska.jpg
Днес, нали е почивен ден и се поуспах ....и вече и пералните заредени и ястията са в печката ,и кафетата поднесени и полуизпити и въобще всичко е супер....НАТАЛКА,снощи нямах възможност да вляза и си мислех за теб , учудвам се какви виртуози са очните лекари ,но само като прочетох за точния проблем на съпруга ти, се позамислих и защото щом го нямаш ,си мислиш ,че е много далеч от теб ,както и всичко останало в живота ....Искрено му пожелавам възможно най-добрия резултат и след всички операции успеха да е на лице .Вуйчо ми ,млад е и той и миналата година ,прави операция с лазер в някаква клиника в Разград ,грабнаха се от Шумен и наистина има голям успех ,дано и при вас ,спадайки очното налягане ,всичко си дойде на место !!! ДИДКА,мое умно момиче,радвам се ,че си разбрала някои неща ,които и аз преди няколко месеца ,се опитвах да ти кажа .......за времето и .....просто ...един избледнял спомен .....,но наистина времето е най-добрия лекар и всичко го осъзнаваш и ти ,днес :love: :) Радвам се,че е така и че си го усетила ....колкото до Зарко ,и тия безсънни нощи около зъбките ,и всичко ...повярвай ми се забравя ,питай мен ....понякога ме питат нещо ,когато са били по-малки и се понапъвам доста ,докато си спомня .......не вярвам да е от ЕГНто :yee: :) :) :yee: ,просто се забравя .Ти ,понеже се справяш сама със всичко ,опитвай се да си починеш ,когато си сама ,да се отдадеш на нещо ,което ти доставя удоволствие ,защото всичко останало така или иначе го правиш и ще го правиш ,както и аз ,и всички домакини ......така че спокойноооооо :) http://www.youtube.com/watch?v=6Ye0NOn7nrI И една ,хубава песничка на любимия ми НИКО ВЕРТИС,мисля ,че е и на НИНКА и поздрав за всички ,вас ,сладуранки ,а на ВКУСНА ХАПКА едно голямо БРАВО за красивата торта и сладките мишлета ....Песента.....Ако си една звезда ,която ще донесе светлина в празния ми живот ,никога не изгасвай ,никога не ме напускай ,никога да не се загуби тая обич.....ДИДКА с много обич ....Ако си един сън изгаси светлината ,в сънища да живея ,да не се съмне ,никога да не свърши ...остани в мен да те обичам .....Ах,Нико какви думи и само припева е това .....колко ли тенджери загоряват ..... :love: :yee: :wink: :yee: слушайки го .....Днес ,имам настроение ......усещате ли и вие ?! :wink: Лек и приятен ден !!!

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » нед фев 17, 2013 12:13 pm

Здравейте!
Присъединявам се и аз към компанията и пожеланията за хубав неделен ден!
Изображение
От кога мечтая в неделя да е слънчево и топло, за да се поразходим, на все не ни се усмихва Слънчо- студено, мрачно и неприятно е навън. Така, че и ние като Бони отново ще си стоим вкъщи и ще залягаме над домашните и домакинстването. Аз поне няма да готвя, защото имаме останали яденета от вчера. Но идеята да замеся някоя питка или хлебчета и мен ме изкушава.

Потребителски аватар
ninka71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 960
Регистриран на: нед май 10, 2009 1:56 pm
Местоположение: Sofia

Мнение от ninka71 » нед фев 17, 2013 5:06 pm

Здравейте,слънчица!

След като и на нас,времето,не ни допадна за разходки,днес се въртях почти цял ден в кухнята /ако,продължавам в същия тон,до следващата неделя,ще трябва,да ми изградят широки двери,за да влизам вътре/.То,не беше месене,то не беше готвене,пране,простиране......Ужас! Дано времето,да е благосклонно към нас и следващите почивни дни,да имаме шанса за поне една разходка.
На Витоша,има сняг,но си го гледаме от в къщи.Освен,да отида на нощната пързалка,то само тогава имам възможност за почивка.Не,че мога да карам ски,но знае ли се,може пък да се навие някой преподавател,да ме понаучи....на нещо
:D :D :D .....
Дианка,миличка,улучи ме точно в целта!Това ми е любимият гръцки изпълнител!Много е добър!От всякъде :tongue: Благодаря ти!
Тъй като,вече може би,е късничко за кафенце,ще ви предложа нещо,също толкова приятно.
Изображение
Изображение
Изображение

Пожелавам ви,приятна и уютна вечер,с много усмивки!
Изображение

Животът е само един миг между две вечности
Платон

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед фев 17, 2013 8:54 pm

Добър вечер, мили приятелки,прибрах се късничко,но не мога да не се разпиша,да ви видя как сте и да ви пожелая приятна и спокойна вечер. :winkiss: :night: :winkiss: :heart: :heart: :heart: :giflo2: :heart: :heart: :heart: :giflo2: :heart: :heart: :heart: :giflo2: :hug: :hug: :hug:

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед фев 17, 2013 9:15 pm

Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед фев 17, 2013 9:15 pm

Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919


Заключена