Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни-Юли '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от mami48 » съб юни 13, 2015 7:45 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :night: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Йоанка, дано имате прекрасно лято,а ти да си починеш добре! :clap: Таничка, кога успя да направиш фунийки,много си оправна,браво на теб! :clap: :love: Дианка, имаш ли възможност поспивай си,няма нищо лошо в това,децата ти са големи вече не му мисли много! :clap: Нели,само като си представих всичко, което се случва около къпането на котето, вие двамата мокри,котето тича да се спаси от вас и водата - повярвай ми голям смях падна,сама се смях като луда,нашето куче Съни беше същата скица,не обичаше да я къпем и по същият начин бягаше да се спаси,тичаше по дивани,спалня да се суши,а аз направо откачах,но какво да се прави -милички са душичките и добри приятелчета! :love: :love: Нелка, забравих да ти кажа,че това ядене можеш да сготвиш и с месо по избор. :thumbsup: Пожелавам на всички лека и спокойна вечер! :hug: :hug: :hug:


nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » съб юни 13, 2015 8:22 pm

Здравейте,момичета:):):)
Дианче, много красив плаж, да ме оставиш на него цял ден ще си търся малки плоски камъчета/използвам ги за декорации при плетките/. Не ти и трябва сива аларма, виж колко хубаво си поспала като няма кой да те буди насилствено:) Напитката звучи много освежаващо в тази жега:)Пожелавам ти приятни забавления на боулинга.Обичам боулинг, с такава страст хвърлям топката...всичко , което бута неща друго, има някакъв погром ми се отдава , идва ми отвътре :D :D :D
Йоанче, честита ти придобивка, ще си похапваш яйца и препечени филийки:) Аз правя закуска сутрин и утре може да направя едни яйчица. Имам и домашни , но тях и къткам за крем карамел:)
Танче, много харесвам сетери, красиви и умни кучета:) Преди години подарих на една приятелка и тя го кръсти Мара:) И аз нямам килими, заради котката, късокосмест ама много се скубе. И вие сте си имали навремето приключения с къпането. :) Приятно изкарване с гостите :):):)
Верче, какъв хубав пикник сте си направили, прииска ми се ама сега без кола няма как, наблегнах на други забавления днес.
Ние ходихме на кино, филмът не беше нищо особено, но аз като чуя за пуканки и вече съм си обула обувките и тичам към асансьора....И аз направих кратка шопинг терапия - малка черна рокля, малка лилава рокля, малка кафява рокля,абе все малки неща, или поне в които успях да се втъкна без да се чува пукане на шеф:)Е, не са толкова малки, само се шегувам.:)Имам някакво пристрастие към рокли, отивам да си купувам потник-връщам се с рокля, отивам да си купя дънки- пак рокля..., но върха на всичко беше веднъж като отидох да търся брава за едната врата и се прибрах пак с рокля :D :D :D , поотклоних се от пътя. Е, купих си един панталон-шалвари-екрю с тъмно сини цветя, много ефирен и нежен,харесва ми усещането -много е лекичък.
Ани, дано ти е минало главоболието. :))
:snail: Ще се замъкна да похапна:) На всички желая приятна почивка, /надявам с е ,че ще си почивате:)/
Аз май не ви се похвалих какъв подарък получих, хайде после ще се похваля:):):)

nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » съб юни 13, 2015 8:31 pm

Благодаря, Кате:) Ние се опитваме да ядем по малко месо напоследък:) Така ,че ни пасна идеално, ще пробвам и салатката , която каза някой път.

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » съб юни 13, 2015 10:18 pm

:giflo1: :giflo1: :giflo1: :heart: :giflo1: :giflo1: :giflo1: Нели, толкова си жизнена и сладка,внасяш много настроение тук - с теб не може да се скучае,честити покупки, да си жива и здрава и още много да си купиш миличка! :clap: :thumbsup: :love: Дианка, пропуснах да ти пиша за освежаващата напитка - 2л.вода,3с.л.мед,1краставица,3 лимона,мента листа,малко парченце джинджифил, по желание може да се приготви с газирана вода,но аз не пия газирано -прибавям при консумация лед, от тая напитка при редовна косумация се свалят килограми,но важното е че е много освежаваща и засища жаждата,прекрасна е! :thumbsup: Пак пропуснах нещо - краставицата се реже на кръгчета,а джинджифила се настъргва,лимоните се изцеждат на сок,прибавям кръгчета лимон в каната, това е,дано не съм пропуснала нещо. :hug:


vladkavl
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 936
Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am

Мнение от vladkavl » нед юни 14, 2015 2:46 am

Добро утро, веселушки!
Виждам, че добре прекарвате почивните дни, само така. Танче, хубаво е, че дъщеря ти се оправя. Бони, и ти си намерила време за тук, намирай и за себе си, че трудна работа. Йоанка, свършихте ли училище, какво прави Дани по цял ден, ние приключихме тази седмица и децата нямат търпение да тръгнем за Бг. Ваканцията ви е далечко, само да случите на хубаво време, тук пак са едни дъждове..... Никакво лято нямаме засега. Нели, неуморни сте, браво на вас, нищо не казваш за кърпите, още ли не са пристигнали, да знаеш че не забравям, преди да тръгнем ще те попитам пак( с риск да стана досадна) но не искам да се притесняваш да ми кажеш. Ани, в това ти състояние си свършила толкова много работа, какво ли ще е ако си здрава..... Мрачно не мрачно ще излезем навън, в най-лошия случай в магазините не вали, на вас разтоварваща и хубава неделя!

Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » нед юни 14, 2015 6:57 am

Здравейте, момичета!
Благодаря ви много за загрижеността! Днес съм по-добре, главата още ме боли но е на пристъпи, не като вчера непрекъснато. Написах си домашните, след едно обикаляне с Гари - той купи една тревокосачка, която се кара, от отдавна искаше да вземе такава защото тревната ни площ многос е разрасна, и му отнема много време със старата косачка. След това пък отидохме в един магазин за втора употреба, и си купих 2 декоративни кукли, с носии, китайска и корейска, аз много обичам такижа етнографски материали. Дори говорих с Мони по скайпа, добре изглеждаше.

Мами, тази рецепта за напитката много ми хареса, ще взема да я пробвам утре, благодаря за идеята.

Нели, твоя разказ за котето ми напомни за любимата ми история с предишното ми куче, Чара, но сега нямам време да пиша, ще я напиша утре, защото е дълга. Честит панталон, и не забравяй да качиш снимка на себе си в него, да ти се порадваме и ние.

Танче, така е, съгласна съм с теб, и аз на това се надявам. Той досега където отиде винаги е имал приятели около него, това е за пръв път да няма по-добра среда. Колкото до чужбината и добрите прятели...по мое мнение американците имат съвсем друга представа за прятелството, аз с години се опитвам да завържа добри приятелства, но някак си остават така на повърхността. Американките не обичат да споделят, особено проблеми, много се дуржи на имиджа, и като цяло се смята проява на лош вкус да си споделяш проблемите. Нито може да се чувате всеки ден, поневе са много семестввени. Поне тук при нас не е прието да излезеш с приятелка на кафе, главно по семейно, и тогава се говори за общи неща. Поне такъв е моя опит, аз по-лесно завързвам прятелства в БГ.

Желая прекрасен ден на всички, и много усмивки!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » нед юни 14, 2015 7:22 am

Добро утро момичета
До нас продават прясно мляко -домашно Идват от селата много е хубаво
Взимам повече сварявам и слагам във фризера и използвам през седмицата
След обед и ще подквася
После пак ще плажувам
А на вас желая най -прекрасната неделя
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » нед юни 14, 2015 7:40 am

Здравейте, момичета. Рано пиле, рано пее...в моя случай рано пие кафе. сивата аларма днес се включи в 6. Пийнах две кафета и сега си проверявам зрението като се мъча да пиша от телефона. С това темпо всички междувременно ще се събудите и ще овършеете къщите докато аз се опитвам да уцеля буквичките.Танче, добър план за деня, особено втората му част.
Кате, тази напитка ще я пробвам. Звучи разкошно.
Влади, отдавна пристигнаха, но не вървят комплект с боя за коса, че да се боядисам кестенява и да се сетя да ги ползвам. Три пъти пускам сушилня без тях. Ще взема и ще си лепна бележка на пералнята. Не, не на пералнята, че докато стигно до сушилнята току виж съм забравила...на сушилнята ще лепна. Утре ще пера,а дано се сетя вече.

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » нед юни 14, 2015 7:43 am

Добро утро!
Нели,през новата седмица най -малко две писма ти пожелавам!Желая ти много бэрзо да преминат всички процедури и така...Не сйм ,,отпускала ,, палците си за теб!
Танче :hug: :hug:
Кате мами,и аз понякога чета поздрави към мен,но не отговарям.Примерно в колата към работа до последно чета,но нямам възможност.Друг път бързам и само чета...Не пренебрегвам никого,може би и другите така..
Ани,радвам се за Мони,ще се справи със всичко!
Влади :giflo1:
Не ви споменавам всички,но ви мисля.
След малко пак же съм тук...

nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » нед юни 14, 2015 7:44 am

Ани, честити кукли. Ще чакам историята за Чара.
Момичета, имам леки колебания...да се катурна да се донаспя или да спортувам....


Заключена