Как тече денят на Веселите готвачи? - Февруари '13

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Sirena » чет фев 27, 2014 7:24 pm

Спокойна нощ
[youtube]http://youtu.be/3uBcIp7Q-K8[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет фев 27, 2014 7:26 pm

:giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: Дидка,Тони е добре - така и не свикна да спи там,но се храни добре,пее много,танцува и не спира да говори,голям бърборко! Пожелавам ви лека и спокойна вечер! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » чет фев 27, 2014 7:52 pm

Здравейте!
Верче, за съжаление това с насилието сред децата го има навсякъде. Чудя се от къде се събира толкова злоба в тези малки душички. Лошото е, че не е само това. В класа на дъщеря ми например се краде - вещи, пари, дори и закуски. Сега е това, а какво ли ни чака по-нататък като станат по-големи?! Мисля, че за това вината имат най-вече родителите - не защото са лоши хора, а защото са безотговорни и не им се занимава с проблемите на децата. Ние вкъщи много говорим, понякога и на мен не ми се слуша, но се налага ако искам да си имаме доверие и да ме възприема като приятел, поне се старая да го постигна, дали ще успея - времето ще покаже.
Стискам палци Марти да се възстанови и скоро да забрави неприятната случка! Дано и от училището да вземат мерки и да не допускат повече такива инциденти.

Изображение

Хубава вечер, приятели!

Изображение

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » чет фев 27, 2014 8:18 pm

Здравейте приятелки!
Благодаря на всички вас за вниманието. Марти сега е добре, мисля, че няма да има лоши последици за психичното му състояние, има настроение, играе си с Дани, весел е. Това ме успокоява. Бащата на едното момче беше много притеснен, интелигентен човек, много говорихме с него, той постоянно ми се извиняваше. Госпожата тази сутрин ги питаше каква е тази агресия, вие какви искате да бъдете и едното момче отговори, че иска да прилича на герой от американски филм. Госпожата много се ядоса, тя много им говори, постоянно ги поучава, съветва ги, много добър педагог, много я харесвам. Дано децата се успокоят и да няма такава агресия в училищата, пък и не само там, а навсякъде.
Е, хайде стига съм философствала. Пожелавам на всички приятна вечер и спокойни сънища :night: :night: :night:
Изображение
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » чет фев 27, 2014 9:05 pm

Добър вечер,уютна и красива !!! БОНИ, и аз се замислих ,че съм леко телеграфна ,но както си забелязала ....другаде изливам,всичко,което ме притеснява ....хем се разсейвам ,хем се чувствам в малки или големи линии ,че творя.........то от творчество до творчество ......огромна разликата ,но все нещо майсторя ....не мога да седя мирно ......особено,ако не съм психически "ПУШКА"......е сега съм от малките пищовчета .....Ами докторите ги обиколих .....следващата седмица е ендокринолога и май той ще каже какво ще последва оттук нататък ....последствие на силен стрес е заключението им ...не че очаквах нещо друго да чуя ....миналият вторник на разсъмване получих един припадък и тръгнахме да търсим причината .....еее,нито идеално ,нито отчайващо ....има проблемец ....но изпълнявам препоръките им и се старя да не мисля за това ......истината е,че се притесних изключително много ...и сред толкова тежки диагнози ,които чуваме всеки ден ,нормално е да не съм от най-спокойните ,но .....усмивката краси човека ,помага му да погледне през розовите очила на живота и му дава кураж и вяра,че всичко е за нас хората от една страна,а от друга че не трябва да се огъваме лесно ....живота ни е дар божи и трябва да се борим кой както може .....и така ....дотук с размишленията ми относно здравословните проблеми ......Благодаря на Бог ,че ми дава сили и преживях един куп изпитания и ми показа ,както и стрес теста ,че не съм от слабите ракии ..... :yee: че имам много вътрешна сила и оптимизма ми е огромен на всяко ниво ......всички са отчаяни ,аз все си мисля ,че не е най-лошото ....има и по-лошо .....Понеже ви обичам всички ,всяка по-различен начин и съм го казвала много пъти ,искамда споделя една притча и да ви благодаря ....за всичко ,и може би нещо,което може и да съм пропуснала !!! Имало едно време трима верни и неразделни другари. Казвали се Любов, Приятелство и Доверие... Когато били тримата заедно, всичко било прекрасно. И така било, докато не се наложило един ден Любовта да замине по работа. Нямало как, дългът я зовял. Но преди да се раздели с приятелите си, тя ги уверила:

- Когато ви домъчнее много за мен, потърсете ме, аз няма да съм чак толкова далече. Там където видите някоя двойка да се гледа с желание и копнеж в очите, знайте, че там ще съм и аз – рекла Любовта и тръгнала...

- Е щом е така, добре ще е и аз да поема към моите задължения – казало след малко Приятелството на Доверието. – Но ти не се притеснявай, когато имаш нужда от мен, лесно ще ме намериш. Там където видиш двама човека, които и в плача, и в смеха си са заедно, знай че с тях съм и аз...

Доверието отворило уста и понечило да каже нещо на сбогуване, но... Приятелството вече си било тръгнало, без да чуе последните думи на другаря си. И заминало надалече...

Тогава Доверието, останало съвсем само, тихичко прошепнало сякаш повече на себе си:
- Мен веднъж загубите ли ме, повече не можете да ме намерите.. Много ,много силно и истинско .......лека и спокйна нощ !!! :)

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » пет фев 28, 2014 5:14 am

935184_683221658383189_2095067226_n.jpg
Кафе от мен за прекрасен ден! :)

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » пет фев 28, 2014 5:31 am

Добро утро! Ивче, благодаря за :coffee: , е хайде едно и от мен и да отивам да се трудя. При нас днес идва Баба Марта - празник е!
Изображение
ХУБАВ ДЕН, ПРИЯТЕЛКИ МИЛИ! :sun: :sun: :sun:
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » пет фев 28, 2014 7:19 am

Изображение

Добро утро :)

Ивка, Верче, благодаря милички :hug: Ето ме и мен с кафето :coffee:

Не можах да се включа вчера в коментарите, но мислите ми са подобни на вашите. За съжаление агресията се проявява във всички възрасти. От всякъде набиват в главите ни това - по новини, във филми, в детските игри дори, в комикси и книжки. В друга тема дори имаше коментар на дете - "Бабо, като говорим все за мир защо мама и тати ми подаряват все оръжия" ...
Верче, опитайте да тренира детето карате или някакви подобни източни бойни изкуства - те освен на отбрана залягат много и на мисленето и психиката. Може да му е интересно и полезно.

Дианка мила, за пореден път показваш колко силно момиче си - само така, няма да се даваш. Всичко може да постигне човек със силата на мисълта и вътрешното си АЗ :hug:

Дидка, браво на Зари - пораства детето и се приспособява към обстановката :thumup:

Кате, Тони също - ето колко неща научава от яслата :thumup:

Хубав петъчен ден на всички и много усмивки Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет фев 28, 2014 8:00 am

Добро утро!
Аз също нямах възможност снощи да пиша,то е повече от ясно,че съм потресена и възмутена.За съжаление е много често случващо се..Дано Марти е наистина добре,защото в къщи е сигурен,но не знам като остане сам в училище :thinking: Ако има начин да наминавате край училище ПРОСТО :wink: ей така...
Кате,за съня на децата в тази възраст ми се наложи да почета тъй като Зарко продължава да заспива около 00.00 вечерта.Посочено е ,че не е вредно за тях ако нямат обеден сън,щом се чувстват добре,т.е.ако е спокойно детето,може да се пропуска.Работата е там при нас ,че и със, и без обеден сън той си заспива пак толкова :eeek: :eeek: Когато бях почнала работа ми беше адски трудно лягам в почти 1 и ставам в 6.30 и през деня не спях....То аз сега като съм в къщи ми се отразява и дневния сън не може да замести нощния.Не искам да натрапвам мнението си,а евентуално да те успокоя ако мога :love: :hug: :hug: :hug:
ПРИЯТЕН ДЕН!

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет фев 28, 2014 8:03 am

Натали,видях те сега и все се каня да ти пиша,че много се радвам на твоите ,,нетрадиционни,,поздрави.Готини бяха онези гъски ли са патки ли ,не знам,също и цветята в ботуши. :D :D :thumup: :thumup: :thumup:


Заключена