Това или е тайната на безрайния шоколад или има някаква уловка
Преценете сами, можете да използвате чертежи и познания по математика, а за най-интересно експериментирайте с истински шоколад
Безкраен шоколад
- Pavel
- шеф на кухнята
- Мнения: 908
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
Безкраен шоколад
Aut viam inveniam aut faciam
- ma_rri_na
- магьосник в кухнята
- Мнения: 220
- Регистриран на: ср окт 15, 2008 9:55 pm
- :: 106 рецепти от ma_rri_na
- :: 653 снимки от ma_rri_na
- Местоположение: Варна
Хубаво би било това да е истина, но....
Визуалния фокус е ясен. Ако поудължим от долу по- малкото парченце шоколад след като сме го разрязали, може и да стане....
Не си личи на пръв поглед, защото цялата повърхност е на кутийки. Ако повърхността е гладка, ще е очевидно, че двете парченца са с различна форма след въртенето от пет минути до 12 часа на 12 часа след разрязване. Голямото също.
Без математика, чертежи и без шоколад , с малко наблюдение.