Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от dianakatou » чет ное 06, 2014 5:25 pm

Здравейте ,приятели !!!!!!!! :) :) :) Прекрасна вечер и от мен! Днес малко ми е криво ,независимо ,ч е топло и се разхождах само по жилетка .... най-близката ми приятелка от атина ,с която ни свързва дружба над 40 години ,тая сутрин отлетя за Германия ...... мъчно ми е снощи си и поплаках .... казахме си доста неща ,които досега не бяхме коментирали ..... благодарих и за всичко ,което толкова години е правила тя и нейното семейство за мен и моето ..... мъжа и е арабин ,но създадоха едно здраво и сплотено семейство ..... И без да подозирам получих толкова благодарности от тях .... никога когато правя нещо за някого не съм се замислила какво точно съм направила ...... правих го спонтанно ,защото това ми е идвало отвътре и така съм отрегагирала ..... Боже мили ,без да зная колко кураж и щастие съм донесла !!!!!!!!!!!!!!!!! Поплаках си ,но едновременно заспах щастлива и удовлетворена !!! :love: Стелиос също се разплака и не можа да пожелае това ,което бе решил на сина и ... трудни са раделите ,особено с хора ,които значат много за мен ,пък без да си ми роднини ...... пожелавам им много късмет и ...... едно пътуване до Германия вече е в мислите ми !!!!!!!!!!! :love Това при мен ,днес обикалях като свободен радикал магазините ,позяпах доста ,напазарувах и се прибрах по-ведра .... кафетата бях пълни с народ ,топло ли е никой не му се влиза вътре !!!! още помня дна Коледа бяхме по къс ръкав в къщи ... уж Коледа идваше а настроението и усещането бе за първа пролет ,но природа ..... Дано се съберете повечко за срещата ,за да прекарате и по-весело !!!! МАМИ ,мислено съм с вас и се моля да имате много късмет !!! :love: БОНИ ,драсвай по някой ред ..... осезателна е липсата ти ....ЕЛИ ,радвам се ,че писа тук ..... напълно те разбирам, малкия сигурно е пораснал вече и не е бебчо ,каката как е ?! :) :) Всеки път преди да заспиш, трябва да запишеш поне пет неща, за които си благодарен за изминалия ден...Тиха, щастлива и много нежна вечер, приятели! Изображение РАЛИ ,желая ти да се чувстваш комфортно сред нас и аз като теб водена от носталгията намерих чудесни хора тук и заедно с всички се чувствам част от това голямо и мило семейство !!!!!!! Желая ти да си здрава и много щастлива с най-добрия мъж !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: Изображение АНИ ,едно голямо браво за теб ,мила !!!! :clap:


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » чет ное 06, 2014 7:42 pm

Спокойна вечер
[youtube]http://youtu.be/s9qt3yAOeG0[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » чет ное 06, 2014 9:15 pm

Привет от мен по вечерно време :)

Дидка, Дианка, благодаря ви момичета :hug: :hug: :hug:

Наистина времето ми доста намаля напоследък - да има възрастен човек у дома си е предизвикателство отвсякъде :thinking: Не е същото като да има деца, но ... както и да е. Винаги трябва да имаш ядене, да имаш голямо търпение, особено когато дори една чиния не се измества от мястото й, да не говорим за трохи по масата или на земята ... и какво ли още не ... Справям се и съм безкрайно благодарна на търпението на половинчо, милият той - справя се страхотно :love:

Миналите почивни дни бяхме във Варна - по време на снежнния уикенд се навършиха 9 месеца без мама. Тогава не можахме да отидем, но пък миналата събота беше Задушница, така че тогава пътувахме. Видяхме се и с младоженците, че не ги бяхме виждали от сватбата :heart: Затова не се обадих на никой от вас - нямах никакво време. Освен това и дядото беше с нас. Аз направих вечерта в тъмното пред блока на сестра ми едно падане, при което си навехнах глезена доста болезнено. Успяхме да го наместим с мъжа ми, но болката и отока още си ги нося. С компреси вечер овладявам положението, но бавничко спада ...

Това е положението около мен - иначе се старая да чета всичко, което се случва тук и си мисля за вас :love: Ето прави впечатление - Миленка скоро не е писала, дали се оправи ръката на Веси и дали махнаха гипса :thinking: Верчето също не се е обаждала :roll:

Дано лечението на Митака върви успешно - Катето не се появява, няма я и в Скайп :thinking:

Рали. добре дошла при нас - виждам, че отдавна си се регистрирала в сайта и чак сега "излизаш на светло" :wink: Пиши без да се притесняваш - винаги ще намериш приятелско рамо тук :hug: :hug: :hug:

Желая ви топла и спокойна вечер и сладки сънища - ще се опитам да съм по-редовна :heart: :heart: :heart: :night: :night: :night:

Изображение
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » чет ное 06, 2014 10:01 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Здравейте,мои прекрасни момичета! Откъде да започна не знам,голямо тичане и разкарване почти седмица - Митака не е в болница,един лекар казва няма нужда,друг е на обратното мнение,омръзна ми да ги слушам и гледам,как се правят на кой е по-по-най,решихме - ще потърсим адекватна помощ в Пловдив,той се успокои,че няма да ходи в болница,щастлив е душицата. Катенце,много съжалявам за твоето неприятно преживяване,аз съм много страхлива и много наивна,лесно биха ми навредили,относно камерата - добро решение,дано повече не ти се случват подобни неща. :thumup: Ани,съболезнования за дядо ти,винаги силно боли загубиш ли близък човек,но такъв е животът миличка. :hug: Мили приятелки от Варна,радвам се за вас,за срещата,бъдете щастливи милички мои! :clap: :clap: :clap: Дидка,пази се мило момиче! :winkiss: Бони, дано ти мине бързо крачето,че ние жените не сме за никъде без тях,затова ни болят.Ралица,приятно ми е,че се присъединяваш към нашето прекрасно семейство,ще изпиташ много обич,внимание,приятелски съвети и подкрепа! :thumbsup: Момичета,благодаря ви за подкрепата, за топлите думи и съпричастност към нас,бъдете живи и здрави! Йоанка,чудесна украса миличка,отдава ти се да правиш вкусни и красиви торти,позволи ми само да ти кажа нещо - моята племеница живее в Америка 10г. момиченцето й е родено там,говори отлично български,не може да пише,но говори,моля те,не позволявай Дани да не говори на своя език,та той е българче,не ми се сърди миличка,аз съм си националистка,силно обичам България,направете така,че някога вашите деца да се върнат при корените си,да обичат Родината и езика й :heart: Лека нощ на всички! :giflo2: :night: :giflo2:


Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » чет ное 06, 2014 10:17 pm

Добър вечер,момичета!
Бони,Наталка благодаря ви за красивата :music:
Бони,дано болката отшуми по-бързо.
На Катето и Митака стискам палции.
Кате,сега ще си по-спокойна и сигурна :thumup:.
Рали,Ели,добре сте дошли :)Ели, в това напрегнато и забързано ежедневие на всеки може да се случи.
Йоанка,толкова си сръчна :thumbsup:.Спомням си еднатвоя торта с много красиви есенни листа,
Есенни плодове за животинчетата.като идея.Обичам много есента :wink:!
Наталка,засега в неделя няма да работя и ако това остане съм в"Албата". :) :
:night: :night: :night: Момичета,спокойна нощ! :night: : :night: :night:

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » чет ное 06, 2014 10:55 pm

Привет ,момичета! Рали, добре дошла! Със сигурност тук ще намериш добри приятели. Бони, бързо възстановяване, въпреки че навехнатото бавно минава, пази крачето. Кате, дано попаднете на истински доктор и да се успокоите, неприятно е, когато сте изправени пред дилема, кое е по-правилното. Ани, поздравления за оценките и успех на следващите изпити. Йоанка, пак си надминала себе си, та какъв съвет можем да ти дадем, когато всичко сътворено от теб надминава реалното :clap: :clap: Кейти, това с витрината също е добра идея, трябва да има дистанция между теб и клиентите, дано никога повече не преживееш това. Дианка, пожелавам ти скоро да посетиш Германия, както и да откриеш друга такава приятелка :heart: :heart: Дидка, пази се, миличка. Всяка от нас го пожелава на другите ама колко го спазваме за себе си :thinking: Натали, завърши ли спалнята? Ели, извинявай, ти в Чехия ли живееш? Мисля, че съм чела нещо от теб преди време (поне 6-7 месеца), аз пиша от април и не си спомням да съм те засичала от тогава. Момичета, избягвам да ви изброявам, че винаги пропускам някоя от вас, но мислено всички сте при мен. Сладки сънища ви пожелавам а на Ани и Йоанка лека работа.

elena13677
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 611
Регистриран на: нед окт 09, 2011 3:14 pm

Мнение от elena13677 » чет ное 06, 2014 11:54 pm

Привет момичета,Да във Чехия живея.Но и аз като Катето съм националист ужасно много обичам родината си всеки божи ден страдам,че не съм си в Бг,но за да не сме разделени със съпругът ми направих тази жертва да живея в чужда страна.Усещам,че на малчо също не е му е добре тук отказва да се храни буквално нищо не яде само пие сокчета,а в Бг си яде като нормално дете.Водих го при личната лекарка,а тя нищо конкретно не ми каза.Много съм притеснена.Слава на бога чантата с продуктите от Бг се намери много се зарадвах.Е,момичета спокойна нощ и прекрасен петъчен ден :heart: :giflo2: :heart:

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » пет ное 07, 2014 12:12 am

Здравейте, момичета!
Много се радвам, че се оживи отново тук!
Бони, съжалявам, че си се контузила. Бързо възстановяване!
Кейти, хубаво е, че бързо сте взели мерки, за да си и по-спокойна. Дано никога повече не се случват подобни случки! А за катеричката - като я правих и си мислих за Влади.
Благодаря ви за хубавите думи!
Миле, направила съм си есенни листа. Благодаря ти за идеята за плодове. Ако успея ще направя ябълка, може и круша. Гъбки мисля да сложа също. Дано само да изнамеря време.
Кате, оставихме малко на заден план българския, защото много се беше объркал с двата езика и му беше и трудно с проговарянето. Ние му говорихме на българси като беше малък, но тъй като и Джон е сред нас и първата му дума (като изключим мама) беше английска. Дори и "тати" му беше на английски. Решихме, че ще наблегнем на английския, защото му беше по-лесен за произнасяне, а и логопед се занимаваше с него и така занемарихме българския. Но съм си обещала, че ще го науча, както на разговорен, така и на писмен български. Ще му дойде времето, сега още не искам да го обърквам, защото тъкмо е започнал да се усъвършенства. На някои деца с два езика име е трудно и той е едно от тях. Както и да е - знам, че ще се справи.
Ели, съжалявам, че си загубила българските продукти. Дано скоро да ти изпратят пак.
Ралица, приятно ми е. Добре дошла! Тук (Америка) нямам чести контакти с българи, но всеки ден съм сред тези страхотни момичета тук и въпреки виртуални, срещите ни са толкова истински, че имам чувството, че се познаваме от дълги години. Чувствам ги много близки и живея с надеждата, че един ден (като отида в България) ще ги :hug: реално.
Много се размечтах, а е време да се захващам с вечерята.
Поздрави и прегръдки! До утре!

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет ное 07, 2014 6:00 am

Добро утро!
Леле,ще забравя нещо да спомена,но ви мисля всички до една :love: :love: :love: !Ама че рима се получи :wink: :) .Йоанка ,сега като спомена ябълки и круши,се сетих,че за един от рождените дни на Зарко бях поръчала торта таралеж с круша и ябълка върху него,и тревичка наоколо.Нали ми изгоря предния компютър нямам снимки в момента,но точно снощи говорихме с баща му,да ми ги прехвърли от неговия.
Бони,възстановявай се бързо!
Относно срещата,нямам възможност да дойда.Свободна съм първа и трета събота и неделя от месеца.
Вчера се е случило нещо,което е притеснило малкия,и днес ще разговарям с госпожата.Доста съм ядосана,от снощи още ме държи...
Пожелавам ви страхотен ден,на себе си също!Нека ни се случи нещо прекрасно!

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » пет ное 07, 2014 6:07 am

Добро утро момичета,
прекрасно е когато почти всички сме тук :)
Кате,ще намерите правилното лечение и правилните хора за Митачето
радвам се,че е добре.
Бони,търпение мила ,а ти го имаш важното е да сме здрави
успешно възстановяване на кръчето ти.
Кате сф. взела си мерки сега ще си по спокойна,дано нямаш инциденти по- вече.
Ели,какво по хубаво от това да си намериш загубената вещ :thumup:
Миле :winkiss: :giflo1:
Дидка как сте,как е малкият юнак Зарко.
Миленчето се загуби,какво ли и е.
У нас тази седмица сме в напрежене Глорка е с бъбречна криза ,голямо въспаление с 39 градуса температура е
тичаме по лекари.
А сега е ред на кафето,сервирам ги и изчезвам
10350539_809212925784061_8845674274154516048_n.jpg
ДИДКА ВИЖДАМ ТЕ добро утро да ти е сладки кафето :)

С усмивка да започне денят ни, ноооо.... от ония големите!


Заключена