Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни-Юли '15

Всичко НЕ свързано с ядене и пиене :)
nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Мнение от nelale » вт юли 21, 2015 5:32 pm

Йоанка, благодаря ти! Аз започнах лека полека да се успокоявам:) Ходих да си купя нови неща за творчеството и исъмм много доволна, почвам да творя. Сигурно скоро ще си стана същата хала, която препуска наляво-надясно без почивка:) Благодаря , момичета за подкрепата, просто веднага трябваше да отида на лекар ,а не да го тая със седмици, да си внушавам и да го засилвам в главата си:)


Потребителски аватар
Sirena
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 3898
Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
:: 17 рецепти от Sirena
:: 171 снимки от Sirena
Местоположение: Варна

Мнение от Sirena » вт юли 21, 2015 6:16 pm

Привет :)
Нелче, ще се оправиш, може да е нещо временно и безобидно. Вярно, че е стряскащо като не знаеш какво е, пък и не се вижда :D Сигурна съм, че си попаднала на добри специалисти, и щом те те успокояват значи всичко е наред :)
Дано и Ани днес ни зарадва с добра новина :)
Седнала съм с джин-тоника и отмарям след работа :) Мъжа е на село, а сина ще скокне за вечеря и после и той бяга на работа. Смятам по-раничко да се прикреватя :)
Лека вечер
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."

Потребителски аватар
janova
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1539
Регистриран на: ср юли 21, 2010 11:16 pm
:: 90 снимки от janova

Мнение от janova » вт юли 21, 2015 7:27 pm

ДОБРА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА!
НЕЛИ,хубаво е,че си по-спокойна.
БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМИЧЕТА,че така добре оценявате снимките ми.
Можеше и по-хубави да са,но за следващата почивка ще се постарая повече :) .
Кате,получих вчера,трофей от "Веселият готвач"5 ниво ветеран,за 5 год в сайта.
Наталка,почивай си и благодаря за :music:
:night: ХУБАВА ВЕЧЕР,МОМИЧЕТА! :night:

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » вт юли 21, 2015 8:04 pm

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :night: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Привет, мили момичета! Нелка,благодаря за разбирането,действах от позиция на силата за де те стресна малкосега се успокой,не му мисли много,както виждаш нещата се случват и следват своя ход в живота, икаме или не,аз лично си искам веселата и слънчева Нели,винаги ми вдигаш духа с твоята емоция, като навито човече на пружинка си -да не пропусна да ти пиша нещо,което прочетох на доста места -йогата е опасна за европейците,самите тела са така устроени и не се приспособяват лесно към упражненията,това е според Петър Дънов -бащата на Бялото братство, има последствия за упражняващите йога,разбира се негативни за всеки организъм,не си длъжна да го приемаш,просто ти го казвам да знаеш. :confused: Йоанка,много си права за докторите,трябва да са много внимателни и деликатни към всеки пациент,но само като пожелание,иначе....Миле,разбрах те добре,браво мило ветеранче,да си жива и здрава и дълги години с нас! :love: :clap: Дидка, направо ме довърши сутринта с това готвене,нима го правиш само като имаш желание,наистина в моменти не те разбирам,малко странна ми идваш,но и така те харесвам и обичам! :love: Всъщност,това беше вчера май,няма значение, все пак ти си знаеш. :thumbsup: Натали, заслужаваш си питието след дългия работен ден,приятна вечер и ти благодаря за песента! :clap: :clap: :love: Момичета, лека и спокойна вечер на всички! :hug: :hug: :hug:


Потребителски аватар
AnnaJames
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 390
Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
:: 154 рецепти от AnnaJames
:: 190 снимки от AnnaJames

Мнение от AnnaJames » ср юли 22, 2015 3:51 am

Здравейте, мили приятелки!
Аз съм много вкисната днес понеже когато отидох на изпита видях че ми няма личната карта, а не ме пуснаха да го взема с личната карта от университета - трябвало или лична карта или паспорт. И ми отказаха да ме прехвърлят на друга дата с тази ми регистрация, казаха ми да се регигррирам наново, което е 160$, и не мога да се регистрирам по-рано от утре вечерта. Сега трябва и нова лична карта да вадя. не знам къде ми е изпаднала, сигурно в магазина като отидох да си взема една кола. изобщо ми е едно никакво, 160$ за едно нищо, а и се бях навила да съм свършила с изпитите тази седмица.

Нели, жлъчка боли много, на майка ми и е прегъната, и като млада имаше много кризи, много болезнени. И аз имах такива, и ми я махнаха миналата година понеже беше запушена и възпалена. Такъв тип болка не е от нерви, и няма нищо общо със стреса.

АЗ ще си направя един успокоителен чай и ще си легна да дремна малко че съм изтощена от яд...

Пожелавам на всички хибав ден, и ви пращам по една голяма прегръдка!
Изображение
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
Изображение

rusowelka51
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 1392
Регистриран на: съб яну 28, 2012 9:58 am
:: 2 снимки от rusowelka51

Мнение от rusowelka51 » ср юли 22, 2015 7:14 am

Добро утро момичета
Ани много неприятно е това което ти се е случило
Изпита ще го вземеш но това да вадиш нова лична карта
Не знам как е при вас но при нас първо чакат един месец дали няма да се появи и после още месец да я извадят
Нелка,дано бързо отшумят болежките,но силата на мисълта е голяма Тя разболява и здрав човек
Влади накъде си Май от басейна не излизаш
Днес ще се потрудя малко допълнително Дано да свърша преди да е напекло яко
На всички желая щастлив и прохладен ден
Изображение
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919

Потребителски аватар
mami48
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 6242
Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm

Мнение от mami48 » ср юли 22, 2015 7:16 am

:giflo2: :giflo2: :giflo2: :heart: :giflo2: :giflo2: :giflo2: Добро утро, мили момичета! Хайде на :coffee: ! Ани,много ти съчувствам за случилото се,много неприятно и притеснително,но се случват подобни неща на всеки,успокой се,само да си жива и здрава,останалото е поправимо! :clap: :thumbsup: :love: Момичета, вчера беше непоносимо горещо при нас, следобяд заваля съвсем за кратко и се получи парников ефект,не се дишаше,после отново напече,ужас,днес се очаква още по -горещо време,лято,лято,но то чак неприлично горещо,доста хора търсят мед.помощ,дано оцелеем, живеем постоянно на климатици,просто няма как. Пожелавам на всички лек и приятен ден! :hug:

nelale
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1739
Регистриран на: пет юни 25, 2010 9:14 am
:: 102 рецепти от nelale
:: 1475 снимки от nelale

Мнение от nelale » ср юли 22, 2015 7:53 am

Добро утро , момичета:) Сивото ревнува, не дава да пиша, опита се да ме захапе по пръста и сега вече не е в леглото. Много е нахален.
Ани, тя и личната не отрече , че е жлъчка, каза, че от нея ме боли, но не е нещо сериозно, а най-вероятно защото е прегъната. Мен ме боли силно.
Благодаря ви , момиечта з аподкрепата, аз се поуспокоихх малко, понеже по предната нощ не бях спала снощи заспах рано-рано.
Дста си поспинках.
Ани, а с шофьорска книжка също ли не пускат? Ами много неприятно се е получило, съжалявам. МЪжът ми беше на изпит веднъж и си забравил личната карта, беше си взел отпуск същия ден да вадим документи за осиновяването, ама след изпита бяха затворили, те са до обяд. На другия ден като отидохме в психодиспансера мъжът ми без лична карта -забравил я на изпита и предложихме с шофьорска книжка- не дадоха и пак се върнахме. Не разбирам защо не може с шофьорска книжка,като само трябва да удостовериш кой си за да те проверят дали се водиш там. Както и да е, сигурна ли си ,че си я изпуснала навън? Да не е някъде у вас. Аз моята я изпрах в пералнята с едни дънки, много е чистичка сега, а междувременно много се чудех къде е.
Момичета , след малко ще пиша, че да спретна някаква закуска.:)

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср юли 22, 2015 8:49 am

Добро утро!
Ани,дано я намириш.
Кате мами,да когато сме излизали си позволявам бързи ,,яденета,, никой не ми прави забележка.Не желая да се събирам с чужд мъж Зарко да расте с непознат човек в къщи е пълен абсурд.С баща му ,,ще ударим същия камък,, така че не ми предстои.Аз ям незапържено,само печена или варена храна без грам сол и не обичам меродии.Таткото нали се сещаш и друг човек дали е мъж ,жена ще им се види безвкусно,но АЗ ям много отдавна така.Значи аз ще живея примерно с него,ще чувам думи какво правя или не правя от семейството му или зад гърба ми,нямаше проблем ако ме подкрепяше ама той е съгласен ама не с мен.Връщаше се от работа,помагаще ми за детето много,но какво от това.След 17ч ние не сме излизали със Зарко,щото е бебе.Той вечер сяда с баща си и брат си на бира или ракия,аз не пия ,скучно ми е,хубаво е да са покрай нас..но ,,КЪДЕ СЪМ АЗ,,...,къде е моя кеф,че нещо не го виждах,чистя ,готвя,гледам детето,вечерите затворени в къщи(малкия трябвало да има режим)и пак недоволстваха...Значи аз ще си правя труд да готвя и отделно за двамата ,това е време...Прав е да,не може да яде такава храна,ама аз пък не мога да живея така.Отговаряше ми това е семейния живот ти кво очакваше купони ли...Пък аз даже не съм купонджийка,ама искам повечко да съм сред природйта...Значи в крайна сметка ще троша нерви,ке готвя часове..какъв ми е стимула..Добре обичам го ама така всеки като си живее м къщата е спокойно.Живея мирно,никой не ме ядосва,критикува ,ако искам готвя ако искам не,и готвя ама все пак бързо става...Що излизам ,що влизам....Като кажа ценя си спокойствието,всеки мисли че така си приказвам,но не е така.Правя всичко да живея във вэзможно най-малко дразнения.

Потребителски аватар
didurana
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 4152
Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm

Мнение от didurana » ср юли 22, 2015 8:50 am

Добро утро!
Ани,дано я намириш.
Кате мами,да когато сме излизали си позволявам бързи ,,яденета,, никой не ми прави забележка.Не желая да се събирам с чужд мъж Зарко да расте с непознат човек в къщи е пълен абсурд.С баща му ,,ще ударим същия камък,, така че не ми предстои.Аз ям незапържено,само печена или варена храна без грам сол и не обичам меродии.Таткото нали се сещаш и друг човек дали е мъж ,жена ще им се види безвкусно,но АЗ ям много отдавна така.Значи аз ще живея примерно с него,ще чувам думи какво правя или не правя от семейството му или зад гърба ми,нямаше проблем ако ме подкрепяше ама той е съгласен ама не с мен.Връщаше се от работа,помагаще ми за детето много,но какво от това.След 17ч ние не сме излизали със Зарко,щото е бебе.Той вечер сяда с баща си и брат си на бира или ракия,аз не пия ,скучно ми е,хубаво е да са покрай нас..но ,,КЪДЕ СЪМ АЗ,,...,къде е моя кеф,че нещо не го виждах,чистя ,готвя,гледам детето,вечерите затворени в къщи(малкия трябвало да има режим)и пак недоволстваха...Значи аз ще си правя труд да готвя и отделно за двамата ,това е време...Прав е да,не може да яде такава храна,ама аз пък не мога да живея така.Отговаряше ми това е семейния живот ти кво очакваше купони ли...Пък аз даже не съм купонджийка,ама искам повечко да съм сред природйта...Значи в крайна сметка ще троша нерви,ке готвя часове..какъв ми е стимула..Добре обичам го ама така всеки като си живее м къщата е спокойно.Живея мирно,никой не ме ядосва,критикува ,ако искам готвя ако искам не,и готвя ама все пак бързо става...Що излизам ,що влизам....Като кажа ценя си спокойствието,всеки мисли че така си приказвам,но не е така.Правя всичко да живея във вэзможно най-малко дразнения.


Заключена