консерва зелен боб

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Отговори
rydd
майстор с шприц
майстор с шприц
Мнения: 85
Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
:: 81 снимки от rydd

консерва зелен боб

Мнение от rydd » ср юли 31, 2013 11:19 am

досега съм набрала и бланширала зелен боб в найлонови торбички но вече мястото във фризера става ограничено затова си помислих дали е възможно да размразя зеления боб да напълня буркани а след това да заваря например аз знам 2 часа
но ако мислите че няма да се получи и ще го разваля ще търся друго решение - ще съм благодарна да споделите опита и ми отговорите


rydd
майстор с шприц
майстор с шприц
Мнения: 85
Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
:: 81 снимки от rydd

Мнение от rydd » съб авг 10, 2013 12:01 pm

взех и напълних бурканите със зеления боб - който размразих и заварих 2 часа - мисля че се получи сега наблюдавам бурканите но не виждам нещо притеснително - може би съм успяла това е само информация с която мога да бъда полезна

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » съб авг 10, 2013 2:09 pm

Мисля че добре си се справила - зеленият боб когато е пресен се бланшира, пълни се в буркани и се вари поне 2 часа. Така че в твоя случай би трябвало всичко да е ОК :thumup:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Отговори