Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни-Юли '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от nelale » вт юни 09, 2015 9:09 pm

Ани, оздравявай бързо, натрупа ти се и ти се отразява. Взимаш ли нещо за имунната ситема, да се подсилиш.
Може да имаме различни възгледи за любовта, но виж за образованието съм съгласна.


rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » вт юни 09, 2015 9:16 pm

Здравейте момичета
Чета ви и мислено отговарям на всяка от вас,но не ми се пише
Разтревожена съм и уморена
Дъщеря ми поддържа една температура 37,1-37,3 и не я сваля Лекарят казал че ако стигне до 38 тогава ще вземат мерки и това не ми харесва
Но непременно ще ви честитя празника на приятелството
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт юни 09, 2015 9:32 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Мила Ани, стана ми тъжно и притеснено за теб - как бих искала да мога да ти помогна в тоя така труден за теб момент, да те успокоя,да ти вдъхна сили и кураж да минеш по-леко от всичко това, сега каквото и да напиша ще звучи като клише, сега ти трябва силно рамо и подкрепа,надявам се Гари да те разбира, моля те, вземи се в ръце,ти си силно момиче,опитай да се храниш,че сега си и болна.Искам да ти напиша толкова много неща, но по -важното е да усетиш, че те мисля и искрено се моля и надявам нещо да се случи, някакво чудо или не знам какво,но Мони да избере правилният път, а ти да се успокоиш - Бог да е с него. Пиши ни, как си и се лекувай, всичко добро ти пожелавам! :love: :love: :love:

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » вт юни 09, 2015 9:40 pm

Нели, мен ме притеснява комбинациата - липса на образование, с пълно нежелание да учи, самота, и отритване от себе си на единствения близък човек който има там. Освен това не мога да забравя колко щастлив беше по Коледа, как се прегръщаха с Чохи...той и сега казжа че тя много му липсва.

Мъжът ти е в много добра позиция, браво на него. Мони смени 6 работи за 4 години, не се задържа никъде за повече от 2 години, което не ми харесва - или компаниите които го наемат не са стабилни, или той самия си къса връзките с тях - отказва да се бръсне например, иска да работи от къщи, такива работи. И тия компютърни игри...човек на 27 години, иска да се върне в къщи да играе на компютърни игри, на мен това ми е много странно. Много ми е мъчно че Мони не използва нищо от възможностите които му се отвориха когато дойдохме тук - заряза колежа, имаше възможност да вземе стипендии, не го направи, вместо това се развява от щат на щат и град на град, и ще изпадне в цайтнот най-накрая. Така че аз когато жаля за прятелката му всъщност жаля за Мони - понеже тя го стабилизираше, а сега остана да виси във въздуха. И не виждам как това ще се оправи, на фона на разсъжденията който чувам от него.
Аз уж обещах че няма да се жалвам, а пак се размрънках...извиняам се...ъщ
Последна промяна от AnnaJames на вт юни 09, 2015 10:09 pm, променено общо 1 път.
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение


Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт юни 09, 2015 9:48 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Таничка, потърсете консултация с лекар,това състояние не е за подценяване. :hug:

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » вт юни 09, 2015 10:07 pm

Мила Мами, благодаря ти толкова много за подкрепата! Аз се опитвам да ям, но от всичко ми се повдига, едва по малко кисело мляко успявам да близна. Гари ме води вчера и онзи ден на любимите ми ресторанти, дано нещо хапна, но аз хапвам по две хапки и повече не мога, само пакетирам храната и си я нося в къщи. ГАри ме разбира,на него 2 от 8те му деца така се хванаха с марихуана и пиене, момчето не се ожени, и хвана някаква болест на нервите, сега кара училищен автобус; момичето се разведе, мина през един куп разрушителни връзки, накрая се хвана с един уличен музикант, алцохолик болен от "мърса". Те обаче имат около тях другите си братя и сестри, не са сами, живеят в Портланд. Гари го преживя тежко, но някак си...той е мъж, казва че техните решения са си техни, това е. Иначе другите му деца са все с добри професии, семейства, деца, един от тях прави докторат, той някак си компенсира с тях. Мони обаче е в друга ситуация, и аз не мога да престана да мисля за него, макар че знам че нищо не мога да направя.

Танче, ниската температура и тук не се третира, смята се за полезна да унищожава вирусите,и затова не бива да се сваля,освен ако не е за бебе или много малко дете. Аз си правя чай от лайка и бял равнец, той облекчава.Но дълготрайна ниска температуре може да означава инфекция, аз така имах дълго време ниска температура като ми се инфектира жлъчката. Стискам палци за бързо оправяне!
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

Потребителски аватар
Makaweli
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 5639
Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
:: 66 рецепти от Makaweli
:: 908 снимки от Makaweli
Местоположение: РУСЕ

Мнение от Makaweli » вт юни 09, 2015 11:14 pm

Здравейте прекрасни момичета :)

Първо БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ КЪМ МЕН И НОВОРОДЕНИТЕ БЕБЧЕТА :hug: :hug: :hug: Нека сме живи и здрави, всички ние, вие и семействата ви и ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ такава радост :love: :love: :love: Влади - да, бебчетата се родиха преди седмица, вече са си у дома с мама и тати и носят радост на всички :heart: :heart: :heart:

Второ, искам да ви кажа че независимо от това, че напоследък пиша твърде малко и твърде рядко, чета това, което споделяте, мислено съм с вас и се моля за всички да се подредят нещата в най-добрия план, който искате :thumup: Нека споделяме и си помагаме, макар и виртуално - силата на мисълта, положителната енергия, която си изпращаме и добрите чувства, това са уникални неща и повярвайте ми, помагат :love:

И накрая искам да ви кажа, че много ценя всяко момиче и споделям хубавите и трудните моменти на всяка от вас :love:

В момента имам много грижи с дядото, трепети с децата и ... съм едно огромно кълбо от емоции, но ... това е живота ...

Спокойна нощ на всички и много ОБИЧ от мен :night: :night: :night:
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.

Изображение

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср юни 10, 2015 6:00 am

Добро утро!
Ани,пак ще се обърна към теб,отново се надявам да НЕ ми се разсърдиш.
Ще дам пример ако аз съм Мони(той може да е друг характер но..) , а майка ми ми говори подобни неща...1ще й кажа че аз съм най -важен ,повече от която и да е приятелка(колкото и да и прекрасна тя) 2.не ми трябва контрол ,а любов(тя го стабилизира и контролира храни ли се и др...)Ами наподобява отношения майка -син...3.ще искам майка ми да вярва повече в моите възможности и в избора на човек до мен.4 то розбирателството между майка ми и приятелката ми е с ,,цел,,контрол....Извинявай Ани,аз съм изключително свободолюбива и подобни отнощения към мен НЕ ДОПУСКАМ.Дори напротив ако усетя ,подобни разговори по мой адрес,нещота ще станат много сериозни и категорично ще се стигне до раздяла.Някой да се грижи за мен и аз за него да,взаимно,но някой да ме ,,стабилизира,,(дори и да мисли че е за добро) ще е много бързо и много стабилно далеч.Пак ти се извинявам.

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср юни 10, 2015 6:13 am

Ани,давам пример със себе си ,защото бях прочела същото за Мони(че е свободолюбив),прости ми моля те...
Днес сестра ми влизат болница и с малкото дете,откриха нещо на мозъка му,утре ще се разбере какво следва и доколко ще засегне умственото му развитие..Мното ми е криво,толкова е мъничък,дано се коригира (ако може дори опаративно).Голямото дето ви писах,че е с почти непрестанно главоборлии,няма физ показатели за това,ще го пращат на психолог.Сестра ми се съмнявя,че изживява нещо в училище,защото като си остане вкъщи спира.Проблеми...проблеми...

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср юни 10, 2015 6:20 am

Тези мисли за децата ангажират съзнанието ми,мното съчувствам на сестра ми,на работа е доста забързано ще го кажа,разходите за ежедневшето ми са големи(лекарства за мен за анемията,сега за крака),учебни материали юни се купуват за градината...Да вече имам заплата ,тя се изпарява,че чистя стари ,,сметки,, ...
Да ви пожелая прекрасен ден!Щом сме живи и аз го броя здрави ,значи другото ще се нареди.
Пропускам да коментирам всичко,но времето ми много бързо лети...


Заключена