Здравейте.Ако може някои да ми преведе тази рецепта на английски език ще сьм му много благодарем.Благодаря предварително
* пилешко месо (бяло и от бутче)
* 2-3 бр. картофи
* 1 бр. чушка
* 1 бр. морков
* 1 глава лук
* 2-3 скилидки чесън
* 1 бр. люта чушка
* черен пипер на зърна
* сол
* олио
* 1 бр. яйце
* 2-3 с.л. кисело мляко
* магданоз
* фиде
Слага се пилешкото месо в тенджера с вода да ври и след като заври се отстранява пяната. Добавят се нарязаните морков, чушка, лук, люта чушка, чесъна, черния пипер на зърна и се оставя да ври до полу-готовност на месото. Месото се изважда и се накъсва на парченца и се връща в супата, заедно с нарязаните картофи. Когато са почти готови се добавят фидето, зеленчуковия бульон и солта. Оставя се да поври около 2-3 минути, след което се сваля от огъня. Оставя се да изстине за малко, а през това време се разбива яйцето с млякото. Застройва се и се поднася поръсена с нарязан на ситно магданоз
Английски език.
- iliana0940
- магьосник в кухнята
- Мнения: 85
- Регистриран на: вт ное 11, 2008 12:45 pm
- :: 27 рецепти от iliana0940
- :: 39 снимки от iliana0940
- BABY
- магьосник в кухнята
- Мнения: 494
- Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
- :: 457 рецепти от BABY
- :: 1598 снимки от BABY
- Местоположение: ХАСКОВО
- Контакти:
ААА,Илианче :),аз съм пробвала .Ако знаеш какви несвързани работи излизат .Аз не бих се доверила на този преводач :P
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!
-
- чирак с черпак
- Мнения: 40
- Регистриран на: вт яну 13, 2009 10:35 pm
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 66
- Регистриран на: нед окт 19, 2008 4:34 pm
- :: 39 рецепти от tatiana
- :: 14 снимки от tatiana
Chicken meat put in a pan of water to boil and after boiling remove the foam. Add sliced carrot, pepper, onion, chilly, garlic, black pepper beans and let boil until half-ready meat. The meat remove from the pot,soak in pieces and return to soup along with sliced potatoes. When almost have done add pasta, vegetable broth and salt. Leaves to boil 2-3 minutes, then removed from the fire. Leave to cool for a while and during this time break the egg with milk. Settle the soup and serve with cut parsley.