Мания за точки

Мнения, препоръки, съвети - всичко свързано с функционалността, съдържанието и дизайна на сайта и форума
Nelka
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 130
Регистриран на: вт ное 11, 2008 7:24 am
:: 4 рецепти от Nelka

рецепти

Мнение от Nelka » вт мар 24, 2009 9:07 am

Аз сам сьгласна с Павел тук в сайта има маниаци за точки.Има дни в които един човек пуща по 5-6 рецепти които не е приготвил всички но се бори за точки.Аз апример влизам за да видя нещо ново и ако мога да го зготвя.Най добре махнете тези точки нека всеки да влиза да гледа да обменя опит.Това е мое мнение. :thumup:


tricky
чирак с черпак
чирак с черпак
Мнения: 40
Регистриран на: вт яну 13, 2009 10:35 pm

Мнение от tricky » вт мар 24, 2009 11:20 am

Аз пък разбрах, че има точно от тази тема ;)

Дори не съм ги забелязала тези "маниаци за точки",,,

Потребителски аватар
xevi
шеф на кухнята
шеф на кухнята
Мнения: 407
Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
:: 108 рецепти от xevi
:: 706 снимки от xevi

Мнение от xevi » вт мар 24, 2009 1:35 pm

Точките са добър индикатор за активността на даден потребите и не ни се иска да ги махаме. Всички тук сме разумни хора, пари за тези точки не се дават, така че не виждам защо някой ще се вманиачава. Съгласна съм, че сигурно има хора с достатъчно свободно време да го прекарват трупайки точки на кулинарен уеб сайт, но съм убедена, че са единици.

Мисля, че много от добавяните дублиращи се рецепти се дължат на това, че преди това не се проверява дали я няма тази рецепта. Това става при новорегистрирани потребители, нетърпеливи да споделят своята любима рецепта :), когато на някой просто не му се занимава да търси или пък когато има много подобна рецепта, но не съъвсеем същата.

Все пак се стараем да взимаме мерки срещу това безразборно качване на рецепти и снимки. На ден изтриваме по доста повтарящи се рецепти - досега това не го виждахте, понеже пускахме само лични съобщения, но вече в Системните съобщения всеки ще вижда какво се случва.

Така, че не се впрягайте, не винаги това, което ви изглежда като мания за точки е това, а пък и най-важното е да си прекарваме приятно на сайта! :chef:

Потребителски аватар
morskia
началник печка
началник печка
Мнения: 28
Регистриран на: пет яну 09, 2009 8:32 am

Мнение от morskia » ср мар 25, 2009 5:47 pm

:gold_cup: за създателите на сайта :beer: ,за мен това е мястото на което се разтоварвам след работа и междувременно си крадваме по някоя идея от компанията :D .Относно точките щом някой си го е поставил за цел :rotlf: :rotlf: :rotlf:


Заключена