Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '14

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от janova » пет ное 21, 2014 8:07 pm

ДОБРА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА!
Приемете и моите пожелания за :flow1: ЗДРАВЕ,ТОПЛО ОГНИЩЕ,ХУБАВИ ЧУВСТВА,МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО С НАЙ-БЛИЗКИТЕ ХОРА! :flow1: :night: :night: :night: СПОКОЙНА ВЕЧЕР И ЛЕКА НОЩ! :night: :night: :night:


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » пет ное 21, 2014 8:19 pm

Добър вечер на всички !!! Изображение МАМИ :love: ,благодаря ти от сърце ...... Пожелавам Ви топлината,любовта,обичта и разбирателството
никога да не напускат семействата Ви...! :) :) :) В деня на Християнското семейство, бъдете заобиколени от любимите ви хора и нека топлина и хармония да царят в домовете ви, а сърцата ви да преливат от любов...Семейството е най-доброто училище, което може да даде познания за християнските добродетели, крепели години наред българският народ! В него децата трябва да бъдат щастливи. Да бъдат прегръщани, да бъдат обичани, да се радват на любовта на родителите си, но и да се научат да бъдат добри. Да се научат да бъдат отговорни и толерантни.
Нека и ние, възрастните бъдем искрени в мислите си и чисти в чувствата си, да станем по-добри, да поемаме отговорност за живота си, да бъдем решителни в действията! Нека Сърцата ни бъдат изпълнени със смелост, за да сбъднем мечтите си!
Нека се ОБИЧАМЕ!
Днешният празник е повод да се замислим, да отворим душите и сърцата си за добротата, за да бъдем благословени – ние, домът ни, семейството ни!
Поискайте прошка от близките си, целунете ги, прегърнете ги и с топли думи ги дарете!
Здраве,сила,живот,мир,любов..."-красиви и истински неща,от които имаме нужда!Нека в тази светла и празнична вечер,когато сме сред най-любимите хора си ги пожелаем от сърце! :love: Топла и спокойна вечер !!!! :) :) :)

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » пет ное 21, 2014 11:29 pm

Здравейте момичета
Кате тук съм и съм горе долу добре
Днес свърших физиотерапията,а почват дни без почивка
До коледните празници ще се работи без почивка
Изморена съм защото бързаме и се притесняваме но така ще е
Признавам си прочетох само последната страница и то както се казва отгоре отгоре
Дано всички сте добре Днес е празник но не можах да го усетя :(
Желая ви приятни почивни дни
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
sladki64e
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1888
Регистриран на: пон сеп 21, 2009 6:34 pm
:: 20 рецепти от sladki64e
:: 582 снимки от sladki64e

Мнение от sladki64e » съб ное 22, 2014 12:12 am

Здравейте, сладурчета!

Седнах да изпия едно късно следобедно кафе, че много малко спя и през деня само дремя. А докато стане време да си лягам и точно тогава се разсънвам. Другата седмица се надявам да се наспя, нали няма да съм на работата, за която ставам много рано. Даниел е с моята приятелка, която тази седмица помолихме да го взима от училище, когато ние нямаме възможност. Тя е щастлива, защото е отново в ролята на баба, а и Дани е щастлив, защото много я обича, въпреки, огромната възрастова разлика (става въпрос за 80 и няколко годишната ми приятелка). Тя много обича да ходи насам-натам и сигурно го е завела някъде, защото никой не отговаря на домашния телефон. А и последния път спомена, че си имат някакъв план за днес :D .
Катенце, благодаря за пожеланията! А за такива неща съм супер експедитивна, само чаках да се качат на колата, поизчаках няколко минути да не се върнат за нещо забравено и първата ми работа бе да освободя стаята от всичко негово (оставих за всеки случай леглото), да проветря и да дезинфекцирам всичко. Другият ми проблем е, че ми е много гадно да живея с хора, които нямат добра лична хигиена. А той е нещо неописуемо. Къпането е някаква тема табу. Когато вече стане непоносимо, брат му се опитва тактично ( за него тактично е непознато понятие) да му намекне, а това е повод за война - започва едно тряскане на врати, не стига че ни работил без пари, ами сме го обиждали, че е мръсен :eeek: . Преди оправданието му беше, че нямало баня на етажа и не искал да притеснява, нито нас, нито Джон. Но сега има толкова много бани, а и той си има негова собствена, но пак същото. КЪпе се само, ако ходи на гости на някого :eeek: . А комбинациа от алкохол, чесън и цигари и др. (наслояващи се с времето по кожа и дрехи) направо ме трупясва. Дори и ароматизаторите немогат да смогнат.
Нямам нищо против него като човек, но всички тези неща събрани на едно място ми идват в повече.
Както и да е, поне покрай зимните празници ще ни е спокойно. После ще му мислим :cry:


vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » съб ное 22, 2014 7:09 am

Добро утро, приятелчета!
Катенце, благодаря ти за хубавите пожелания. Такова е желанието и на майка ми, въпреки че за нея си знае, че няма да се върнем. Когато ни беше на гости преди 2 години се успокои,като видя че живеем добре и нищо не ни липсва, само дето сега не иска да дойде пак, ама уж от април ще има директен полет София-Чикаго, тогава може и да се реши. Същите бяха думите и на свекървата, когато беше тук (лека и пръст, отиде си спокойна жената) все си представяха, че сме като гурбетчиите от едно време, да мизерстват в името на печалбата, да пращат писма и да не идват до близките им в България. Сега, особенно тук сме една малка България, (магазини, църкви, бг. училища, заведения) не че общуваме с много българи- около 15 семейства. Навремето не е имало нищо, наша позната ни разказа веднъж, когато отишла да изхвърли боклука видяла опаковка от храна (не помня от какво) и казва:- напълниха ми се очите, толкова мило ми стана, значи има и други българи около нас, огледах се на около но не видях никой... милата, какво да се прави, а сега само нашите съседи са около 20 семейства (на здравей-здрасти сме) то не може да си приятел с всички. Да са живи и здрави всички, чуваме се почти всеки ден, на скайп се виждаме и това е.
Йоанка, положението ти с този девер хич не е за завиждане, дано си хване приятелка, докато е в България и поне хигиената да си оправи, иначе напоследък каквото и майсторите ти си капитанът, само дето не си писала, че и покрива сама сменяш, накрая ви работил без пари а той къде живее да го пита човек. Пази си нервите и
си обръщай повече внимание. Ще се чуем в скоро време. Ани, с теб също можем да се чуваме, ще ми бъде приятно, стига да имаш време, аз съм насреща.
:coffee: :coffee: ви поднасям и се изнасям да залея 1 торта Гараш, на освет сме канени утре и ще занеса, аз постя :( :( ще прекарам със салатки.
Лек уикенд ви пожелавам.

Потребителски аватар
ivkaa75
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 2941
Регистриран на: нед ное 01, 2009 9:35 am
:: 4 рецепти от ivkaa75
:: 3 снимки от ivkaa75

Мнение от ivkaa75 » съб ное 22, 2014 7:42 am

Добро да е утрото ви...Приятели!
Първо си пийнете кафе , после се усмихнете..., след това повярвайте...и изживейте този ден така, както сте мечтали...,защото това е вашият ден,а всеки ден е едно чудо.Но най-голямото чудо е...,че ние сме в ние сме в него и имаме възможност да го изживеем...
Да го направим точно такъв,какъвто ние искаме,стига да имаме сърце да го усетим и очи да го видим...
10371320_471790812961280_1979796658540027004_o.jpg
Днес цял ден ще съм в нас,половинчо е за риба,Глорка на село,а Богито има изпит,така,че ще пошетам и ще ви надничам често често какви ги вършите :D
Чудесен ден ви пожелавам с много усмивки и обич в сърцата!

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб ное 22, 2014 8:45 am

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :sun: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Добро утро,мили момичета! Сядам на :coffee: с вас! Ох, Йоанка направо ме довърши с твоя девер, навсичкото отгоре и скаран с хигиената,направо не ти завиждам - признавам, по - търпелив човек от теб не съм срещала. Влади,ние майките сме така, все ви мислим,защото искаме да сте добре и щастливи,радвам се,че се чувствате така!! :clap: :thumbsup: Таничка,разбрах те мила,дано имаш време по празниците да си починеш! :thumup: Момичета, прекрасен ден ви пожелавам! :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб ное 22, 2014 8:50 am

:giflo2: :heart: :giflo2: МИЛА ВЕРЧЕ - БОГ ДА ПРОСТИ ТВОЯТ БАЩА! НА ТОЯ ДЕН ВИНАГИ ЩЕ УСЕЩАШ НАЙ - СИЛНО СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО,ПАЗИ СПОМЕНИТЕ ЗА НЕГО, ТАКА ЩЕ ТИ Е ПО - ЛЕКО! ПОКЛОН! :giflo1: :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo1:

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » съб ное 22, 2014 11:06 am

Здравейте, момичета!
Тази седмица ми беше трудна по отношение на работата, днес ми се паднаха деца със специални нужди и дисциплинарни проблеми, голям зор видях, но пък вечерта бяхме на концерт с приятели, и много ми хареса. :)

Кате, аз съм си мислела за връщане в България, даже миналата година опитах, когато останах за една година, но за съжаление не мога да се оправя финансово сама, учителските заплати са ниски, и макар че работех на 2 места и давах частни уроци не можех да живея нормално и да плащам квартирата и сметките. Освен това майка ми ми къса нервите когато съм там, дори когато не съм в София, и аз не мога да се оправя с нея. Не мога и да доведа мъжа ми. Може би един ден, на старини, ако остана сама и се осигуря финансово, ще мога да се върна, поне за известно време, но едва ли по-рано :cry:

Йоанче, ти ще ми кажеш когато му дойде времето :) Разбирам те за проблемите с девера ти, много неприятно. Добре че свърши това изпитание :) .
Влади, ако имаш предвид чуване на скайп, моия скайп е annajames5. Ще ми бъде приятно да се чуем и с теб, и с който друг има желание.
Диди, ти си прекрасна и разбираща майка, възхищавам ти се за толерантното ти отношение към желанията на детето ти. :thumup:

Честит празник на семейството на всички, пожелавам ви безчислени щастливи споделени моменти с близките ви и любими хора!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
vyra59
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1616
Регистриран на: пон авг 16, 2010 8:22 am
:: 25 рецепти от vyra59
:: 43 снимки от vyra59
Местоположение: Плевен

Мнение от vyra59 » съб ное 22, 2014 5:57 pm

Здравейте момичета!
Кате, благодаря за съпричастността! Отидох до гробища с моят съпруг, след това в къщи с децата на обяд, раздадох в махалата пликчета(така е при нас обичая) и това е... Брат ми не дойде, чаках и до последно се надявах, че ще дойде, но няма нищо. Аз не му се сърдя, просто ми беше мъчно, че нямам никой друг :(
Йоанче, ти с този твой девер направо ме разби, не ти завиждам, дано му се оправи поне хигиената :thumup:
Момичета, поднасям по едно питие, че имам нужда от нещо по-силничко
Изображение
ХУБАВА СЪБОТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!
Изображение


Заключена