Как тече денят на Веселите готвачи? - Март '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » чет мар 12, 2015 5:42 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Таничка,радваме се,че сте харесали кухнята ни - това е хола,прекарахме вода,мръсен канал и поръчахме всичко останало,хола е почти 6м. и се получи много удобно и красиво,а кухнята направихме на много сладка стая,изчистихме кухненското и така Митака получи страхотна стая,детската предстои да се прави стая на Стаси,,но времето я притиска,ще заминава скоро - де факто всеки си има стая,толкова са стаите в апартамента,пожелавам успешен ремонт на твоите деца и да се радват на новичко! Прекрасна вечер на всички! :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » чет мар 12, 2015 7:14 pm

ДОБЪР ВЕЧЕР!
ДИДЕ,всичко при ЗАРКО ще отмине.
Знам,разбирам,че е много трудно,но мисли и за себе си.
Днес ми е едно петъчно :) ,цял ден си мислех,че утре е събота и ще почивам. :)
На ВЛАДИ,ЙОАНКА И АНИ ПРИЯТЕН СЛЕДОБЕД! :flow1:
СПОКОЙНА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА!

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » пет мар 13, 2015 6:29 am

Добро утро, веселушки!
Дидка, честито ви бебче, да расте здраво и умно за радост на всички!
Хуваво е, че няма астма Зарко, все пак е малкото зло. Щом като ви е казал лекаря, че ще ви изпрати на Сандански, това означава, че по клиничен път не би трябвало да плащате нищо или нещо много минимално, добре е да сте в санаториума, защото има много процедуури, които се правят под час, също такива, които се правят рано сутрин, но каквото кажат и когато му дойде времето. Насреща съм при всякакви условия :hug: :hug:
Ани, ти как си мила, няма те, няма те и хоп появяваш се с 5-6 шестици. Постоплихте ли се, тук тези дни е истинска пролет и птички чуруликат, направо красота.
Спорен ден от мен, със сигурност ще е по-лек за всички, все пак е така обичаният ПЕТЪК.

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет мар 13, 2015 6:50 am

Добро утро!
Благодаря момичета за всичко!
Влади,да по здравна каса,но не знам защо съм запомнила Сандански,както и да е,и двамата имаме право по здравна каса,така че наистина ще е поносимо.
Вчера успях и да заверя книжката...
Хубав ден,слънчев и с много приятни емоции и усмивки :love: !


Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Мнение от dianakatou » пет мар 13, 2015 11:22 am

Добро утро ,вчера влязох и ви написах един ферман ,пращайки го ми изписа ,че такъв форум въобще не съществува и уж бях вътре ,а се оказа ,че не съм и вътре както и да е ,нямах време да седна отново да пиша и едва ли щях да напиша това ,което бе първоначално ..... не зная защо се получава така понякога ..... както и да е .... преди два дни ви писах ,че отивам на зъболекар ,тъй-като не ми бе много добре ,а деня бе повече от пролетен ,отложих зъболекара и реших да се поразходя ,после сметнах ,че нещо ми липсва и влязох в отново непознат фризьорски салон ...... сбогувах се с 8тина сантиметра коса ..... лудница жива и сега съм нов и друг човек , след което посетих и гимназията на Виви ,ентусиазирана за действия !!! :clap: и се информирах за успеха и досега ...... поощриха ме всички ,че мисля за себе си и правя това ,което ми доставя удоволствие ..... досега имаше коса !? да видим занапред какво ме очаква ????!!!! :yee: Та вече съм на каре с коса до раменете и изтънена да скривам бузките ,че упорито напират напред !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Пожелавам ви тринайстия ден от март да ви донесе само хубави емоции, добри срещи и красиви случвания. :) :) :) Изображение
Не вярвайте в лоши поличби и суеверия, защото много често това, в което вярваш се случва.....ДИДКА ,пожелавам ,което е най-добро за Зари,дано се оправи миличкото ,че да не страда . Имаме и ние в семейството алергия ,открита на съпруга ми в САЩ ,когато е бил и знаем точно към какво е ,но се правят специални изследвания маркери мисля ,че спомена и вече отшумя почти напълно ,много рядко се появява ..... Успех ви желая ,каквото и да предприемете за доброто на детето !!!! :love: Да ви е живо и здраво бебчето с такъв учител като Зарко ,всичко ще научи !!!! Пропуснах да ви споделя и моята новина ..... дали ни харесва или не продължаваме психолога заоще една година и включват една нова терапия семейна с така наречената огледална стена ( ние виждаме огледална стена ,а зад нея са 4 психолози ) и двама ,които са в залата с нас общо 6 :yee: Какво да се прави ?! Трудности и при нас ,но виждам детето колко добре се чувства ,успокои се сънят му ,ходи сам на училище ,въобще много голяма и реална промяна ..... трябва да сътрудничим и да му помогнем всички ,пък едновременно ставаме и много по-добри хора и самите ние ..... станахме родители ,без да го знаем ,но много талант е нужен да можем да им дадем правилното възпитание и да помогнем в трудни моменти ,когато ние самите се нуждаем от помощ ...... другата седмица ще пътуват с баща си за Атина ,аз оставам с Виви тук .... женско царство и се надявам всичко да е о.к :thumup: Това засега при мен ..... МАМИ , некоронована царица си ,здрави да сте само ,всичко е повече от хубаво ,радвам се за вас !!!!!!!!!!!!! :love: Подарявам ви една от моите усмивки, късче топлина, вяра и сила, за да вървите по пътя на щастието и да имате хубав и успешен петъчен 13 ден .......Усмихвайте се често и без повод, защото няма по-красиво украшение от усмивката,.. тя ни дарява обич, топлота и настроение и ни вдъхва живот...
Чувствайте с душата, живейте със сърцето,.. бъдете заобиколени от позитивни и добри хора, защото само така денят с грижите ни ще минават по-леко, с надежда и упование... и помнете, че щастието няма утрешен ден, няма и вчерашен ден, то е тук и сега !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love: Красив и спокоен остатък от деня !!!!!!!!!!!!!!!!Изображение

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет мар 13, 2015 5:26 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Привет,мили момичета! Дианка, отново ми напълни душата,толкова сладко момиче си,така хубаво пишеш,направо ме пренасяш на острова с вашето ежедневие, радвам се за Стели,дано всичко да остане в миналото,а вие всички бъдете живи и здрави,нека щастието и радоста не ви напускат никога! :heart: Дидка, честито бебче,не разбрах момченце или момиченце е,но това няма значение,нека е живо и здраво и да ви носи много радост, дано при Зари с годините алергията да отзвучи,много целувки за красивото момченце! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Влади,Йоанка, Ани :hug: Таничка, добре ли си мила,пиши? Катенце, как сте вие,Ели и Дени добре ли са? Чудесна вечер на всички! :hug: :hug: :hug:

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет мар 13, 2015 9:20 pm

Момченце е.
Много напрегнат ден беше днес,голямо тичане,доктора на Зарко се обади,ако имам възможност да го заведа да го прегледа как е/алерголога/,но закъснях малко и отишъл на адрес,чакахме 2 часа,той не е виновен човека,
после пък рева и се тръшка в автобуса,че иска дя се прибира с кола,смятам да го накажа за седмица без шоколад и бонбони,да ляга по земята в автобуса с писъци ааааа,свикна навсякъде с кола....Още съм ядосана,много е капризен,може би сгреших дойде му в повече вниманието,което му отделях и се разглези,не мога да си обясня що за държание :thinking:
Не знам как но ще стана по-строга...
Спокойна нощ!
Някой пита-да още с първите тестове разбрахме към какво е алергичен

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » пет мар 13, 2015 9:40 pm

Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » пет мар 13, 2015 10:51 pm

Здравейте, мили приятелки!
Много съм трогната от това че ми пишете и когато ме няма на форума не ме забравяте,...благодаря ви много за вниманието!
Аз пак имах адски заета седмица, трябваше да разработвам 3 урока и да пиша 2 домашни, плюс работата и практиката, така че едва ми стигна времето,но предадох всичко на време. Сега имам още 3 домашни за уикенда, но днес почивам :D Имам 3 шестици от миналата седмица :) и добрата новина е че ми остават още само 2 дни практика! Старшата учителка ми каза че е много доволна от мен и ще ми напише препоръчително писмо. Освен това получих покана от едно академично общество, Pi Theta Gama Honor Society /от университета са ме препоръчали понеже имам висок успех/ което се занимава със стипендии,преръки т.н. Това е около мен.

Кате/Мами, честита кухня, прекрасна е! Браво на вас!
Дидка, честито бебче! Успех със Зарко, и да се оправи бързо, все пак не е астма.
Дианче К, честита прическа, да ти е на самочувстие!
Влади,и при нас се стопли, и цветята под прозореца на спалнята издигнаха стебла -имам лалета, нарциси ,зюмбюли и други.
Прекрасен ден на всички, и много радости и усмивки!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » съб мар 14, 2015 3:51 am

Добро утро!
Ани,разбира се,никой не те забравя.Аз също ,но последно време нищо за никого почти не коментирам,просто се изнервям с телефона.Пожелавам ти още успехи и нещата да ти се нареждат по желания начин!
Хубав ден на всички!


Заключена