Как тече денят на Веселите готвачи? - Май '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Makaweli » ср май 28, 2014 10:01 pm

Мили момичета, понякога сутрин нямам време на кафето да пиша, от работа не мога да чета и всичко остава за вечерта :roll: Здраве да е :)

Миленка, Йоанка, от сърце желая на момчетата ви операциите да минат безпроблемно и възстановяването да е леко и успешно :thumup:

Таничка, браво на теб момиче :hug: Дано все така успяваш да се справяш с нещата :thumup:
И аз като Милето си направих люляк със силна ракия и се мажа - не мога да кажа, че има кой знае какъв ефект. От 2 дни пия магнезий и Тросикам, но доктора ми каза да отслабна и да се движа умерено. За да не товаря коленете, по-добре е да въртя педалите на велоергометъра поне 1/2 час дневно :roll: Освен това си поръчах и стелки по ходилото - има една софийска фирма Плантограф, която ги прави като вземат компютърен отпечатък от ходилата ти. Тук има представителство и вземат мерките. Дано да има ефект ...
Освен това се оказа че на хората, които имат проблем с промени в краката - кокалчета, изпаднали сводове и т.н. се полагат веднъж в годината безплатни ортопедични обувки, като за това се издава протокол от ортопед. Видях обувките - черни, затворени, отпред са леко тъпи, петата е леко повдигната, а стелката е мека и удобна. Трябва да си взема направление от джипито за ортопед, а той ще напише протокола за обувките. Станах многословна, но за някой от вас може да представлява интерес :roll:

Влади, много се радвам на желанието на децата ви да спортуват - това е прекрасно, нека успяват :thumup: На вас желая незабравими преживявания с младото семейство, на което ще кумувате :love: И не се притеснявай да споделяш хубавите моменти - при всички от нас има и радости, и трудности. Когато ги споделим ги съпреживяваме заедно и това е прекрасно :love:

Дългичко писах, дано не съм ви досадила :tongue:

Хубава и спокойна вечер на всички :wine: :heart: :heart: :heart:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » ср май 28, 2014 10:05 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Мили момичета, Бони и Илинка - БЛАГОДАРЯ ВИ!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » ср май 28, 2014 10:58 pm

:celebrate: :celebrate:Честит Рожден Ден :cake: :cake: :cake: на малкото момченце Тони :happybd: :happybd: :happybd: Пожелавам му весело и безгрижно детство, да расте умен и красив, да стане достоен човек :baloons: :baloons: :gift: :gift: А на любящата баба :giflo2: :giflo2: :giflo2: пожелавам след години да ни пише колко се гордее с успехите му. Благодаря ви от сърце за пожеланията отправени към децата ни, а аз се чудех редно ли е да се хваля, колко сте добри и позитивни само. Танче, ти ми даде кураж и аз и днес ще се похваля, на специална церемония довечера ще награждават отличниците от училището на дъщеря ми и тя е за поредна година в списъка(само с "А"-това е най-високата оценка тук) ще са наградени. Привечер ще направя опит да се свържа с Йоанка по телефона за да и дам кураж за предстоящата операция. На всички лека и спокойна вечер от мен. Благодаря ви, че ви има. :love: :love: :love:

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » ср май 28, 2014 11:08 pm

Здравейте, мили момичета!
Здравей, Влади, виждам те, че си тук :)
Аз тъкмо се прибрах от работа и бързам да ви видя :). Влади, ще се радвам да се чуем. Все чакам да ми звъннеш :). Браво на децата ти! Нека успехите продължават!
Лека нощ на момичетата от другата страна на океана :). А на Влади, хубав следобяд и вечер!


Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » чет май 29, 2014 6:50 am

Добро утро, приятели!

Всеки ден може да не е добър, но има нещо добро във всеки един ден! Винаги вярвайте, че нещо хубаво предстои да се случи!

Влади, благодаря ти за обаждането! Беше ми много приятно да си поговорим. Надявам се пак да се чуем!

Пожелавам ви днес да се случат много хубави неща!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » чет май 29, 2014 8:11 am

Добро утро :)
Сега като ви чета и ми става радостно на душата :)
Че има такова приятелство тук, ето че Влади и Йоанка, на оня край на света се намериха и създават връзки помежду си :clap:
Дидка и Катето - възраст различна, но еднакво милеещи за малките си мъже.
Бони грижовна към всички, винаги споделяща полезна информация.
И всички останали, единствени и неповторими, уникални със своите грижи, борбеност и добронамереност.
И няма значение къде ни е пръснал живота, тук се събираме в радост и неволи.
Благодаря на създателите на сайта.
Искам още да кажа, но рискувам да стана досадна. Така че поднасям по кафе и прегръдки
Изображение
Успешен ден :)
Фотографируем-натюрморт.jpg
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет май 29, 2014 8:43 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Добро утро,мили момичета! Сядам на :coffee: ,чета ви и безкрайна радост ме изпълва - Натали,сърдечно ти благодаря,това,че имаш сърце да се радваш на други хора,говори много за теб, малко са вече такива, просто има много завист,неразбиране,студенина,но тук вече доказано има момичета с големи сърца и души,вие всички означавате много за мен,благодаря! Влади,благодаря ти за пожеланията мило момиче,много се радвам,че сте се чули с Йоанка,аз лично много обичам и ценя това прекрасно момиче,не губете контакта,там ви е много необходимо,защото можете да си бъдете подкрепа. Йоанка, скъпа,пожелавам успех днес,дано всичко се подреди по най - добрия начин! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Таничка,ден не минава без да те спомена и благославям - теменужките от теб нацъфтяха щедро,а толкова са красиви,нямам думи,благодаря ти щедра душице,да си жива и здрава!!! Момичета,пожелавам ви прекрасен ден! :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет май 29, 2014 8:45 am

:giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: Мили момичета,пожелавам ви прекрасен,весел и много успешен ден,напук на лошата прогноза за днес!!! :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1: :giflo2: :giflo1: :giflo1: :giflo1:

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » чет май 29, 2014 9:06 am

Добро утро и малко позакъснял,но поздрав от сърце за Тони ,негожите родители ,леля и за сладките баба и дядо !!! Изображение Честит Рожден Ден,
ТОНИ !!!Бъди здрав, послушен, щастлив и радостен! Нека усмивката да не пада от лицето ти през целият ти живот.
Расти в безоблачно детство, съчетано с много здраве ,за радост на цялото семейство !!! :) :) :) МИЛА МАМИ ,ЗА ТЕБ ,ЗА ИНКА И ЗА ВСИЧКИ ВАС ,ЗА МАЛКОТО щАСТИЕ ,КОЕТО НОСИ ИМЕТО ТОНИ (БОНБОНИ ) ......ЗА СМИСЪЛА И ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЖИВОТ .....ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ,С МНОГО КЪСМЕТ ....ГОДИНА СЛЕД ГОДИНА ,РАСТЕЙКИ УМНО И ДОБРО ДЕТЕ И НА 100 !!! :) :) :) Изображение

Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » чет май 29, 2014 10:21 am

Добро утро !!! Изображение Богатство е да бъдеш здрав, да имаш чисти мисли, добро сърце и да се усмихваш често и без повод...
Затова следвайте чувствата си, смейте се, мечтайте и бъдете щастливи, приятели! Успех ,днес на ЙОАНКА и съпруга и !!! Вчера бях на църква и свещички горяха и за вас ,мили приятелки в нужда ЙОАНКА и МИЛЕНКА !!! :) :) :) Ние притежаваме невероятната способност да помагаме, да обичаме, да споделяме.
Единственото, което ни е нужно, е желанието да го правим...Днес ви пожелавам да следвате знаците на съдбата, да не се отказвате от мечтите си и да бъдете от онези хора, обичащи живота!
Вярвайте, че всичко, от което имате нужда, ще се появи в точния за вас момент...
Спирам да пиша ,защото чета БОНИ ,после НАТАЛКА опасяват се да не станат досадни ?! :yee: :wink: ами аз .....като съм сладкодумна ....какво да кажа .....май и аз по-съкратена трябва да стана :read: БОНИ ,ще ти предложа едно гръцко домашно приготжено лекарство за болки ....от всякакъв характер ,но най-вече за ревмато-артритни ...аз имам полза .В един буркан нареждаш 1 ред сол ,1 босилек ,отново в същия ред до запълване ,залива се с качествен зехтин и се изчаква ...ей това не зная колко и в какви условия ,но ще попитам и ще пиша .Мен ми го донесе една жена на сбирките на Тапер и съм доволна ....остави ,че подари на всички ни по едно малко бурканче ...нека да е здрава ,отзивите бяха чудесни и от останалите ,особено за болки в голяното ,шефката ни е въодушевена .......ох,отвлякох се и отново писах доста и май ще стана досадна ???!!!! :thinking: :yee: :thinking: :tongue: :) :) :) Успех и на Виви ,която дава изпити днес по френски и математика !!! Главата ми бучи от френско -математически правила и думи .....[youtube]http://youtu.be/K5KAc5CoCuk[/youtube] и за късмет една ,любима песничка ,естествено на френски език !!! :) :) :) Лек ден !!!


Заключена