[quote][/quote]Като всяка неделя прекарвам повечко време около печката.
Обядът е готов. Кюфтета на скара, чушки сьс сирене и яйца на фурна, таратор, момичетата направиха тосканска салата. Десерта е диня и баклава/от турски ресторант/
Хубава неделя весели
Какво сготвих днес
- Diel
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1117
- Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
- Местоположение: Sofia
- latkova
- виртуоз с тиган
- Мнения: 195
- Регистриран на: вт окт 06, 2009 4:50 pm
- :: 3 рецепти от latkova
- :: 78 снимки от latkova
- Местоположение: Варна
Здравейте
Днес за вечеря риба Илария на фурна,
за десерт сладолед.
Лека и прохладна вечер
Днес за вечеря риба Илария на фурна,
за десерт сладолед.
Лека и прохладна вечер
- Diel
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1117
- Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
- Местоположение: Sofia
Типично лятната ни вечеря.
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
в топлото време - трябва и да се хапва нещо......
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
Толкова вкусни манжички - а нека времето да е горещо......
- Diel
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1117
- Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
- Местоположение: Sofia
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
Много здравословно - вече всички искаме и скара но засега ще почакаме......
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
Здравейте
сега ще споделя как постигнах този резултат - плода арония смлях с машинка за месо и насипах захар така сместа престоява 48 часа като се разбърква за стопяване на захарта прецедих през тензух и сока в бутилки заварих 10 минути - няма точни количества захарта е кой колкото харесва - но най-важното е че намалих топлинната обработка
сега ще споделя как постигнах този резултат - плода арония смлях с машинка за месо и насипах захар така сместа престоява 48 часа като се разбърква за стопяване на захарта прецедих през тензух и сока в бутилки заварих 10 минути - няма точни количества захарта е кой колкото харесва - но най-важното е че намалих топлинната обработка
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Привет,rydd, доста се поизмъчих да ти изпиша ника,моля те, ако не те затруднявам - напиши малкото си име! Искам да те поздравя, много си старателна,готвиш прекрасни ястия,браво за сока от арония - мислех,че се вари с плода и после се прецежда,налива в бутилки и стерилизира,но ето,че ти си намерила и друг начин или просто аз греша!? Момичета, днес приготвих Скумрия в пликове за печене - във всеки плик сложих лук на шайби,лимонови резени,домати едри резени,краставички, доматите пуснаха сок и се получи много вкусно ястие,отделно в плик сложих картофи с подправки, чер и малко червен пипер,така и гарнитурата стана заедно с рибата,чудесно и здравословно ядене! Десерта е грозде, сини сливи и нектарини. Лек ден на всички!
- Прикачени файлове
-
- OK1.png (136.25 KиБ) Видяна 2153 пъти
-
- 7d72610970c08a2200c85c902ea0b3fed4325b178735494.gif (36.1 KиБ) Видяна 2153 пъти