Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '13
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Миленка,щастлива съм да те видя тук,благодаря ти миличка за топлите и сърдечни пожелания!!! Дианка,нямам думи за теб,винаги успяваш да ме докоснеш силно,не мога с думи да ти кажа какво е точно усещането,но сърцето ми знае,обичам те мило,красиво момиче!!! .Песента е прекрасна,непрекъснато си я пускам,чакам Стаси да се прибере и да й я пусна - отиде на кафе с приятелки! Св.Екатерина в Гърция се празнува днес,получих много поздравления от работодателите на дъщеря ми,не пропускат всяка година да ми окажат внимание,прекрасни са! Момичета,чудесни приятели сте,обичам всяка една от вас! Благодаря ви!!!
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Добър вечер,мили момичета! Слушам прогнозата за времето,ех, това беше с хубавото време,но това е кръговратът на природата,да почине и след няколко месеца отново да се радваме на топлинка и зеленинка.Момичета, пожелавам ви приятна и уютна вечер!!!
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Дидка и Зари, лека и спокойна вечер милички!!
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Лека нощ, момичета
[youtube]http://youtu.be/_YCDAKQQ6Mg[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/_YCDAKQQ6Mg[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- didurana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 4152
- Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm
ЛЕКА НОЩ!
- didurana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 4152
- Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm
Добро утро!Хубав ден!
Имам питане-почвам от сутринта.Как да стабилизирам зелето си,защото е мн топло на терасата ми?С натриев....дори не знам как да го изпиша.....Може ли някой да ми каже на колко кг колко се слага?Благодаря предварително!Миналата година половината си го изхвърлих....
Имам питане-почвам от сутринта.Как да стабилизирам зелето си,защото е мн топло на терасата ми?С натриев....дори не знам как да го изпиша.....Може ли някой да ми каже на колко кг колко се слага?Благодаря предварително!Миналата година половината си го изхвърлих....
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
[youtube]http://youtu.be/xwCvZFRKLBE[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=xwCvZFRK ... e=youtu.be
Добро утро
Дидка, благодаря - и аз съм с чаша кафе и добро настроение
Зелето се пресича с натриев бензоат или салицилова киселина. Купуват се от аптека. Слага се по 1 пакетче на 60-литров бидон. Лично аз предпочитам второто. Това е всъщност аспирин. Не оставя остатъчен вкус и не променя вкуса на зелето. И все пак си е аспирин
Тук денят започва спокойно - без мъгла, вятър или валеж. Ще видим как ще е до вечерта
Миленка, радвам се че се обаждаш
Дианка, прибраха ли се твоите момчета? Стели вече на училище ли е?
Верче, виждам те
Хубав ден на всички и много топлина ви желая
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1392
- Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
- :: 2 снимки от rusowelka51
Добро утро момичета
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Добро утро
Идвам и аз с
При нас са надвиснали облаци, то ще става нещо, но да е по-късно, ако ще е буря някаква поне да сме си у дома.
Дидка, ние зелето не сме го пресичали до сега и пак е издържало до пролетта, но моя приятелка слага натриев бензоат, 2 суп. л. на 100 литров бидон, разтваря в саламурата и около седмица стриктно преточва, за да може добре да се смеси.
Хубав и спорен ден, веселушки
Идвам и аз с
При нас са надвиснали облаци, то ще става нещо, но да е по-късно, ако ще е буря някаква поне да сме си у дома.
Дидка, ние зелето не сме го пресичали до сега и пак е издържало до пролетта, но моя приятелка слага натриев бензоат, 2 суп. л. на 100 литров бидон, разтваря в саламурата и около седмица стриктно преточва, за да може добре да се смеси.
Хубав и спорен ден, веселушки
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Добро утро,мили момичета! Дидка,аз също както е описала Наталка съм пресичала зелето,успех мила! Сега сядам на и да ви пожелая прекрасен ден!