Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от sladki64e » чет юни 19, 2014 6:45 pm

Здравейте, мили приятели!

На вас ви писна от дъжд, пратете малко насам, снощи пресвятква, но не валя. След няколко много горещи дни обикновено има буря. Не искам буря, искам малко дъжд само да поосвежи.
Влади, проблема се разрешава, свързан е с кухнята.
Трябва да правя торта за събота, рождения ден е на едното ми момиченце, за което се грижа. Нещо нямам настроение, но трябва да се взема в ръце. Трябваше с други неща да се занимавам и това поизостана, първоначалния ми план се пообърка и сега трябва да направя резервния вариант. Много се надявам утре да не съм на работа, за да имам достатъчно време, но още не знам, чакам обаждане. Както и да е ще се справя :) .
Желая ви прекраснa вечер!
Изображение
До скоро!


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 7:19 pm

:giflo1: :giflo1: :winkiss: :night: :winkiss: :giflo1: :giflo1: Привет,мили сладурчета! Влади,Миленче снощи беше много хубаво с Тони,много играхме,но в един момент се разрази силна гръмотевична буря и пороен дъжд,уплаших се,че детето ще се стресне от силните гръмотевици,но познайте,гушна ме и започна да ми говори,да не се плаша,че всичко щяло да мине,много целувки и галене по лицето съпровождаха тия утешения - в един момент го грабнах идеше ми да го изхрускам,толкова трогателен беше,определено личи,че нашето момченце пораства. :clap: Йоанка, непрекъснато израстваш в очите ми,питам се,дали има човек от твоето обкръжение на когото да не си засвидетелствува внимание и толкова красив жест - торта,момиче, ти си невероятно щедра душа,колкото те опознавам,толкова по - силно е желанието ми да те видя някой ден,приеми моето огромно уважение към теб,обичам те, мило момиче! МОМИЧЕТА,НЯКОЯ ОТ ВАС ИМА ЛИ НОВИНИ ОТ ДИАНКА,ВЕЧЕ НЯКОЛКО ДНИ НЕ Е ВЛИЗАЛА ТУК И ВЪВ ФЕЙСБУК,НЕЩО МИ Е ПРИТЕСНЕНО ЗА НЕЯ,НО ДАНО ВСИЧКО Е ОК В СЕМЕЙСТВОТО. Сега ви пожелавам весела и лека вечер! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 7:22 pm

Дидка и Зари,лека и много спокойна вечер ви пожелавам!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 7:26 pm

Миленка и Веси,чудесна вечер ви пожелавам!!!


Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » чет юни 19, 2014 8:47 pm

Мила Кате, толкова много ме трогна :hug: На мен ми доставя голяма радост, ако успея да зарадвам някого.
Не мога да си събера мислите, много ми е криво и възнамерявам да си излея болката пред вас, защото знам, че ще срещна разбиране и подкрепа...
Катенце, пред очите ми е сцената от разразилата се буря и това малко сладко момченце, което се държи като силен и голям мъж и се опитва да те предпази от страха от бурята :). Толкова са сладки тези дечица... Току що и аз получих толкова много стимул и поощрение и желанието ми отново се възвърна... моят малък помощник дойте при мен, погледна схемата, която съм си начетрала за тортата, погледна я, погледна мен и попита аз ли съм я нарисувала. Каза ми, че съм много добра, прегърна ме... и това ми беше напълно необходимо в този момент...
А това, което ми тежи на сърцето е свързано с взаимоотношенията между съпруга ми и брат му. Захванахме се с целия този проект с къшата, защото той много разчиташе на брат си. Вече 5 години буксуваме и през какви ли не перипетии минахме, но най-гадно ми е за това, че те не се разбират, а оше по-гадно ми е, като започнат да ми изтъкват, че аз съм била причината. Заради мен не вървели нещата. Брат му ми е нещо като свекърва и то лоша такава. Непрекъснато говори зад гърба ми. На мои познати обяснявал, че той не искал да работи по къшата, защото аз нищо не съм правила, била съм много мързелива и т.н.. Пред мен говори за брат си и защо не вървели нещата с ремонтите. Аз се опитвам да балансирам нешата, но понякога ми идва в повече и не мога да издържам повече на целия този абсурд. Най- неприятното е, че моя брат ни е дал на заем не малка сумаи вече 5 години минаха от тогава. Ето днес пак се опитвам да бъда добра, да помагам с каквото мога, но сега причината не съм аз , а мъжа ми. Вместо да се хванем да работим в екип ние през по-голямата част от времето се обвиняваме един друг. Те винаги са имали проблеми във взаимоотношенията си , но сега аз съм намесена и... Чувството е гадно и понякога се чудя къде съм аз :-? Oще звучат в ушите ми думите на техен много добър приятел "Момиче, мястото ти не е тук" Още преди да се оженим, отидох да живея при болната им от Алцхаймер майка, която беше напълно сама. Единият й син (съпругът ми) беше тук в Америка и се опитваше от разстояние да контролира нещата, като намираше кой да й помага, а другият й син беше в Германия уж да работи, но остана използван и излъган (не за пръв път)... Още преди да се оженим ми е разказвал за брат си, как си пропилява живота като за него най-важното е компаниите и да си пийнат, как винаги се е стремил да му помогне, но...Брат му Не е лош човек, винаги гледа да помогне на другите, но разбирателството между тях е много трудно... На мен ми е оше по трудно, защото сега аз съм замесена...Излях си болката, поолекна ми, а сега да запрятам ръкави и да се захващам с тортата. Добре, че си имам малък помощник, който винаги оценява труда ми :)

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » чет юни 19, 2014 9:52 pm

Здравейте момичета,
как сте след бурята
май на всякъде е било опасно,чета във Варна,
гледам по новините ужас и при нас е така,
синът ни е качил клип във феисбук и на южното черноморие е било нещо много страшно
природа само да сме живи и здрави.
Йоанка,мила не се вини ти си душичка и за нищо нямаш вина,а взаимоотношеният между братя са си лично техни,
не мога да взема отношение по въпроса,защото моят съпруг и брат му са в прекрасни отношения,
а покрай тях и ние сме добре.
Момичета лека нощ!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 10:04 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Мила Йоанка,много ме трогна деликатното положение в което се намираш, аз мога да ти бъда майка и напълно те разбирам за какво иде реч - тоя водовъртеж в който си попаднала между чука и наковалнята,никак,ама никак не е за подценяване,още повече,че самите братя са в тежки отношения,но виновната в случая винаги ще си ти,защото те са братя,колкото и да се карат и дърпат в един момент ще застанат един зад друг,а изкупителната жертва ще си ти.Единственото нещо което би те спасило е съпруга ти твърдо да застане зад теб,да изясни отношенията с брат си и само той да реши - кое е по - важно в случая за него ти или брат му.Само като си помисля,че се намираш на хиляди километри от близки и роднини,че нямаш никаква подкрепа и опора от никого не ми се мисли как се чувстваш.Мило момиче, твърде е деликатна ситуацията за външно вмешателство и съвети,само ще ти кажа - постъпвай така,както ти диктува сърцето,не се тревожи излишно,ти никога няма да угодиш на никого,гледай да си добре и се пази за това сладко и добро детенце Дани,допадна ми как се е държал с теб,това означава,че много те обича и цени,дано винаги е така! За твоя брат не се притеснявай,дано прояви разбиране и не те притиска и той от своя страна.Йоанка мила,пиша ти и толкова силно искам да мога да ти помогна,а се усещам,че съм безпомощна,такива семейни отношения направо ме съсипват.Моля се за теб, мило дете,дано нещата се променят по някакъв начин и да се почувстваш щастлива и спокойна.Обичам те, Йоанка! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Ili71
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 717
Регистриран на: вт фев 05, 2013 9:10 am
:: 1 рецепти от Ili71
:: 2 снимки от Ili71

Мнение от Ili71 » чет юни 19, 2014 10:09 pm

Здравейте момичета!
Незнам какво точно се е случило в Аспарухово, но сега говорих с Дидка и разбрах че всичко при нея е наред. Нямат ток и не може да пише.
Влизам само да ви предам тази информация.
Хубава вечер!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 10:13 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Йоанка,благодаря ти,че беше толкова открита и реши да споделиш болката си,не се притеснявай да го правиш с истински приятели,много олеква след това. Това букетче е за теб миличка,искам да се почувстваш много значима,нужна и най - вече щастлива! :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo2: :giflo2: :giflo2:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет юни 19, 2014 10:15 pm

:giflo1: :giflo2: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo2: :giflo1: Илинка,благодаря ти мила,дано всичко е наред при всички момичета! Лека вечер! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:


Заключена