Как тече денят на Веселите готвачи? - Май '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
dianakatou
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1068
Регистриран на: вт фев 14, 2012 10:37 am
:: 9 рецепти от dianakatou
:: 119 снимки от dianakatou

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от dianakatou » чет май 28, 2015 10:44 pm

Добър вечер !!!
Оправиха ми компютъра и пролича ...... мога да качвам и снимки ,за да съм аз ..... :D
По-добре съм ,благодаря ви имам лека аритмия ,но ще я следя и ще си отврям очите на 44 . :roll:
Искам да ви се похваля ..... моят съпруг днес реши да ме изведе навън и уж да се разходим само ,за да се разведря ,че в къщи е по-лошо ,независимо ,че днес вали ..... е имал план
заведе ме в магазин за бяла техника и ми предложи да избера печка и съдомиялна машина ..... останах като втрещена ,той му харесват такива изненади ,особено ,ако не съм много наред .... вчера бе на работа и прибирайки се късно вечерта просто му съобщих случилото се ,виждайки превързаната ми ръка ..... и днес подаръка .... преди време исках да си сменя печката ,че от време на време ми правеше някои проблеми ,но моя приятелка спечели някаква томбола печка и ми даде нейната почти нова бе и се разубедих тогава ,но сега се зарадвах много ,като малко дете :D ,74 литра е с 5 скари и 2 чудесни тави (голяма дълбока и плитка за сладки ) ,съдомиялна имам ,но е откакто се оженихме .... та тая вечер правих пиле с картофи в пластмасовия гювеч на Тапер и един кекс за проба ,много съм доволна ....изпече чудесно всичко и оттук нататък се почва с печенето .... имам да пробвам много рецепти и както ми харесва и домакинството съм много щастлива с новите придобивки !!!! :D Ако не се лъжа кекса бе на ВЕРЧЕТО рецепта с ябълки ....
не искам да говоря сега за храненето ми през изминалите дни ,просто по-нататък ще споделя какво да не правите ,защото хубаво е да се грижиш за себе си ,но през цялата година ,а не като мен усещайки ,че мирише на лято да се скопосам .... Начинът на хранене е култура за мен и трябва да е не диета ,а правилно хранене .....
НЕЛИ ,много си позитивна и "почти рускиня" и племенника ти е копие ,здрави и щастливи да сте ,много ви харесах и аз !!!! :love:
Дишаш, помниш, чувстваш, усещаш, мечтаеш и копнееш за миговете "Заедно" и споделените моменти на щастие... :love:
Има хора, които са такива – специални, истински, любими... и са ни толкова нужни! Благодарна съм на моето семейство ,благодарна съм на вас ,благодарна съм на живота .....
Много обич, красота и нежност... и една щастлива вечер вечер от мен, приятели! :love:
Усмихвайте се повече, прегръщайте, вкусвайте, обичайте, вдишайте от аромата на вечерта и се насладете на всеки един миг, сътворен с много любов и желание...Лека и спокойна нощ ви желая !!!!
пропуснах да споделя ,че съпруга ми започна нова работа частно имение ,представляващо луксозни сюити , хотел на площ от 35 декара ,отвсякъде обиколено с портокалови ,мандарино-лимонови насаждения ,един аромат носещ се отвсякъде на цветове на цитрусови плодове и много красота ,една снимка от там за всички вас с много обич и една от нашия красив остров !!!
Изображение
Изображение


Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » пет май 29, 2015 3:05 am

Здравейте, мили момичета!
Какви хубави новини, Дианче К., много се радвам че синът ти е добре. Честита нова работа на мъжа ти, и много успехи! И на теб с новите кухненски съоръжения, с кеф да си ги ползваш!

На мен мие м ного мъчно, защото сина ми и приятелката му са се разделили - не знам още защо, но ми е много мъчно за Мони, той много се привързва, и после много страда. Те живеят заедно от повече от 2 години, той заради нея се премести в Сан Франсиско, и толова се грижеше за нея, и много ходеха насам-натам. Много ми е тъжно когато детето ми страда а не мога да му помогна. Днес имах много тежък ден на работа, сега стягам багажите и ще тръгнем тази нощ в 3 през нощта за да спестим пари от един хотел ,този месец много ни се избиха финансите, с тези постоянни пътувания, и по 2 хотела на път. Иначе имам 6 от домашните от миналата седмица, и сега ще мъкна учебниците, за да си пиша тазседмичните домашни по пътя.

Хубав край на седмицата на всички!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » пет май 29, 2015 6:11 am

Добро утро!
Дианка,честити придобивки !
Ани ,направо ти се чудя как издържаш...
Нели,отварям очи и кафето и тук...Това е едно голямо женско царство,приятна компания за мен..Ако не съм писала значи или съм се успала или проблем с техниката...
Хубаво е да си на работа с два почивни дни,ето някак си ще издържа и днес... :wink:
Дианка,искам като теб да пиша красиви слова,чувствам ги пък не излизат като текст...
Днешния ден с какво да го,,заредим ,,-с радост,обич,мечти,късмет... :love:
Кате,чакам коментари за празника,нямам търпение.Не знам отговорих ли ти на един въпрос,затова сега-да,Зари си има приятелка Елеонора,дори далеч от градината я споменаваше.Прибирайки се насам ме попита ще я поканим ли в къщи да й покаже жабата ,която снимахме...

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » пет май 29, 2015 7:13 am

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Добро утро, мили момичета! Хайде да пийнем по чаша :coffee: ! Дианка, браво на твоят съпруг,така добре те е зарадвал със здраве да си ги ползвате! Дидка, страхотен рожден ден стана,получи се много добре,но по -късно ще пиша подробно,че тая сутрин ще водя Митака на Ехограф на сърцето -рутинен преглед,иначе няма оплаквания.Ани, много е тъжно,когато децата ни имат такива проблеми,ние самите страдаме,но най -важното е да е жив и здрав. :thumup: Сега ви пожелавам да имате един весел и чудесен ден! :giflo2: :giflo2: :giflo1: :giflo2: :giflo2:


Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » пет май 29, 2015 7:35 am

ДОБРО УТРО! :)
Преди малко се прибрах от София,по-късно ще прочета
пропуснатото и ще пиша.
:giflo1: ХУБАВ ПЕТЪЧЕН ДЕН,СПОРЕН И УСМИХНАТ! :giflo1:

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » пет май 29, 2015 8:02 am

Добро утро!
Тази сутрин няма никой на хоризонта :(
Кате, добри резултати на вас и лек ден!
Дианка, честити придобивки, със здраве да твориш в кухнята повечко здравословни изкушения (то изкушения и здравословни са малко противоречиви ........ ама с повечко въображение може и да се получи). Радвам се за сина ти, надявам се и белези да няма, на теб бързо възстановяване.
Няма да ви изброявам, но на всички пожелавам спокоен последен работен ден от седмицата.

vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » пет май 29, 2015 8:04 am

Хеллллооооууууу, Кейти и Наталка! А аз си милех, че съм изтървала всички тази сутрин, макар че ми даваше онлайн някои от вас, не ги видях сред вашите имена, както и да е пожелавам ви лек и ползотворен ден :coffee: :coffee:

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » пет май 29, 2015 8:06 am

Добро утро :)
Сервирам по кафе
Изображение
Дианка, честити придобивки :clap: , горката печка ще и стопиш лагерите, само вкусотии да създаваш, а другата помощница е незаменима в натовареното ежедневие :)
Ани, момчето ще преболедува ситуацията, хубаво е, че се подкрепяте :)
Миле, добре дошла :)
Дидка, Зари расте... :)
Хубав и щастлив ден, веселки
42_150351.jpg
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » пет май 29, 2015 8:07 am

Владиииииии, добро утро :D
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » пет май 29, 2015 8:15 am

Добро утро, момичета:):):) Още гледам с едното око не съм пълзяла до кафемашината, ако има изядени букви , думи или цели изречения, да знаете от какво е:):):)
Дидка, дано да не е напрегнат деня в работата, да мине леко и бързо.
Диана, браво на мъжа ти ! Чудесен подарък, а най-хубавото е , че го прави като изненада, а не с предварително объсждане, много те е зарадвал. Честито и за придобивките, със сигурност ще има да им се радваш много:)
Ани , понасъбра ти се на теб много тея дни. Дано оттук нататък малко се успокоят нещата. Сестр а ми така преживяваше заради големия племенник, две години ходеше с едно момиче, и тя се приитесняваше като го остави мацката, той много преживяваше. А сега има друга приятелка от 8 март насам, голяма любов и то не само между тях ми и със сестра ми, обожават се двете , все са заедно. Така я хвали, че казва- по-свястна е от сина ми :):):)Разбира се в тази ситуация ти няма как да не се притесняваш за него, просто исках да кажа, че не винаги лошото е толкова лошо, дори може да доведе до много по-добро:)
Кате, дано всичко е нормално на прегледа, кажи после:)
Аз съм сънчо тази сутрин, онова сивото започва да мърка всяка сутрин на ухото ми в 7,30, първо си мислех ,че е от обич, после съобразих ,че е време за закуска, а след като ме изкрънка така, се наяжда и си ляга да спи . Нагло коте, ама хитро, не мяука, не с дразнене, с памук ще ми извади душата, научил се е, че с мъркане и галене всичко се постига. Момичета крайно време е да натисна онова хубавото копче.....и да потече кафе:):):)Хубав и усмихнат ден!:)


Заключена