Добро утро!
Ани,добре си дошла! Поздравления за успехите ти в училище!
Влади,вярно,че често имам край кафето бисквитки,така че....и днес така
Приятен ден и много,много усмивки!
Как тече денят на Веселите готвачи?
- didurana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 4152
- Регистриран на: чет юли 29, 2010 12:28 pm
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
- Прикачени файлове
-
- kukita-kafe.jpg (49.09 KиБ) Видяна 1936 пъти
- Diel
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1117
- Регистриран на: пет авг 20, 2010 10:29 am
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
- Местоположение: Sofia
Добро утро!
Надявам се все още да има компания за първото кафе
Хубав,спокоен и интересен де е денят на всяка от вас!
Ани,добре направи ,че се завърна сред нас.Желая ти пълноценна заслужена почивка!
Надявам се все още да има компания за първото кафе
Хубав,спокоен и интересен де е денят на всяка от вас!
Ани,добре направи ,че се завърна сред нас.Желая ти пълноценна заслужена почивка!
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Добро утро
Ани, радвам се, че пак си тук. Поздравления за успеха, но то от трудолюбив човек друго не се очаква
И понеже вече има кафе, както Влади каза трябва си и разхладително
Весело и късметлийско да ви е днес
Ани, радвам се, че пак си тук. Поздравления за успеха, но то от трудолюбив човек друго не се очаква
И понеже вече има кафе, както Влади каза трябва си и разхладително
Весело и късметлийско да ви е днес
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- janova.m
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1105
- Регистриран на: чет фев 04, 2016 9:08 am
Здравейте,момичета!
Не успях за ,но ето разхладително и от мен! Ани,хубаво е ,че отново си сред нас!
Поздравления за успешната учебна година.При твоето старание и
постоянство ,не би било друго!Още веднъж поздравления и приятна почивка .
Влади,виждала съм ориз басмати,но не съм купувала.
Сподели,как го приготвяш!
ХУБАВ ДЕН,МОМИЧЕТА,ДА ВИ Е ЛЕКО И СПОКОЙНО! [/color]
Не успях за ,но ето разхладително и от мен! Ани,хубаво е ,че отново си сред нас!
Поздравления за успешната учебна година.При твоето старание и
постоянство ,не би било друго!Още веднъж поздравления и приятна почивка .
Влади,виждала съм ориз басмати,но не съм купувала.
Сподели,как го приготвяш!
ХУБАВ ДЕН,МОМИЧЕТА,ДА ВИ Е ЛЕКО И СПОКОЙНО! [/color]
- janova.m
- виртуоз с тиган
- Мнения: 1105
- Регистриран на: чет фев 04, 2016 9:08 am
ПРИЯТНА ВЕЧЕР!
- Прикачени файлове
-
- 4830173_06ea8.gif (545.94 KиБ) Видяна 1859 пъти
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 936
- Регистриран на: ср апр 27, 2011 6:47 am
Привет, момичета!
Страхотни разхладителни напитки сте поднесли. Благодаря!
Миле, както си е само го изплаквам, слагам го в тавичката, и добавям пилешки бульон, ако няма упътване, пропорциите са както на другия, малко сол и малко масло, получава се обикновен бял ориз, всички зрънца се отделят едно от друго и това ми харесва, той самия си има един специфичен аромат, който много ми допада. Имах от предната вечер 4-5 останали пилешки пържоли, наместих две от тях между ориза и станаха много крехки а бях малко скептично настроена- бяло сухо месо........но се получи страхотно. Опитайте, надявам се да ви хареса.
Лек ден весели момичета
Страхотни разхладителни напитки сте поднесли. Благодаря!
Миле, както си е само го изплаквам, слагам го в тавичката, и добавям пилешки бульон, ако няма упътване, пропорциите са както на другия, малко сол и малко масло, получава се обикновен бял ориз, всички зрънца се отделят едно от друго и това ми харесва, той самия си има един специфичен аромат, който много ми допада. Имах от предната вечер 4-5 останали пилешки пържоли, наместих две от тях между ориза и станаха много крехки а бях малко скептично настроена- бяло сухо месо........но се получи страхотно. Опитайте, надявам се да ви хареса.
Лек ден весели момичета
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Добро утро
Да ви е радостно и щастливо
Да ви е радостно и щастливо
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- AnnaJames
- магьосник в кухнята
- Мнения: 390
- Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
- :: 154 рецепти от AnnaJames
- :: 190 снимки от AnnaJames
Здравейте, мили момичета!
Благодаря на всички за милите думи!
Влади, къщата я напълнихме вече, сега гледам нищо да не купувам за да не я претрупам. Сложихме една масичка и чадър на верандата, и там сутрин си пия леблебията Обаче градинка още нямам, само бръшлян, розовите храсти и два корена цветя от предишните стопани. Гари коси тревата, и това е засега. Взех няколко саксийки с босилек, джоджен, магданоз и градински чай, и ще спретна един ароматен ъгъл, но няма да се разпростирам, основната ми градина е на вилата.
Догодина ще съм в същото училище, за което много се радвам. Уредих с директорката да ни премести с колежката в по-голямо помещение, че догодина ще имам повече деца - засега 40, а не знам и колко нови ще дойдат - а досега бяхме в един бивш склад, 2/6 метра и се прескачахме. Аз имам всяка седмица по нещо свързано с работата - срещи, учения, интервюта, и прочие. Имам и един летен проект дето шефката ни даде, една грамадна книга за учебни стратегии която трябва да прочетем и обсъждаме на срещите. Освен това замествам и в колежа, но гледам да не е повече от един ден седмично, че нали съм във ваканция....мъжът ми не искаше да замествам изобщо през лятото, обаче ми е трудно да откажа 30 долара на час
И аз много обичам басмати ориз, понякога сготвям 2-3 чаши на пара и си го ползвам вместо хляб с каквото ястие със сос имам, отива с всичко. Не му слагам никакви подправки, той си има естествен аромат, много нежен. Миналата година купих едно чувалче, на едро е по-евтин.
Ние вчера се върнахме от вилата - насъбрах си бъзов цвят, направих 15 литра сироп и насуших за чай. Нещо обаче ми се е случило с джоджена тази година, като отидохме миналия месец повече от половината джоджен и менти не са се върнали тази година. Не знам дали нещо е изяло корените ли, що ли...
Пожелавам прекрасен ден на всички, и много радост!
Благодаря на всички за милите думи!
Влади, къщата я напълнихме вече, сега гледам нищо да не купувам за да не я претрупам. Сложихме една масичка и чадър на верандата, и там сутрин си пия леблебията Обаче градинка още нямам, само бръшлян, розовите храсти и два корена цветя от предишните стопани. Гари коси тревата, и това е засега. Взех няколко саксийки с босилек, джоджен, магданоз и градински чай, и ще спретна един ароматен ъгъл, но няма да се разпростирам, основната ми градина е на вилата.
Догодина ще съм в същото училище, за което много се радвам. Уредих с директорката да ни премести с колежката в по-голямо помещение, че догодина ще имам повече деца - засега 40, а не знам и колко нови ще дойдат - а досега бяхме в един бивш склад, 2/6 метра и се прескачахме. Аз имам всяка седмица по нещо свързано с работата - срещи, учения, интервюта, и прочие. Имам и един летен проект дето шефката ни даде, една грамадна книга за учебни стратегии която трябва да прочетем и обсъждаме на срещите. Освен това замествам и в колежа, но гледам да не е повече от един ден седмично, че нали съм във ваканция....мъжът ми не искаше да замествам изобщо през лятото, обаче ми е трудно да откажа 30 долара на час
И аз много обичам басмати ориз, понякога сготвям 2-3 чаши на пара и си го ползвам вместо хляб с каквото ястие със сос имам, отива с всичко. Не му слагам никакви подправки, той си има естествен аромат, много нежен. Миналата година купих едно чувалче, на едро е по-евтин.
Ние вчера се върнахме от вилата - насъбрах си бъзов цвят, направих 15 литра сироп и насуших за чай. Нещо обаче ми се е случило с джоджена тази година, като отидохме миналия месец повече от половината джоджен и менти не са се върнали тази година. Не знам дали нещо е изяло корените ли, що ли...
Пожелавам прекрасен ден на всички, и много радост!
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
- miteva71
- виртуоз с тиган
- Мнения: 26
- Регистриран на: пет дек 11, 2015 11:25 pm
Малко късничко се включвам ,но за теб Влади винаги . Черпя те с торта с крем Фереро Роше .Малко украсата ми не е на ниво ,но какво да се прави - толкова мога . Важното е да ни е вкусно )))
- miteva71
- виртуоз с тиган
- Мнения: 26
- Регистриран на: пет дек 11, 2015 11:25 pm
уфф ,явно вече ми се спи ,забравих тортата