Здравейте готвачи-ентусиасти
Днес правих супичка, зеленчукова - лук, картоф, морков, целина и т.н. Само имам въпросче - според вас как е по-вкусно - ако първо се запържат/задушат леко продуктите и след това се добави вода или ако направо се сложат да врят сурови?
Идват почивни дни, ще се готви повече
Чао и бъдете усмихнати!
Какво сготвих днес - [АРХИВ 1]
- Pavel
- шеф на кухнята
- Мнения: 908
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 11:04 am
- :: 26 рецепти от Pavel
- :: 393 снимки от Pavel
- Контакти:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 101
- Регистриран на: нед дек 16, 2007 2:25 pm
- :: 744 рецепти от korneliq
- :: 388 снимки от korneliq
За съжаление....когато се запържат зеленчуците, са по-вкусни
Казвам "за съжаление", защото си е КАЛОРИИ , но пък когато си струва...кой брои калориите Аз тази супичка я подправям с много магданоз и листа от целина. После може да се поднесе с оцет, овкусен с чесън. Да ви е сладко на всички :lol:
Казвам "за съжаление", защото си е КАЛОРИИ , но пък когато си струва...кой брои калориите Аз тази супичка я подправям с много магданоз и листа от целина. После може да се поднесе с оцет, овкусен с чесън. Да ви е сладко на всички :lol:
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 204
- Регистриран на: пон юни 16, 2008 9:15 pm
- :: 19 рецепти от sve_georgieva
- :: 39 снимки от sve_georgieva