Как тече денят на Веселите готвачи? - Май '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » съб май 24, 2014 8:45 pm

:giflo1: :giflo2: :night: :giflo2: :giflo1: Миленка и Веси,прекрасна вечер ви пожелавам!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » нед май 25, 2014 6:06 am

Изображение
Имайте прекрасен ден, приятели!

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед май 25, 2014 7:05 am

Добро утро!
Момичета и аз изпитвам безумен страх от земетресения..Имах чувство ,че траеше цяла вечност...
Миленка ме помоли да ви поздравя,тъй като в момента е много притеснена около здравето на съпруга си ,ангажименти в училище и в къщи,не и достига времето да ни чете,нито пък пише.
На мен пък не ми се пише,защото все още съм в същото настроение и не искам да развалям и вашето,така че само поздрав от мен :wink: :) .

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед май 25, 2014 7:10 am

Добро утро момичета
Дано денят ви е прекрасен
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » нед май 25, 2014 8:43 am

Добро утро :D
Чакам ви на кафе, пък работата мен да чака :D
Изображение
Миленче, дано не е нищо сериозно и скоро нодвиете неразположението.
По-късно ще има да си дам гласа, сега нещо още ме мързи :wink:
Хубав и прекрасен ден , веселушки
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » нед май 25, 2014 9:03 am

Изображение

Добро утро :giflo1:

Едно хубаво слънчице е огряло навън - СУПЕР :sun: С удоволствие споделям кафето си с вас :coffee:
Ще се помотам още малко и се подхващам - с дядото, с метлата и парцала и после с тенджерите :tongue: Понякое време и аз като Наталка ще ида да си дам гласа /кой ли ще го чуе :thinking: / ...

Миленка, дано не е сериозен здравословния проблем на момчето ти и по-скоро да се оправи. Може би отново му предстои пътуване - трябва да е здрав :thumup:

Дидка мила, пусни тези мисли някъде далеч от теб - излез със Зари, пий кафе с приятелки, помотай се ей така и се отпусни :)

Хубав ден на всички и си починете добре от ежедневните грижи Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед май 25, 2014 9:36 am

:giflo1: :giflo1: :giflo2: :sun: :giflo2: :giflo1: :giflo1: Добро утро,мили момичета! Позакъснях за :coffee: с вас,но снощи до късно гледах футбол и тая сутрин трудничко отлепям. Дидка,дано не е нещо лошо със съпруга на Миленка,успех им пожелавам! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Моля те Дидка, оставяй нещата да преминават покрай теб,като поредната информация,не се задълбочавай,така само си усложняваш живота,хайде усмихни се,хвани сладкото момченце Зари за ръчичка,идете на разходка и остави всичко,което те измъчва на брега на морето.Момичета,прекрасен ден от мен!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед май 25, 2014 9:39 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Мили момичета, имайте един весел,усмихнат и изпълнен с много настроение ден!!! :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1:

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » нед май 25, 2014 3:46 pm

Добър ден в неделя .......спокойствието кръжи около мен ,деня е пъстър, с аромат на пролетни цветя, ухаещ на щастие и преливащ от радост.
Пожелавам ви свежо, усмихнато и щастливо да ви е настроението, за да ви е пълен и запомнящ деня... и не забравяйте,... красивата усмивка, добрата дума, милият жест могат да накарат слънцето да изгрее в душата и да нарисуват щастие в очите,... а това винаги се помни! Изображение Изображение Изображение След толкова пъстрота и красиви кътчета от вас зависи дали ще ме последвате .........Вълшебна и много усмихната Неделя за всички вас! :) :) :) БОНИ ,четейки поста ти се замислих за това ,как в кръга на шегата се справяш с новите ситуации у вас ......може и шеговито да звучи и да става въпрос за родителите ни ,но се опитвам да сипредставя колко е трудно ,колко усилия се изискват ,търпение и .......какво ли още не .....и моя свекър ,когато е тук през зимата ,го каним да идва при нас .....Атина не му харесва ,толкова години е пътувал и единственото ,което иска е природа и спокойствие ......със свекърва ми са като любовници ......живеят по няколко месеца ,заедно ,но не му харесва големия град и това е ...идва тук на острова и си е шеф .... :D Ние котка нямаме ,но се учудвам на моменти почва да спори със Стелиос ,сякаш са на една възраст ....аз нали съм снаха с мен се разбира много по-добре отколкото с дъщеря му ,независимо ,че и аз му казвам това ,което смятам,че е правилно ,а то много често не съвпада с неговото мислене .....разликата в годините и живеене в един дом ,начина на мислене и всичко останало си е тема ....Аз също много пъти обръщам всичко на шега .......и всички сме щастливи ......Не искам да си помисля ,че остарявайки и моите деца ще имат тази тема......а как бързо вървят годините .....ние с мъжа ми сме разбрали философията на живота ,усмихваме се ,търсим неща ,които да ни сближават още по-вече ,и мислим единствено да сме здрави .......всичко друго е късмет и ........подробности .......така ,че колкото по-бързо ги разберем тия неща ,толкова по-щастливи ще бъдем ...и ние имаме трудности ,и то всекидневни ,но обръщсме внимание на това ,което можем да променим ........това ,което така ли иначе е заложено да е така го оставяме настрана .....но колко ли разум е неоходимо вътре в себе си да можем да проумеем това ???!!! :) :) :) МИЛЕНКА ,дано всичко се нареди при съпруга ти и си поемеш въздух и ти ,миличка !!! :love: ДИДКА :hug: Оставете всички проблеми и елате да изпием по едно ,мераклийско кафе ....ето тук ...... Изображение Най-великата от всички книги е книгата на живота!Никой не може да я затвори или отново да я отвори по свое желание!Животът не е проблем!Да гледаш на него,като на проблем означава да направиш погрешна стъпка!Той е мистерия,която трябва да се изживее,да се обича,да се изпита,да се наслади!Живота втора серия няма! Затова искам само усмивки и позитивно мислещи хора .......втора серия няма ....първата да върви с пълна пара !!! :) :) :)

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед май 25, 2014 4:43 pm

Тук съм...идвам Дианка на това прекрасно място...Искам да пиша,а не мога...Раздразнението ми е огромно,а това с яслата е ,,прашинка, с която го извинявам.Проблемите са семейни/от страна на майка ми и вуйчо ми/ и са си ,,техни,, ,но ме намесват и мен ,и това ме влудява.Това е с две думи,ще мине време ,ще отмине....Моето семейство започва от мен и Зарко.С гореспоменатите общувам малко,колкото детето да ги познава.И в крайна сметка и моето създадено не е както трябва,нито откъм родители.Дано един ден Зари не се чувства толкова кофти,колкото мен ,или поне да не е заради мои грешки.
Зарко е при баба.Аз малко учих,курса не е само практика,има и доста теория.Имам за гладене.Ставам,момичета...


Заключена