досега съм набрала и бланширала зелен боб в найлонови торбички но вече мястото във фризера става ограничено затова си помислих дали е възможно да размразя зеления боб да напълня буркани а след това да заваря например аз знам 2 часа
но ако мислите че няма да се получи и ще го разваля ще търся друго решение - ще съм благодарна да споделите опита и ми отговорите
консерва зелен боб
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
взех и напълних бурканите със зеления боб - който размразих и заварих 2 часа - мисля че се получи сега наблюдавам бурканите но не виждам нещо притеснително - може би съм успяла това е само информация с която мога да бъда полезна
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Мисля че добре си се справила - зеленият боб когато е пресен се бланшира, пълни се в буркани и се вари поне 2 часа. Така че в твоя случай би трябвало всичко да е ОК
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.