Как тече денят на Веселите готвачи? - Август '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от Sirena » съб авг 23, 2014 10:44 am

Добро утро :)
Чак сега се излюпих, но имах нужда от този сън, сега съм на кафе с вас :)
Изображение
Планове за отпуската не съм правила щото на мъжа не му я дават за сега, така че в началото ще съм си тук и дано даде време да полежа на плажа. За първата седмица съм начертала график с козметичката и фризьорката, що пък да не се поглезя :wink: Мама ще прави изложба на гоблени и плетива на село в клуба и ще съм моралната подкрепа. Пък когато мъжа излезе в отпуск яхаме колата и където ни закара, ние така обичаме, без предварителни резервации и където спрем, долу-горе знаем посоката, но къде точно ще идем нямам представа. Аз съм за Кръстова гора, той за Деветашката пещера, и понеже са в различни посоки ще бъде интересно.
Сега за малко ще ви оставя.
Йоанка, успех в борбата.
Всички болни да оздравява, стига са лежали аааааа :wink:
Дидка, дано те няма само заради компютъра.
Кате, весело изкарване с Тони.
Танче, почини си.
Влади :hug: :hug: :hug:
Бони :hug: :hug: :hug:
Хубав ден, момичета
Изображение
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."


Потребителски аватар
milena75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1677
Регистриран на: чет юни 17, 2010 11:59 am
:: 64 рецепти от milena75
:: 279 снимки от milena75

Мнение от milena75 » съб авг 23, 2014 4:25 pm

Спокоен и обичлив следобед!
1526351_616841281767028_2547295691555919854_n.jpg

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » съб авг 23, 2014 6:00 pm

Здравейте момичета
Миленка ,нямам грип ,но шиповете на врата ми правят проблем и като стана някой ще помисли че съм превишила с алкохола :wink:
Три дни съм ей така и почва да ми омръзва
Изображение
Желая ви приятна вечер
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » съб авг 23, 2014 6:41 pm

Привет :)
Танче, оправяй се скоро :)
Хубава вечер, веселушки
[youtube]http://youtu.be/tzfXzXZFYC0[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."


Потребителски аватар
Diel
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1117
Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
:: 10 рецепти от Diel
:: 43 снимки от Diel
Местоположение: Sofia

Мнение от Diel » съб авг 23, 2014 7:04 pm

СПОКОЙНА И ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ОТ. МЕН!
Аз чакам децата на баница с айрянче.

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » съб авг 23, 2014 7:52 pm

Здравейте, момичета!

Танче, оправяй се бързо!
Благодаря ви за съветите и ободряващите думи! Миленче, тук не става изобщо въпрос за красота, а за пълен абсурд. Затънали сме до гуша в дългове и вместо да направим нещата бързо и без да се вманиачаваме във вида на вратите, ние абсолютно нищо съществено не правим, за да излезнем от тази ситуация. Ето например вчерашния ден: мъжът ми си беше взел свободен ден и си беше в къщи. Аз станах рано, за да сложа окончателния слой лак върху вратите, за да могат те да ги поставят на местата им и заминах на работа. Мисля си "Ето днес ще свършат доста неща". Връщам се, а те още не започнали. Детето ненахранено, като изключим закуската, която му оставих, дори вода не беше пил (някой все трябва да го подсеща да пие вода). В училището не ходили - имаше възможност да се отиде, да си видят класните стаи и новите учители. Деверът 2 седмици абсолютно нищо не е пипнал, един ден главата го боли, друг ден - лични проблеми имал, онзи ден - рожден ден и 2 дни стои и чака поздравления по телефон, скайп, снощи отиде да доотпразнува, и псле няколко дни ще го боли грава, после лични проблеми и т.н.
Днешния ден е следния: всезнайко пак тръгна по търговете, защото трябвало да купи специани прозорци за бъдещи проекти. Две огромни постройки построиха, за да складират всичките накупени материали от търговете, които са непотребни. Над 10 на брой мивки се търкалят из двора, купени, защото стрували само $10 и куп неща, като душ-кабини, джакузита и тем подобни, които стоят на двора. Ето това са нещата, които не мога да проумея и приема за нормални.
Разказвам ви го това, за да не си помислите, че аз съм капризна и искам супер модерни и красиви неща. Не, искам просто нормално чисто и подредено място за живеене и нормални хора! Вече 5 и половина години се нагледах на какво ли не, но някак си не можах да свикна... Не мога повече и детето си да пренебрегвам, заради просовутите им строежи, ремонти и безобразия. И да чувам от човека, който по цял ден се размотава :" Хвърляй Даниел там и идвай да помагаш"... и да ми надува главата със спомени от прекрасния си живот, който е имал в България - с кого се събрали и какво яли и пили, какви красиви гаджета е имал... и като не го гледам в очите и кимам с глава, да ме побутва и да вика: "ама ти не ме слушаш. Слушай, слушай"
И най-неприятното е, че всичкото си недоволство го изливам на половинката, който иска всичко да направи хубаво и най-вече така, както той си го представя. Но като си знае стоката, защо се захвана с него да работи и да разчита на човек,на който не може да се раз разчита :?
Не можах да избягам от съдбата си - и баща ми е същия тип и такъв мъж ми се случи :) Дано търпението ми издържи още малко.
Изтече ми времето, отивам пак да се трудя върху уникалните врати.

Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » съб авг 23, 2014 8:14 pm

:night: ДОБРА ВЕЧЕР! :night:
ЙОАНКА,търпение!Всичко ще се подреди!
МОМИЧЕТА,ХУБАВА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб авг 23, 2014 8:24 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Момичета,както се досещате имах прекрасен ден,днес вече разбрах,колко е пораснал и станал разумен Тони,много е послушен,няма и следа от онова дете дето се тръшкаше по пода - говори тихо и възпитано,благодари ми за всичко,нямам думи,напълни ми сърцето с топлина и обич,пожелавам на всички вас подобно щастие!Миленче, ще се оправиш мила,ти си търпелив човек! :thumbsup: Таничка,много съжалявам за твоето неразположение,сигурно е болезнено,дано отзвучи скоро! :thumup: Йоанка, от написаното от теб,сериозно се замислих за живота който водиш,далеч от Родина и роднини,да си подложена на всичко това,не разбирам,няма да се задълбочавам за да не те тревожа,но това определено не ми харесва,проведи сериозен разговор със съпруга си и го попитай - брат му ли играе главната роля в семейството ви,това е много неразумно и натоварващо. Дидка, пиши нещо,как си момиче??? Момичета,лека и приятна вечер! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » нед авг 24, 2014 6:17 am

Добро утро, мили момичета. Еееех, Йоанка, за миг не съм си помисляла, че се оправдаваш или глезиш ама това твоето си е било направо :thinking: .... и защо търпиш всичко това? Катето ти е казала много точно (както винаги тя точно се изказва) и аз съм на същото мнение, поговори си сериозно с половинката и всеки да си знае мястото. Направи garage sale и разпродай всичко, което можеш, само ги отдалечи от вкъщи(за момичетата обяснявам: - тук, хората имат такава практика да продават нещата, които не ползват, като излагат всичко пред дома си) аз преди 10 години купих куфарче за ръчен багаж на Дисни за $5 и още е здраво. На нас се оплаквай, колкото искаш без да се притесняваш стига да ти олеква от това. Има една приказка " Накарай мързеливия на работа та да те научи на акъл" това определение е за брата на мъжът ти.Кате, пожелавам ти много такива дни с "големият мъж". Наталка, пада ти се да поспиваш, че и твоите спирачки са отказали напоследък не се спираш. Танче, голяма мъка са тези шипове нищо не помага. Дианка, пооправи ли се детенцето? Дидка, съвсем ни забрави. :giflo1: :giflo1: и :coffee: за всички ( и които не съм споменала) но ви мисля, надявам се да сте добре.

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » нед авг 24, 2014 7:28 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Добро утро,мили момичета! Сядам на :coffee: с Влади и да й благодаря за подкрепата относно недоразуменията при Йоанка. Влади, не съм попаднала на такъв мъж,който да ме командори и настоява неговата дума да е последна и меродавна, моят,ако може всичката работа аз да я свърша,ще е безкрайно щастлив - без намеса и налагане,сега след три инсулта всичко лежи на раменете ми,той може само да се храни,да се изкъпе,не ми тежи нищо,защото така или иначе аз водя парада,откакто сме заедно,като семейство,винаги казва - питайте Катето,тя знае,човек абдикирал от всичко,дори и като млад,така ми е много лесно и затова няма дори за какво да се скараме,той ми е една послушна душица и добър човек, да ми е жив и що - годе здрав още дълги години - с такъв човек, животът е песен и затова се гневя за положението на Йоанка - братът на съпруга й да си знае мястото,а не да се явява като дразнител в семейството им. Йоанка,пиши смело миличка,нека ти олеква чрез нас,ние няма да те подведем или навредим.Момичета,отивам в кухнята,че днес пак сме заедно с моето Слънчице - сложих да му варя царевица,много я обича! Пожелавам на всички прекрасен ден! :hug: :hug: :hug:


Заключена